The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
В нета е написано че 6 ще е финал.Предполагам че ще е така тъй като вече няма какво да дават боза стана.

"В нета е написано..." какво да добавям изобщо, обясних кога се решава дали ще има нов сезон или не. В нета всеки може да си пише каквото поиска, друг е въпроса кое е официална информация.

Както виждаш сега са потвърдили 6ти, абсолютно логично е да кажат дали ще има 7ми или не по същото време догодина, както правят всяка година. А всички знаем, че сериалът е планиран за 6 сезона, това го казаха още през първи сезон. Айде стига вече  Peace

# 571
Според мен щеше да е най-добре смъртта на Катрин да я бяха отложили за финала  Mr. Green И със смъртта да свърши и сериала. Не е захаросано, нито скучно (мое мнение) Дано поне за 6 сезон измислят нещо по-добро  Naughty

# 572
Някой може ли да ми даде по-голям размер на снимката .. Търсих, ама не намирам ...  ooooh!

# 573
Това е от видеото за Esquire, скрийнкап. Не е излязла сесия

# 574
  • Buffyworld
Новата серия ми хареса. Хареса ми най-вече Катрин и ако я махнат нищо интересно няма да остане за гледане.  В края на епизода показаха надпис , че епизодът е в памет на Сара Джоунс. Аз не знаех коя, била е член на екипа и е загинала при инцидент, докато е снимала филм . Тук има инфо http://hollywoodlife.com/2014/02/27/vampire-diaries-sarah-jones- … -sarah-interview/

# 575
  • КиТ
Браво на Стефко,че се усети,остава да видим какво ще направят  Thinking и как ще върнат Елена  newsm78

# 576
Ух,аз започвам да ви наваксвам,сядам да гледам 7-ми епизод

# 577
Мен ме дразни Катрин, да я разкарат веднъж и завинаги. Преди беше свежа, но сега... Stop

# 578
Браво на Стефко,че се усети,остава да видим какво ще направят  Thinking и как ще върнат Елена  newsm78

Какво браво, добре че беше Деймън да му подскаже, той изобщо не се беше замислил преди това...

Епизода ми беше по-интересен от предните. Нещо добро да излезе от двете глави Стеф и Карълайн, и то защото Елена не би се отказала от Деймън. Просто не разбирам защо им отне толкова време, особено в последния епизод беше толкова очевидно, че това не е Елена. А и все пак Бони не е видяла Катрин да преминава, толкова ли беше сложно да се свържат с нея. (Въпреки че предполагам, че именно затова я няма в последните два епизода. Ама иначе нали все модерни телефони имат, егати).

Иначе мисля, че с помощта на пътешествениците ще я върнат Елена.

# 579
  • София
жал ми стана за Надя, тоз Стефан мн тъп, като я целуна не усети ли разликата м/у двете, би трябвало да усети ама нали е мъж, не мисли с правилната глава  hahaha Кер трябваше да се досети още с въпроса за Клаус, Елена никога не би я попита как е бил секса с него  Peace

# 580
Изгледах епизода еми какво да кажа Стефан малко късно ама се досети за Катрин ама добре че беше Кер. И Деймън сега ще гледа го държат с вериги.Общо взето серията не беше лоша.

# 581
  • София
Мен ме дразни Катрин, да я разкарат веднъж и завинаги. Преди беше свежа, но сега... Stop
Мислех, че Елена ме дразни, ама Катрин ме дразни два пъти повече. За онази поне знаем, че е голяма бяла птица, ама тази Катрин кво се натиска, егати унижението. Зарад нея трябва да гледам лигите на Стефан. Crossing Arms

# 582
# 583
Мисля че е време Катрин да изчезне напълно от серияла.

# 584
  • Buffyworld
Нещо се случи и Катрин не можа да премине от другата страна. Не съм сигурна, че е мъртва. На мен епизодът ми хареса точно заради Катрин. Надявам се, че скоро време Катрин ще се върне. Няма да ми е интересно без нея.  

Освен Катрин и Деймън привлича интерес . Чудно ми е как ще го излекуват .  newsm78 Разбрах че Кералайн харесва Клаус, тя сама си призна,  но иска да се връща при Тайлър  #Cussing out Неееее!

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 21:50 от _Buffy_

Общи условия

Активация на акаунт