VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 451
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Не е толкова трудно да се съобразиш с вегетарианец, както се купуват цигари, така може да се взимат и зеленчуци.

# 2 116
  • Варна

Peace  Може, но това не се ли се случва при много тежки форми на заболяването или неконтролиран диабет? Thinking  Защото, ако нейният случай беше такъв, едва ли щяха да поемат риска и да я пуснат в къщата - че с това шега не бива ... според мен просто си го измисли на момента.
Тя много повече да трябва да се притеснява за лошия холестерол,  като я гледам как нагъва  Mr. Green

не, случва се често при диабет.

ако  човекът не е ял примерно, кръвната захар му пада и колабира, ако не приеме 'бърз въглехидрат' - мед, захар, бонбон. Чувала съм, че медът се усвоява най-бързо, съответно хипогликемичния  шок преминава по-скоро.

затова и оправдавам позицията на Ваня в спора.

От друга страна съм вегетарианка и ми е кофти, че не предвиждат отделна храна за вегетарианците в къщата. (Редовно моята храна се изяжда от всички (защото е по-вкусна) и остават само месни неща, които аз не мога да ям.)

Хората обясниха, че има предостатъчно картофи, ориз и тем подобни вегетариански храни, които ние месоядните ползваме за гарнитура.

# 2 117
  • София
Вегетарианците, като нудистите са все неразбрани и все за тях няма. Ми аз мога да ям почти всичко и не живея за да ям, ям за да живея . Ако някой има претенции не там, в къщата.  
Не е толкова трудно да се съобразиш с вегетарианец, както се купуват цигари, така може да се взимат и зеленчуци.
А че месоядните непушачи, зеленчици не ядат ли  Shocked
Вегетарианците са по досадни и от пушачите, а в комбина съвсем  hahaha hahaha hahaha

# 2 118
  • София
Никой вегетарианец не е влязъл насила там. Нито пък вегетарианството е някакво заболяване, че да са длъжни всички да се съобразяват. Както се разберат, като не могат да се разберат ето това се получава.

А кой месояден, пушач или диабетик е вкаран там насила? И кой казва, че някой трябва да се съобразява точно пък с него !?

# 2 119
  • София

Peace  Може, но това не се ли се случва при много тежки форми на заболяването или неконтролиран диабет? Thinking  Защото, ако нейният случай беше такъв, едва ли щяха да поемат риска и да я пуснат в къщата - че с това шега не бива ... според мен просто си го измисли на момента.
Тя много повече да трябва да се притеснява за лошия холестерол,  като я гледам как нагъва  Mr. Green

не, случва се често при диабет.

ако  човекът не е ял примерно, кръвната захар му пада и колабира, ако не приеме 'бърз въглехидрат' - мед, захар, бонбон. Чувала съм, че медът се усвоява най-бързо, съответно хипогликемичния  шок преминава по-скоро.

затова и оправдавам позицията на Ваня в спора.

От друга страна съм вегетарианка и ми е кофти, че не предвиждат отделна храна за вегетарианците в къщата. (Редовно моята храна се изяжда от всички (защото е по-вкусна) и остават само месни неща, които аз не мога да ям.)

Хората обясниха, че има предостатъчно картофи, ориз и тем подобни вегетариански храни, които ние месоядните ползваме за гарнитура.

Щото пък за другите няма нищо, горките... гладни останаха... та точно меда не им стигна... Joy

# 2 120
Как не се опомни тази женица Мира , че нейното ненагледно чедо Ани
трябва сама да се докаже.Какъв Биг Брадър ,какви претенции има.
Очакваха Пако де Лусия , а то два мушморока.Ането спи ,протяга се -никакъв живец
егати артиста ,егати таланта .Аман от пробутани мамини синчета ненагледни .
Всички и се смеят с нейното Ани .Умна била -ха-ха.Нагла -да .

# 2 121
  • Ямбол
Никой вегетарианец не е влязъл насила там. Нито пък вегетарианството е някакво заболяване, че да са длъжни всички да се съобразяват. Както се разберат, като не могат да се разберат ето това се получава.

А кой месояден, пушач или диабетик е вкаран там насила? И кой казва, че някой трябва да се съобразява точно пък с него !?
Не го казвам аз, че да питаш мен. Писах вече - както се разберат, а не да си е по принцип задължение за спазване, като правило.
Не знам защо Мира наблегна на това. Може би никой не я забелязва дъщеря ѝ, че не яде. И оная не смее да си каже и майката орлица е готова на всичко.

А за меда не се излагайте, поне като не знаете не говорете други глупости. Медът е необходим и много по-важен от едните картофи и ориз. Като няма месо да дава енергия, медът дава и то много бързо.

# 2 122
  • София

А за меда не се излагайте, поне като не знаете не говорете други глупости. Медът е необходим и много по-важен от едните картофи и ориз. Като няма месо да дава енергия, медът дава и то много бързо.
Извини ме , ако не съм разбрала преди малко, на ако съм искрена... и последното не го разбрах !?
За кого е по-важен меда? за месо или вега ядните?  newsm78

# 2 123

Е, на Ваня колко енергия да и трябва? С толкова зареждане ще литне в космоса още малко ..  Shocked
Сигурна съм, че ако изобщо нямаше мед в къщата, той едва ли щеше да и липсва, ама този буркан нали Мира го беше прибрала ... Как да пропусне случай да не я насмете набързо пред всички. Много гнусно същество

# 2 124
Те вегетарианци ли са или вегани  и колко са в къщата?

# 2 125
  • Ямбол
По принцип медът е важен за всички и се предпочита пред бялата захар, но е по-важен за вегетарианците и правилно каза Мира - за онези, които пият лекарства, т.е. за Лияна.

# 2 126
  • Варна

Извини ме , ако не съм разбрала преди малко, на ако съм искрена... и последното не го разбрах !?
За кого е по-важен меда? за месо или вега ядните?  newsm78

Ми то май няма нищо за разбиране, поне не смислено. Ако сме в Сървайвър, медът ще е животоспасяващ вероятно. Но не мисля, че някой живеещ в нормална среда, ще го предпочете за основна храна пред ориза и картофите.  

# 2 127
  • Варна
Не отговарям под формата на цитат, защото не искам нито да се заяждам, нито да повдигам някакъв спор. Не е в моя стил Peace
Колкото и "невежа" да изглеждам, смятам, че Ваня не би си подобрила състоянието с 1/3 буркан мед и течен шоколад. Има специални сладки неща за диабетици и тя можеше да се откаже от цигари и да си поръча. Едва ли някой би отказал. Но като цяло тя вече не ми допада, с това безкрайно викане и налагане на мнение. Казва, че не иска никой да не й казва какво да прави, но в същото време тя не спира да го прави.
Мира и тя взе все повече да повишава тон.
Подкрепям, че медът е важен за вегетарианците. Лично аз не мога без него, когато постя Peace

# 2 128
  • Ямбол
Оф, не съм вегетарианец и не мога да се обоснова прекалено подробно, защото се страхувам, че ще сгреша. Но картофите и оризът не дават кой знае какво на един организъм. Трябва си нещо подсилващо.

# 2 129
  • София
Точно 'буркана с меда" беше само заяждане. Много ми антипатична Ваня, за момент ме заблуди ама само за момент.

Те вегетарианци ли са или вегани  и колко са в къщата?
А ако вегани има вече е дебела работа, вегани няма, аз се съмнявам, че има и вегитарианци, пуста мода Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт