The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Последния епизод Енцо, та Енцо,главна роля ли ще му дават  Thinking

# 646
Последния епизод Енцо, та Енцо,главна роля ли ще му дават  Thinking

Е малко трудно, след като умря. Пък и да го върнат ще е поддържаща роля като на останалите, главните са само Нина, Иън и Пол Simple Smile

Много сладка Кандис преди участието си при Крейг Фъргюсън

# 647
Умря,да.Тя и Бонка беше умряла...

# 648
Затова допълних Wink

# 649
  • Buffyworld
Не си спомням, някой може ли да ми каже - какво стана с този вирус, с който заразиха Деймън и Елена да се хранят само с вампири. Излекуваха ли ги ? Нещо този момент ми се губи .  newsm78

Излекуваха ги пътешествениците . Нали Ензо и Кер ходиха да убият поредния двойник(  Tired )  на Стефан , за да ги излекуват

Мерси . Тотално бях забравила.

Кандис наистина е много сладка н тази снимка .

# 650
Новата серия,като предната
Скрит текст:
Отново Енцо. Joy

Деймънчо много я иска Ленка.Сега и му се отваря възможност да я спаси.
На мен ли ми се струва или Карълйан, закачливо заглежда Стефан newsm78

# 651
Скрит текст:
Калалайн напоследък в епизодите я забелязах че се закача с Стефан ще става нещо.Ама и той май не и е безразличен.Епизода ми хареса.Ензо беше много добър и е готин.А тая драма Елена и Деймън няма ли край да се вземат най накрая.

# 652
Мили Боже  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Скрит текст:
Не Стефан.Защо да е умрял,защооооо

# 653
  • Buffyworld
Скрит текст:
Споко, ще го върнат. Както Давина ще върне татко Майкъл , така и тук ще върнат Стефо. Не съм гледала още новата серия, че нямам време , но гледах Древните и съм сигурна, че ще използват това, че в момента другата страна започва да се разпада и ще върнат който си поискат. А за  на Клаус баща му съм сигурна. После нещо се стане и ще "оправят" проблема и няма вече да могат да връщат.

# 654
Това беше най-хубавият епизод от целия сериал. Mr. Green

# 655
Баси,още ми е гадно за Стефан.Елена награби Деймън пред очите му, и накрая му изтръгнаха сърцето. Cry Cry Cry

# 656
За мен смъртта на Стефан беше нелепа Rolling Eyes

# 657
Все едно някой ще повярва, че Стефан ще остане мъртъв. И то даже не беше финалния епизод. Като гледам промото в следващия епизод ще умрат всички, за да могат да ги върнат пак. Залагам, че нещо ще се обърка и няма да могат да върнат Деймън, да има какво да чакат феновете цяло лято. Иначе се надявам да върнат поне Кол, след като спинофа с Нейт няма да го бъде.

# 658
Иначе се надявам да върнат поне Кол, след като спинофа с Нейт няма да го бъде.

Дано. Praynig

# 659
Дойдох само да тануцвам вещерски танц върху груба му! Само заради това ще почна да гледам новия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт