VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 908
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 400
Типичната българска простотия, да оценяваме хората по теглото им  ooooh! Ако Ваня беше кльощава щеше да е супер така ли?
Мира като е слаба да не би да е по-малко истерична?
И двете са ужасТни, като Мира дори ми е по-ужасна лично на мен. Но част от ужаса, който е Ваня, в своята... кхъм... цялост  Laughing, е и външния й вид. Не може да се пропусне в нейния случай, сори.

Ако оставим настрана как изглежда, тя се държи точно като свиня-майка...  привидно. Wink  Иначе въобще не и пука, че двете пияни кифли се излагат, но така както ги хвана за ушите  и подкара към спалнята като палета, успя да ги изложи още повече, а тя натрупа още дивиденти на техен гръб.

# 2 401
Типичната българска простотия, да оценяваме хората по теглото им  ooooh! Ако Ваня беше кльощава щеше да е супер така ли?
Мира като е слаба да не би да е по-малко истерична?

Аз само като чуя Мира и идвам пред компютъра ,за да видя какво сте написали Simple Smile,а не ми е ясно там ,как я издържат. На масата не се говори. Stop Да се нахранят и да си меле ,колкото иска.  Simple Smile+ това видя,че
на обяд станаха и излезнаха ,ами прояви малко уважение. Ле-лее голямо кречетало. ooooh!

# 2 402
  • Варна
Не Мира в случая, а Ваня и Йоанчето са примадоните. Най-безцеремонно да си станат от масата по време на обяд, понеже видиш ли, били ги засегнали. Права беше Ирина като каза, че щом не ги интересуват темите да не се включват в тях.
Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи. Ама... нали Мира не й е на образованиЯта, книгите, които е прочела, пътуванията и т.н, та се е минала..

Извинението на Мира беше също извадено от контекста, цялата драма беше не за извинението, а тя да си пробута тезата, колко онеправдани са те с Ани. Не му беше мястото, нито времето. И аз бих станала.

# 2 403
Не симпатизирам на Ваня и настроенията и, но ако не беше тя да събира женорята от леглата на мъжете, голям сеир щеше да е, Мира както го беше подкарала отначало с мъжлето по гол задник на меден месец беше тя не дъщеря и, според мен на такава групичка като тази и трябва човек с твърда ръка, е да шоуто страда, друго си е да видиш секс, пиянства и разкошни простотии  Joy

Тя и доста успешно ги манипулира и настройва един срещу друг. Явно поведението й печели доверие.
Е защо не нали това е игра.Аз мога да кажа, че също трудно щях да се сдържа в такава ситуация като тази в къщата на всеки му писва по различни начини. Скоро чакам хормона на Цвят Лилав  hahaha

Въпросът е защо тя, а не някой друг ги манипулира.
Всеки манипулира, просто на някой им се получава.

# 2 404
  • Ямбол
....

Извинението на Мира беше също извадено от контекста, цялата драма беше не за извинението, а тя да си пробута тезата, колко онеправдани са те с Ани. Не му беше мястото, нито времето. И аз бих станала.

Така е. Първия път, когато стана Йоана и аз бих се издразнила да ме занимават и товарят с чужди проблеми на масата. Вечерта обаче Ваня ме подразни повече. Не може да нарежда за какво да се говори на масата. Тонът е ужасен. И как ѝ мълчат. Явно са си направили сметката, че тя е силна и има подкрепа отвън, затова предпочитат да я търпят тези неутралните, а мишките са веднага на разположение - едната пита - нещо да ви донеса, водичка, друго, другата предлага валерианче да се успокои, ....

