VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 911
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Варна
Пълна лъжа каза Биг Брадър - във всяко предаване от формата е имало конспирации между съквартирантите относно номинациите, какво преувеличава.
Е, що да е лъжа, като каза, че никога не е правил компромиси, а не че никога не е имало такива случаи.
Слушай малко, тогава говори.

Имаше един момент в който Мира каза на Лияна, че Пламен искал да бъде номиниран. На мен ми прозвуча като наговаряне за номинация. Това не се ли смята за нарушение? Защото и Пламен не каза в прав текст "номинирай Станка"

# 2 386
  • София
Ваня е непоносима. Надявам се скоро да я изгонят.
Редно е да я изгонят, ама ще стане когато вота е отрицателен. Тя ще генерира големи печалби Rolling Eyes

# 2 387
Ваня е непоносима. Надявам се скоро да я изгонят.
Едва ли, тя е наредила на близки, познати, служители и партньори да гласуват в нейна подкрепа, ако ли не ще има сериозни санкции.   341uu

# 2 388
Не симпатизирам на Ваня и настроенията и, но ако не беше тя да събира женорята от леглата на мъжете, голям сеир щеше да е, Мира както го беше подкарала отначало с мъжлето по гол задник на меден месец беше тя не дъщеря и, според мен на такава групичка като тази и трябва човек с твърда ръка, е да шоуто страда, друго си е да видиш секс, пиянства и разкошни простотии  Joy

# 2 389
  • в 1001-та нощ
Понеже Ваня каза, че Мира не й била на образованието и книгите, че ми стана интересно какво е завършила, защото знам че Мира е специализирала в Сурбоната.

Това намерих за Ванюшка http://www.alianceinter.com/directors.php

Тая жена, колко чифта очила има?  Shocked
От тази рекламна биография на Ваня е видно колко нелогичен е нейния "успех", явно наистина има тъмна страна

Днес изчетох книгата й, директно пояснява, че преди 10.11.1989г - всичките и приятели са от ДС, а след това много нейни приятели биват разстреляни, някой като Киро Японеца - имат нейната участ - оцеляват ....  Sick

# 2 390
  • Варна
Не симпатизирам на Ваня и настроенията и, но ако не беше тя да събира женорята от леглата на мъжете, голям сеир щеше да е, Мира както го беше подкарала отначало с мъжлето по гол задник на меден месец беше тя не дъщеря и, според мен на такава групичка като тази и трябва човек с твърда ръка, е да шоуто страда, друго си е да видиш секс, пиянства и разкошни простотии  Joy

Тя и доста успешно ги манипулира и настройва един срещу друг. Явно поведението й печели доверие.

# 2 391
Oх,  мис Пиги вече диктува и темите за разговор на масата ...  това прасе  заминава на номинации с 200  Close

Чудех се на кой ми прилича Ваня, ама явно заради косата не съм се сетила. Ако се изруси едно към едно с Мис Пиги  Mr. Green

http://4.bp.blogspot.com/_VvWQp_OOM8s/TTUGY2E3_xI/AAAAAAAABKM/PR … /MissPiggyIYN.jpg   Mr. Green

# 2 392
  • Ямбол
.....
Тя и доста успешно ги манипулира и настройва един срещу друг. Явно поведението й печели доверие.
По-скоро страхопочитание. Иля по-напред много точно ги определи, събрала е около себе си мишките. В това число слагам и Станка.

# 2 393
  • Ню Йорк
Типичната българска простотия, да оценяваме хората по теглото им  ooooh! Ако Ваня беше кльощава щеше да е супер така ли?
Мира като е слаба да не би да е по-малко истерична?

# 2 394

Е защо не нали това е игра.Аз мога да кажа, че също трудно щях да се сдържа в такава ситуация като тази в къщата на всеки му писва по различни начини. Скоро чакам хормона на Цвят Лилав  hahaha

# 2 395
  • Варна

Е защо не нали това е игра.Аз мога да кажа, че също трудно щях да се сдържа в такава ситуация като тази в къщата на всеки му писва по различни начини. Скоро чакам хормона на Цвят Лилав  hahaha

Въпросът е защо тя, а не някой друг ги манипулира.

# 2 396
Типичната българска простотия, да оценяваме хората по теглото им  ooooh! Ако Ваня беше кльощава щеше да е супер така ли?
И двете са ужасТни, като Мира дори ми е по-ужасна лично на мен. Но част от ужаса, който е Ваня, в своята... кхъм... цялост  Laughing, е и външния й вид. Не може да се пропусне в нейния случай, сори.

# 2 397
СценаристИтИИИИИ...фотосесия на Станка за модно списание...вие тук, кога ще му поискате хонорар на Тупарев?!

# 2 398
Не Мира в случая, а Ваня и Йоанчето са примадоните. Най-безцеремонно да си станат от масата по време на обяд, понеже видиш ли, били ги засегнали. Права беше Ирина като каза, че щом не ги интересуват темите да не се включват в тях.
Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи. Ама... нали Мира не й е на образованиЯта, книгите, които е прочела, пътуванията и т.н, та се е минала..  ooooh!
Също не разбрах изобщо нищо от разговора на Пламен и Йоана във фитнеса. Може би е изваден от контекста, и са го давали целия преди, та се добива представа, че той я подтиква съвсем умишлено да номинира Станка, но сега от този откъс аз нищо такова не разбрах.

# 2 399
И двете са ужасТни, като Мира дори ми е по-ужасна лично на мен. Но част от ужаса, който е Ваня, в своята... кхъм... цялост  Laughing, е и външния й вид. Не може да се пропусне в нейния случай, сори.
thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт