VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 053
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 250
Дават ги по Диема. Днес Пламен им изпълнява желанията. Ето така е пременен.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 11:38 от la-la-la

# 2 251

На спортистите са им известни премиите, Станка няма как да се скрие. Нещо я притеснява, нещо друго, загатнах кое може да е.

какъв имидж й разваля? Имиджа на каква й се срива с тези суми??

Имиджа на бедната селянка, която се е родила в държава, която не дава за спорта.

За какво да се нахвърлят

В това, което си цитирала от мен е отговора.

И в спорта се дават много пари под масата, не всичко е на светло ...

# 2 252
"Тя", "Сергей" и "Бамби"/"Барби" дали бяха кодови имена измислени от самите тях, или нещо ББ ги беше инструктирал..  Rolling Eyes Виждат ми се ужасно странни, за да си ги измислят те сами. Освен да е била Лияна, тя нали си е сертифицирано ку-ку  Laughing
Лияна чухте ли я какво каза...нещо от сорта на : Биг Брадър ми прати психолог без аз да съм искала  Grinning

# 2 253

Дават ги по Диема. Днес Пламен им изпълнява желанията в този вид.

Дано бай Брадъра да им даде мисии да го чанат 'иконома', да си върнат за когато ги прецакваше ...

# 2 254

"Тя", "Сергей" и "Бамби"/"Барби" дали бяха кодови имена измислени от самите тях, или нещо ББ ги беше инструктирал..  Rolling Eyes Виждат ми се ужасно странни, за да си ги измислят те сами. Освен да е била Лияна, тя нали си е сертифицирано ку-ку  Laughing
Лияна чухте ли я какво каза...нещо от сорта на : Биг Брадър ми прати психолог без аз да съм искала  Grinning

Психиатър да й прати, може нищо да и няма ...

# 2 255
в спорта се дават много пари под масата, не всичко е на светло

Ето, още една възможност Станка да се притеснява, защото върти задкулисни игри.

Станка има изключителния шанс да бъде пример, да бъде мотивация за млади и не само млади.
Да показва, че спорта носи много, че си струват усилията. Така като се замисля, сякаш тя няма излъчване на успял човек. Не стои тежко.

Има и друго, тя все пак се е съгласила да участва в предаването. Надали можем да отречем, че парите са играли ключова роля в това решение. Избрала е парите, за сметка на това да й се развали имиджа. Дори и сама да не разбира последствията от участието в подобно предаване, нали има хора около нея. Интересно.

# 2 256
  • София
Притеснява се да каже колко взима, защото тя цифрата не е малка, но разходите по пътувания и участия са големи. Все пак те са екип и парите не са само за нея от наградните фондове.

# 2 257
  • Варна
Какъв имидж е имала Станка, че да и се разваля?

# 2 258
Притеснява се да каже колко взима, защото тя цифрата не е малка, но разходите по пътувания и участия са големи. Все пак те са екип и парите не са само за нея от наградните фондове.

Един разумен коментар! smile3501

# 2 259
"Тя", "Сергей" и "Бамби"/"Барби" дали бяха кодови имена измислени от самите тях, или нещо ББ ги беше инструктирал..  Rolling Eyes Виждат ми се ужасно странни, за да си ги измислят те сами. Освен да е била Лияна, тя нали си е сертифицирано ку-ку  Laughing
Лияна чухте ли я какво каза...нещо от сорта на : Биг Брадър ми прати психолог без аз да съм искала  Grinning
На Лияна наистина и трябва психолог за да и дойде акъла в кухата и глава.Биг брадър добре е направил ще и е пратил  психолог.По скоро трябваше  на Лигняна да и пратят психиатър ще  не е добре със мозъка си

# 2 260
Когато Ваня разказваше как са ѝ запорирали сметките, коментарът на Станка беше: ‘Каква е тази държава, която спъва бизнеса на хората’ или нещо подобно.

Станка Златева: Мъжете се плашат от силни жени

Цитат
Какво друго би направила, ако приемем, че парите не са от значение?
- Уви, парите винаги са от значение. Те са необходимост - ако ги нямаш, и телефона не можеш да си платиш.

Не ми се вярва да имаш проблем с телефонни сметки след всичките ти награди...
- Наградите са хубаво нещо, когато ги получиш. Още чакам постъпленията.  

Това не знам дали е истина

Цитат
Куриозното е, че мениджърите на шоуто са се разбрали за парите по-бързо с Парис, отколкото със Станка Златева. Боркинята държала отначало да вземе 200 000 лева, но в крайна сметка била склонена със 150 000 към тв-авантюра. С 30 000 по-малко ще получи третият от олимпиадата в Лондон Тервел Пулев.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 13:35 от ГАЛИ_ГЕ

# 2 261
  • Варна
Има живо излъчване.

# 2 262
То пък като има излъчване, много има нещо за гледане. ОТ толкова много хора и вероятно разговори в къщата в момента, те ни дават миреното Ани как си лежи. Ами, толкова ли е трудно да пуснат камерата, която е на най-интересното място в момента?

Редактирам се. Вече се пренесоха в двора, където са другите лежащи на слънце.  Sunglasses

# 2 263
  • Варна
Тервел за изпит ли учи или нещо за ББ чете?

Скрит текст:
Какво е това слънце - аз от 2-3 дена само мъгла и облаци гледам  Crossing Arms

# 2 264
Тервел за изпит ли учи или нещо за ББ чете?

Скрит текст:
Какво е това слънце - аз от 2-3 дена само мъгла и облаци гледам  Crossing Arms

Трябва да е много топло, та чак по бански да се проснеш. А лилавият тюрбан е задължителен, да не вземе да падне главата.  Joy Е, спря излъчването.

Общи условия

Активация на акаунт