# 2 405
Много скоро всички ще се дистанцират от Ваня, включително Йоана и Станка.
На мен Мира ми е с по-досадно поведение, но Ваня твърде много натяга обстановката и обръща всичко към себе си - те каквато и тема да започнат, тя се изнервя. Защо другите не се изнервиха от обсъждането на мисията с хотдозите? Явно защото проблемът си е в нея. Непрескънато създава напрежение около себе си и държи всички да се съобразяват с нея, може и да не е нарочно, но това изисква съзнателно или не. Много е груба и агресивна.
Мира, щом започне речите си, просто спирам звука - не мога да изтрайвам безкрайни й анализи и философски размисли. Не може ли с 1-2 думи да изрази мнение без да се опитва да звучи над другите? ooooh!
Стойко ми е най-приятен (+ Станка) - всеки път се заливам от смях с него: и вчера във ваната Laughing и днес със заека в чашата. Много е непосредствен и добричък Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 21:49 от nilich

# 2 406
Аз само като чуя Мира и идвам пред компютъра ,за да видя какво сте написали Simple Smile,а не ми е ясно там ,как я издържат. На масата не се говори. Stop Да се нахранят и да си меле ,колкото иска.  Simple Smile+ това видя,че
на обяд станаха и излезнаха ,ами прояви малко уважение. Ле-лее голямо кречетало. ooooh!

Някой хора не сме израснали в английския кралски двор и си говорим "на маса". Вечерята е времето в което си споделяме какво ни се е случило през деня, кой какво направил и т.н.
При тях се получи същото. Правиха нещо преди вечеря и е нормално да го обсъдят още докато са под влиянието и емоцията.  Wink

# 2 407
Не Мира в случая, а Ваня и Йоанчето са примадоните. Най-безцеремонно да си станат от масата по време на обяд, понеже видиш ли, били ги засегнали. Права беше Ирина като каза, че щом не ги интересуват темите да не се включват в тях.
Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи. Ама... нали Мира не й е на образованиЯта, книгите, които е прочела, пътуванията и т.н, та се е минала..

Съжалявам,че съм се подвела, не гледам толкова редовно още повече пък преките излъчвания. Съдя по това, което гледах днес, просто ми направиха грозно впечатление. А че са го преекспонирали това вече е друг въпрос.

# 2 408

Някой хора не сме израснали в английския кралски двор и си говорим "на маса". Вечерята е времето в което си споделяме какво ни се е случило през деня, кой какво направил и т.н.
При тях се получи същото. Правиха нещо преди вечеря и е нормално да го обсъдят още докато са под влиянието и емоцията.  Wink

Съжалявам ,ако съм те подвела ,но не съм израснала в кралски двор  bowuu,но така ни учеха в детската градина. След като се нахранят всички ,приказвай колкото искаш. Ваня й каза ,че няма виновни ,но тя продължи да каканиже. Би трябвало и тя да уважава другите.

# 2 409
taка, влязох в сайта на ваня червенкова - ванячервенкова.(ком/орг/нет, не помня. Излиза в гугъл)
сайтът е за втората ѝ книга. Изтеглих аудиофайл да чуя за какво иде реч.

Изумява яркият контраст между интонацията от записа - хрисим, но изговорен с нотки на сладострастие, и поведението ѝ в къщата.

Въобще тая жена да говори за Бог е гавра с всичко духовно.

# 2 410

Нас пък в детската градина ни учеха да не говорим докато се храним.  Wink

# 2 411
Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи.

Не баш - Мира тоя номер го прави непрекъснато. Непрестанно се извинява точно по тоя начин след като сгафи нещо, обаче реално си продължава по стария модел на поведение, и в един момент просто става много досадно някой само да ти се извинява ей така за протокола, уж от широкоскроеност и все едно и също да си върши и да се оправдава. Те и двете с Ваня все се ядат, извиняват се една на друга, все си прощават, пък за какво го правят, като после пак същите номера?

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 21:48 от nilich

# 2 412
Има хора ,които винаги говорят за себе си и за това как те се чувстват.
Познавате такива хора нали ?Имащи се за център на вселената.
Мира е такъв човек.Няма отърваване от нейните анализи и драми.
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

# 2 413
Цитат
Стойко ми е най-приятен (+ Станка) - всеки път се заливам от смях с него: и вчера във ваната Laughing и днес със заека в чашата. Много е непосредствен и добричък Love.

+ 1 Simple Smile

Днес "попрелистих" пресата ,за да се запозная с Йоана. Тази жена си е провалила живота.
Явно е била многообещаваща певица и то не само в  попмузиката. Интересно ,какво  я е предизвикало ,за да започне с наркотици?

# 2 414

Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи.

ООооох, по-симпатична ми е Мира, но и аз трудно оцелях от пространното й извинение. Ужас, абсолютна словоблудница! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт