VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 429
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Варна
Брей , Тервел добри съвети дава. Laughing

# 2 071
  • Ню Йорк
Тая Мира ми е просто ужасно противна. Чудя се Станка как си замълча като ходи да и обяснява как да се облича. Аз ако бях щях да и кажа първо да погледне нереализираната си дъщеря, ч после да се занимава с успели хора. Аз си мисля, че Мира яко избива комплекси. Понеже мъжа до нея я мачка и не я уважава и тя в къщи няма думата за нищо и сега и е паднало да се вихри и да дава акъл на всеки. А с това дето тика постоянно световно неизвестната си дъщеря е черешката на тортата. И това за мен е пълна лъжа, че ББ поканили дъщеря и и тя влязла заради нея. Няма как да поканят дъщеря и като тя е абсолютно никоя.
Ваня също е не малко противна, но за това че един диабетик има нужда от сладко е права. Знам го от личен опит, падне ли ми захарта толкова лошо ми става, че ако не хапна нещо сладко направо загивам.

# 2 072
Мира като социолог не може ли да прецени, че хора, които нямат работа в къщата ги гонят първи ? А като влиза с цялото си семейство, какво друго очаква  newsm78 ?

# 2 073

Често го е правил, Тервел е много стъпил на земята. Прагматичен.

# 2 074
Ваня, преди да беше обявила, че е "диабетик' да се беше поне осведомила за какво иде реч. Много е грозно да се правиш на болен, да не кажа Богохулство. Диабетиците имат нужда от захар, ама не от такава каквото е в храните, ако не я поемат под форма на инжекции или на хапчета взависимост от степента да болеста може и в хипогликимия на изпаднат. Има инфо в нета много  Hug

Не си инжектират захар, а хормон... инсулин... И тъй като липсата на захар, в един момент може да педизвика хипогликемия, т.е. ниска кр. захар, винаги трябва да имат на разположение бонбон, бучка захар..... но не 1/3 буркан с мед..........  chef

Peace  Може, но това не се ли се случва при много тежки форми на заболяването или неконтролиран диабет? Thinking  Защото, ако нейният случай беше такъв, едва ли щяха да поемат риска и да я пуснат в къщата - че с това шега не бива ... според мен просто си го измисли на момента.
Тя много повече да трябва да се притеснява за лошия холестерол,  като я гледам как нагъва  Mr. Green

# 2 075
Чудя се Станка как си замълча като ходи да и обяснява как да се облича.

Чудиш се защото не знаеш всичко.

Станка е попитала Мира и Мира й обяснява. Мира не е отишла просто ей така да си дава мнението.
Друг въпрос е, че може би като й подадеш пръст ти захапва ръката.  Smile

# 2 076
Сори за спама, ама каква е тая дивотия дето започна след ББ?! newsm78

# 2 077
Като диабетик Ваня трябвало да яде сладко  newsm78
Досега явно съм живяла в информационно затъмнение   ooooh!

Да и демонстрираш невежеството си.

smile3521 smile3501

Много сме "умни "и обичаме да се подиграваме с "невежеството" на хората. Тук се получи доста тъпо ,но не е за първи път и не от един претендент за обща култура. rotfImao rotfImbo

# 2 078
Мира защо  реве, че Ана и Джерад излизат толкова рано?
Вече си мисля, че тя е разчитала на продуцентите да ги оставят вътре, защото нали уж имала уговорка за лансирането на кариерата на Ана?

# 2 079
Мира пак влезе в някакъв филм, Лияна я било страх да не спаси Ваня, сигурно от това, че ще направи живота и тъмно черен.  #2gunfire

# 2 080
И Ваня, и Мира имат ужасно поведение. В известен смисъл бих могла да оправдая Ваня заради всичко, което е преживяла, тези полюсни състояния не са никак нормални, тъжно ми е за нея. Мира обаче е толкова превзета - дрънка само празни приказки (непрекъснато си противоречи), само и само за да изглежда възвишена, абсолютен дървен философ. Само неразсъдлив човек би могъл да си помисли, че тази жена е умна Laughing - има една приказка - ако използваш сложни думи и термини, хората започват да си мислят, че си умен, а ти иначе може да им говориш пълни простотии Laughing.

# 2 081
Сори за спама, ама каква е тая дивотия дето започна след ББ?! newsm78
някакво ново предаване, пише документално риалити, на мен ми е тъпо и много преиграват - първото ми впечатление

# 2 082
  • София
Ваня, преди да беше обявила, че е "диабетик' да се беше поне осведомила за какво иде реч. Много е грозно да се правиш на болен, да не кажа Богохулство. Диабетиците имат нужда от захар, ама не от такава каквото е в храните, ако не я поемат под форма на инжекции или на хапчета взависимост от степента да болеста може и в хипогликимия на изпаднат. Има инфо в нета много  Hug

Не си инжектират захар, а хормон... инсулин... И тъй като липсата на захар, в един момент може да педизвика хипогликемия, т.е. ниска кр. захар, винаги трябва да имат на разположение бонбон, бучка захар..... но не 1/3 буркан с мед..........  chef

Peace  Може, но това не се ли се случва при много тежки форми на заболяването или неконтролиран диабет? Thinking  Защото, ако нейният случай беше такъв, едва ли щяха да поемат риска и да я пуснат в къщата - че с това шега не бива ... според мен просто си го измисли на момента.
Тя много повече да трябва да се притеснява за лошия холестерол,  като я гледам как нагъва  Mr. Green

На всеки с диабед може да се случи... Ако си биеш инсулин, никога не знаеш точно колко ти е необходимо в конкретния момент и може да се случи да свалиш кр. захар до степен опасна за живота... затова в критичен момент ... бонбонче....  Wink

# 2 083
  • Варна

Често го е правил, Тервел е много стъпил на земята. Прагматичен.

Ами хубаво е по-често да показват и тази му страна.

# 2 084
Мира защо  реве, че Ана и Джерад излизат толкова рано?
Вече си мисля, че тя е разчитала на продуцентите да ги оставят вътре, защото нали уж имала уговорка за лансирането на кариерата на Ана?

Тя дори малка да се беше вслушала в Ирина ,щеше да разбере ,че няма интрига . Просто на Ани е време да излезе. В яда си клъвна и Лияна с не е чалга певица и я гонят.

Общи условия

Активация на акаунт