VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 891
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 415
Хора, не е ли време да излезете от детската градина?  Питам само  Laughing

пп. Искам да кажа, че вече може да си говорите  масата   Wink

# 2 416

Намерих извинението на Мира за избухванията й за много достойно, може би Ванчето също трябваше да го направи.

ООооох, по-симпатична ми е Мира, но и аз трудно оцелях от пространното й извинение. Ужас, абсолютна словоблудница! Mr. Green

newsm10

# 2 417
Хора, не е ли време да излезете от детската градина?  Питам само  Laughing

пп. Искам да кажа, че вече може да си говорите  масата   Wink
Аз за себе си ще кажа, че съм напуснала детската градина преди много години, ама ако ти преча и форума ще напусна.

# 2 418
Има хора ,които винаги говорят за себе си и за това как те се чувстват.
Познавате такива хора нали ?Имащи се за център на вселената.
Мира е такъв човек.Няма отърваване от нейните анализи и драми.
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

Не знам дали тия скандалчета са 5 минутни. Биг Брадър доста ги скъсява според мен.

Аз съм доста избухлив човек и спретвам често разни скандалчета. Това го мислех за мой голям минус, но ти ме успокои, че не било толкова лошо.

# 2 419
Ваня изобщо не може да се сравнява с Мира Ваня си е мутра и мошеничка нея парите са я направили това което е   Мира Радева
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Мира Радева
българска социоложка
Родена:   16 юни 1958 г.

Магистър по социология на Софийския университет от 1980 година. Специализира в Университета Париж VII и Калифорнийския университет в Бъркли, САЩ.

# 2 420
Днес хубаво казаха на съквартирантите как Пламен се опита да накара Йоана да номинира Станка, но защо не казаха как Йоко се опита да убеди Тервел, че ако техния отбор спечели "трябва да помисли за Мира", т.е. да я спаси. Нали е приятелка с Ваня, щеше да се получи забавно ако го бяха казали Wink

# 2 421
Всеки там има своята позиция , но всички трябва да слушат нейните Радини вълнения.
Предпочитам един 5 минутен скандал на Ваня ,пред вечното неспирно дърдорене на Мира.

Съгласна съм.
И в тая връзка понеже непрестанно се говори за интелигентността на Мира, мисля, че й е необходимо да се научи на един определен тип интелигентност - емоционалната Laughing.

pavlinaio, случват се тия неща с много "звезди" - колко примери има сред холивудските звезди. Като се сметнат за малко по-висши, че светът едва ли не им е в краката, почват да търсят тръпка по други начини - там е трудно да останеш на земята и да балансираш.

# 2 422
Аз само като чуя Мира и идвам пред компютъра ,за да видя какво сте написали Simple Smile,а не ми е ясно там ,как я издържат. На масата не се говори. Stop Да се нахранят и да си меле ,колкото иска.  Simple Smile+ това видя,че
на обяд станаха и излезнаха ,ами прояви малко уважение. Ле-лее голямо кречетало. ooooh!

Някой хора не сме израснали в английския кралски двор и си говорим "на маса". Вечерята е времето в което си споделяме какво ни се е случило през деня, кой какво направил и т.н.
При тях се получи същото. Правиха нещо преди вечеря и е нормално да го обсъдят още докато са под влиянието и емоцията.  Wink

ВечЕрите ни продължават по повече от два часа понякога - похапваме, говорим, обсъждаме, спорим, смеем се... НикаквО възпитание.   Laughing

# 2 423
Много е зла Пиги,много.И това сравнение колко и е под нивото Мира или независимо кой друг,може да направи само невъзпитан човек.Държанието и е просташко и се облича неподходящо за фигурата,годините и ''положението'' си в обществото.Егати ''бизнес дамата''!Тя се притеснява,завижда или комплексира от Мира.Последната си каза,че не се движи в нейните(на Ваня)среди,не ходи по скъпи ресторанти и пр.Това по повод,че при ограничен седмичен бюджет Фотка е поръчала риба за 82 лв. Килограма!При това не е готвила тази риба,а е яла такава в ресторант.Абе действа с размах ''дамата'' със запорираните средства и имущество.Станка е наивна и и се връзва на приказките за почтеност и сълзите.
мишока и шопаря в ролята на фикуси ли са вътре?Не видях една индивидуална мисия да им възложат,но хонорара ще си го вземат.
Скандален и ли не,Пламен ми е симпатичен.Поне се опъва на мама им.

# 2 424
  • Ню Йорк
Искам да ви кажа, че Мира се държи точно като дружинна ръководителка.

# 2 425
Много се смях на изказването на Ваня ,че ако се ядоса истински всички щели да лежат и мълчат Joy

# 2 426
По добре дружинна отколкото мутра от 90 те

# 2 427

Скандалчетата мога да понеса, ама перманентно лошото й настроение и негативна нагласа - тц. Не съм я видяла да се засмее на нещо хубаво - все ехидни усмивки, доколкото изобщо ги има. Този това, онзи онова бил/не бил направил... Направо ми е тъжно за нея - през цялото време да си толкова отрицателно настроен си е гадно изживяване не само за околните.

# 2 428
По добре дружинна отколкото мутра от 90 те
И поведението и маниерите и са такива.Пък и нали сама си е писала в книгата,че само тя и още един са оцелели.Безобразно нагла,безскрупулна мутра в пола.

# 2 429
Обаче Ваня беше спасена на елиминациите в понеделник, а хората на Мира един по един си излизат. Убедена съм, че това допълнително й е дало крилца да продължава да се прави на фелдфебел в къщата. Вероятно смята, че навън хората й се кефят (което явно не е далеч от истината, щом има такъв вот).

Общи условия

Активация на акаунт