The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
До колкото знам в англиският нямат Ц и затова нашите преводачи го превеждат така както и го изговарят а и има англиски субтитри по който превеждат.Не задълбавайте толкова много за едно име.

не задълбавам,ами просто го отметнах. в стремежа си да обясня какво точно имам предвид явно стана по-дълго,отколкото трябваше да бъде. а и мен лично си ме дразни,че преформиха името на някакво....измислено. карай...точка по въпроса.

# 511
Нямам нищо напратив да обясниш но мисля че всяка една от нас която гледа серияла е разбрала за името но за жалост в англиският не всички букви ги има.

# 512
В случая просто защитих преводачите, защото не е тяхна вината. Като човек, превеждал новините за сериала в сайта около 3 години ми се е случвало да излизат новини за герои, а всъщност като ги представят в сериите имената им да се произнасят по коренно различен начин.  Peace Тук вече идва проблема с поамериканчването на всичко, което им е трудно да се произнесе. Тя и Нина по тази причина не е Николина Добрева.  Peace

# 513
  • in Wonderland
Цитат
Аз мразя да зарязвам нещо по средата , колкото и тъпо да е то. Но това определено е последният сезон на Дневниците, който гледам. Като свърши пети сезон , за мен свършва и филмът. За съжаление нямам никакво желание да продължавам да го гледам, дори и 10 сезона да направят. Дано поне Древните да продължи да ми харесва така, както ми харесва до момента. Дневниците толкова много ми харесваше в първите 2 - 3 сезона. Сега го гледам насила и нямам търпение да свършва вече този сезон. 
[/quote]
 newsm10 И аз така мисля . Вече яко забозя филмчето... Мн рано за съжаление . Гледала съм сериали по 10 сезона и пак ми се гледат. Древните за сега са ми супер интересни . Чудничко ми е как са снимали този сезон Нина и Иън.... Неловка ситуация .

Цитат
Клаус, липсва ми ,много ми липсва, чак мокри сънища с него имах, ама друга тема е това, хохохохо Mr. Green
ох, не съм значи само аз  Mr. Green Two Hearts Two Hearts

# 514
Цитат
Аз мразя да зарязвам нещо по средата , колкото и тъпо да е то. Но това определено е последният сезон на Дневниците, който гледам. Като свърши пети сезон , за мен свършва и филмът. За съжаление нямам никакво желание да продължавам да го гледам, дори и 10 сезона да направят. Дано поне Древните да продължи да ми харесва така, както ми харесва до момента. Дневниците толкова много ми харесваше в първите 2 - 3 сезона. Сега го гледам насила и нямам търпение да свършва вече този сезон. 
newsm10 И аз така мисля . Вече яко забозя филмчето... Мн рано за съжаление . Гледала съм сериали по 10 сезона и пак ми се гледат. Древните за сега са ми супер интересни . Чудничко ми е как са снимали този сезон Нина и Иън.... Неловка ситуация .

[/quote]

нищо чудно и в това да се корени проблемът на сериала. то някак май се усеща,че са си далечни. а мож еи сценарият да се нагажда според тях и за това е такъв смехотворен на моменти. абе незнам и аз,ама.....определено от един от любимите ми стана един от последните.

# 515
  • В две мънички очи...
Цитат

Е добре значи не съм само аз изгубена в сериите.  Джулито много омаза пейзажа - вече нищо не се разбира. Ако не е Иън са ме изгубили като зрител.

# 516
# 517
  • Варна
Физиономията на Майкъл  hahaha hahaha hahaha

# 518
  • Разпиляна във въображението
Все едно с друго го е набучил

# 519
  • София
Скрит текст:
изгледах, честно казано взеха да стават банални и тази Катрин нема ли да я махнат най-накрая, пак завъртат нещата около тримцата  Sick

# 520
Скрит текст:
Изгледах епизода.Вече интереса ми взе да спада. Катрин сега ще се прави на Елена.Каралайн пък все иска с Тайлър.Ще гледаме лош Деймън ама аз го харесвам лош.Мога да кажа че става вече бозаво. 

# 521
На мен пък за първи път от няколко серии, тази ми допадна. Нямаше само Бона, умиращата, Бони, котвата Бона и Джерко hahaha и прочее. Вярно, че Катрин е изтъркана плоча, а щерка и ме влудява (самата актриса май не ми харесва Thinking), но ще видим Flutter

# 522
  • София
Е добре де, изрично натъртиха, че Бона ще види Катрин като умре.
Е, очевидно не я видя, и... нищо, Бона даже изчезна без обяснения тази серия  ooooh!

# 523
  • КиТ
Да не са я отвлекли  Thinking Twisted Evil Joy

# 524
Как без обяснение, казаха, че с Джеръми са при майка ѝ. Според мен точно така ще разкрият, че това е Катрин, просто нали трябва да го влачат няколко епизода.

Общи условия

Активация на акаунт