VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 073
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 235

Станка заплашва, че няма да яде нищо цяла седмица, ако няма цигари за групичката.  Rolling Eyes
Обещанията за спонсорство си вършат работата.

Мама Фотка и на Станка ли е обещала спонсорство, освен на Лияна ...

Нали 'сметките' й са запорирани ...

Нямала пари за абитюрентския бал на дъщеря си, а тук 'раздава' суми ...

# 2 236
  • София
Обеща, обеща на Станка. Даже с личния си самолет до  Азербайджан да я транспортира  Party

# 2 237
Айде де, вие никога ли не сте се забавлявали по подобен начин, дори и да изглеждате инфалтилно отстрани?
Нищо лошо не виждам в това човек да запази младежкото в себе си колкото се може по- дълго, естествено без да прекалява.

Oще повече, че нямат работа съквартирантите и могат по цял ден да се излежават, това във връзка, че някой развалил съня на друг.

Имаха много добър момент и Йоана и Лияна да свалят "короната" от главата на Ваня. Просто в момента в който Ваня ги подхвана, трябваше да й се нахвърлят. Сега друг е въпроса, какъв им е интереса.

# 2 238
  • SF

И си замълча, колко пари са и давали за световна титла, а преди това говореше за милионите в азърнбкгджан.  Smile

Eеее, нормално е да си замълчи за тези неща.
Между другото, те не са някакви велики тайни. Спортните журналисти (и не само) са абсолютно наясно с официалните премии на спортистите. Всяко състезание си има награден фонд, който се обявява официално. Знае се и от спонсорство какво получават. Въпреки че в България спонсорство и меценатство са почти, почти mission impossible. 10 000 лева, които са необходими не за цялата  подготовка, а разходите за тридневно състезание в чужбина, се намират трудно, с  връзки и еднократно. Ама да не отваряме темата за спорта и финансите, че мога да говоря/пиша в продължение на час, без да направя пауза. Simple Smile

Станка щеше да е тъпа, ако си беше споделила премиите пред Стойко. А и тя не е в състояние да ги изреди от първата до последната. Laughing

# 2 239
  • Варна

Имаха много добър момент и Йоана и Лияна да свалят "короната" от главата на Ваня. Просто в момента в който Ваня ги подхвана, трябваше да й се нахвърлят. Сега друг е въпроса, какъв им е интереса.

Мама Фоти ги засрами, като напомни за детето и бабата  'дето гледали.

Да де, Тя и Сергей, ама се метнаха при Мариан, сигурно, за да предизвикат ревност  Joy Joy Joy Вярно се държат като в пубертета ама  пиенето на никой не прощава. 

Стратегическо беше, нали говореха, че Супермена само дразнел Тя и Сергей. Joy

# 2 240
нормално е да си замълчи за тези неща

Контраста беше интересен, разправяше за милиони, апартаменти, коли, а като я питаха в БГ как е - ми няма да кажа.

Два варианта:

1. Срам я е, че малко взема.
2. Взема много и не иска да разваля имидж.

# 2 241
  • SF
Айде де, вие никога ли не сте се забавлявали по подобен начин, дори и да изглеждате инфалтилно отстрани?
Нищо лошо не виждам в това човек да запази младежкото в себе си колкото се може по- дълго, естествено без да прекалява.

Абе ви сега... Laughing Сигурно сме се забавлявали, ама и сигурно сме били обсъждани после.
Е, не непременно във форумите, но във фейсбук или извънмедиино, евентуално сме били.
И имаме различно възприятие за младежкото в себе си. Аз не критикувам изобщо лигнята след напиването. Определям ги като някакви безцелни, безсмислени, хаотични действия. Малко изпускане на парата и закачка с този, с който по принцип им се закача (Йоана си позволява да сяда на леглото на Пламен, а нощно време тя не ходеше по чуждите легла!!!, и да влезе в диалог с него. Просто й дойде смелостта. Simple Smile ) Но младежкото в себе си запазено на 30+, често се възприема и като  форма на инфантилизъм. Не всяка лиготия ми е запазване на младежко в себе си.

Лошо няма - показаха ни нещо по ТВ-то, обсъждаме го. И то на точното място, с точните хора. Естествено, че утре няма да отида при шефа си, за да се посмеем с това, което са си говорили Лиана и Йоана. Той едва ли знае, че върви предаване Вип Брадър.

# 2 242
  • София
нормално е да си замълчи за тези неща

Контраста беше интересен, разправяше за милиони, апартаменти, коли, а като я питаха в БГ как е - ми няма да кажа.

Два варианта:

1. Срам я е, че малко взема.
2. Взема много и не иска да разваля имидж.

Естествено, че няма да каже. Кой човек с акъла си ще сподели в ефир каква му е заплата, образно казано. Аз не бих.  Hug

# 2 243

За какво да се нахвърлят, като Лиана сама си каза, че не се усеща за "тези неща", когато Ваня и' казваше как изглеждат отстрани нощните им масажи с Тервел.
Доколкото си спомням Лиана каза нещо от сорта, че разчита на Ваня да я спира.
За Йоана си мисля, че още преди старта са се разбрали двете, ако "олеква" като си пийне Ваня да я "пази".

# 2 244
  • SF
Ocaso, има и други варианти.
Премиите на спортистите и наградните фондове на състезанията се обявяват публично и срам, че получава малко или много, не е тук мястото да се сети, че я е срам.
Освен това е относително. Като български спортист, тя получава малко, в сравнение с азърбейджански или скандинавски. Но и като борец в десетката на ранглистата за борци, в която и да е страна, получаваш много по-малко от футболист  или тенесист в десетката в ранглистата. В понеделник вечерта мога да ти цитирам някои по-конкретни суми, които тя е получавала, ако това има някакво значение изобщо за предаването. Заплатите и премиите на спортистите в БГ са една друга дълга тема за обсъждане и не смятам, че е необходимо да го правим.
Естествено, че всички знаем, че Станка е получавала 5 и 6-цифрени суми като награди за медали за Бългаия, ама това какъв имидж й разваля? Имиджа на каква й се срива с тези суми??

# 2 245
  • SF

Естествено, че няма да каже. Кой човек с акъла си ще сподели в ефир каква му е заплата, образно казано. Аз не бих.  Hug

Ама то и изивън ефир не се говори за тези неща.

# 2 246
  • София

Ама то и изивън ефир не се говори за тези неща.

Да, и извън  Hug

# 2 247

Ама то и извън ефир не се говори за тези неща.

Не се говори, защото данъчните дебнат ... като не могат да хванат 'тайните' плащания (за което им се дава на ръка) - дебнат тези които си печелят парите честно

# 2 248
На спортистите са им известни премиите, Станка няма как да се скрие. Нещо я притеснява, нещо друго, загатнах кое може да е.

какъв имидж й разваля? Имиджа на каква й се срива с тези суми??

Имиджа на бедната селянка, която се е родила в държава, която не дава за спорта.

За какво да се нахвърлят

В това, което си цитирала от мен е отговора.

# 2 249
"Тя", "Сергей" и "Бамби"/"Барби" дали бяха кодови имена измислени от самите тях, или нещо ББ ги беше инструктирал..  Rolling Eyes Виждат ми се ужасно странни, за да си ги измислят те сами. Освен да е била Лияна, тя нали си е сертифицирано ку-ку  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт