The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
HBO и Cinemax.

# 631
По АВС също дават хубави сериали. Peace

# 632
ами ние що ги гледаме тогава тези от тийнейджърските телевизии? къде са за възрастните?   Thinking

Еми защото са ни харесали Simple Smile. Достатъчно сериали имат и останалите телевизи, по 5 дни в седмицата дават поне по 2: ABC, HBO, които споменаха, CBS, NBC, ABC Family (но и там има тийнейджърски, като Лъжкините), FOX, Showtime, BBC (тука да не започвам), всички тези имат хубави сериали. Очевидно в България обаче са популярни доста тези на CW, след като основно тийн общноста гледа сериали и следователно са сред най-теглените по торентите.  Simple Smile

# 633
  • Buffyworld
и AXN BLACK

# 634

AXN каналите излъчват чужди сериали, не ги продуцират те, поне в повечето случаи. Говорехме за телевизии, които си правят собствени, а това са водещите в САЩ + BBC в UK. А, и ITV, които не споменах.

# 635
  • Buffyworld
Исках да кажа, че по  AXN Black  обикновено излъчват  сериали за възрастни. 

# 636
Започнах The Originals, май тая вечер няма да лягам. hahaha
Да ви питам има ли тема за тях,къде ги коментирате.

# 637
# 638
Мерси Плами. Hug
Ухууу 46 страници ... Crazy

# 639
и аз мерси,но май въпросът ми беше риторичен. аз не гледам телевизия. само от отрентите и се ориентирам какво да гледам от форума:)

# 640
Скрит текст:
Кол, Кол, Кол  Heart Eyes newsm18

# 641
Да, много приятен новия епизод.Имах нужда.Нещо съм зацъклила с Древните на 14 епизод ...
Дневниците си ги обичам
Скрит текст:
Как го измислиха това със Стефан и Ленка, че и дечица си имаха hahaha Пак ми стана мъчно за Деймън. Cry
А и репликата на Стефчо "Може да си влюбен в някой, или да си приятел с нeго,но не и двете едновременно"(цитирам по спомен)-много вярно
Забелязах че серията е режисирал Пол Уесли, хем хубав, хем талантлив. Sunglasses

# 642
а аз се местя в групата на Делена,ако още има такава:) никак не им се получава на Деймън и Елена-та. някак изсмукано от пръстите,някакво такова фалшиво,някакво никакво. добра беше идеята на Деймън да не си говорят и да не се виждат. предлагам на сценаристите да измислят лек за вампиризма и да оженят Стефчо с Еленка,точно както бяха във фантазийте си и така да приключи хем с хепи енд.

# 643
  • Buffyworld
Не си спомням, някой може ли да ми каже - какво стана с този вирус, с който заразиха Деймън и Елена да се хранят само с вампири. Излекуваха ли ги ? Нещо този момент ми се губи .  newsm78

# 644
  • in Wonderland
Не си спомням, някой може ли да ми каже - какво стана с този вирус, с който заразиха Деймън и Елена да се хранят само с вампири. Излекуваха ли ги ? Нещо този момент ми се губи .  newsm78

Излекуваха ги пътешествениците . Нали Ензо и Кер ходиха да убият поредния двойник(  Tired )  на Стефан , за да ги излекуват

Общи условия

Активация на акаунт