The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нищо не разбрах днес!

# 616
"Класически правила за вампири", ще загина. Опитах се да ви обясня, че си противоречите с това придържане към митологии, сега стана придържане към стари филми и произведения с "правила". Пък че и те са плод на нечие авторово въображение, точно като вампирите тук, голям праз. Изобщо нямам какво да кажа повече  ooooh!

# 617
"Класически правила за вампири", ще загина. Опитах се да ви обясня, че си противоречите с това придържане към митологии, сега стана придържане към стари филми и произведения с "правила". Пък че и те са плод на нечие авторово въображение, точно като вампирите тук, голям праз. Изобщо нямам какво да кажа повече  ooooh!

аз много добре те разбирам какво се опитваш да ни обясниш. тогава ще кажа моето по разлчен начин. лично аз,а като гледам и бъфи си падам по класическият образ на вампира,който съм си изградила от класическите (по-стари от сериалите ни днес) филми,които бъфи описва. най-много ми харесват точно вампирите от "интервю с вампир". незнам какви правила за вампири има,но поне аз имам сбствени предпочитания и се осмелих в по-предния си пост,с който провокирах тези коментари да го изразя. не ми харесва как днешните сценаристи на сериали си измислят все по-откачени неща,които очовечват все повече вампирите. това е! точно в дневниците (а като гледам май и древните натам вървят) ето това май най-много ме отблъсква.все пак искам да гледам нещо за вампири,а не за любов…..тип перуански сериали.

# 618
  • София
Няма правила при създаването на истории.
Има лични предпочитания и хубаво си го казала.
Проблемът на Дневниците далеч не е това, че вампирите се хранят. Просто стана безкрайно тъп сериал. Също като книгите, по които е правен. Жалко за изхабените природни ресурси за създаването на тези произведения, както и за изгубеното време по тях.

# 619
  • Buffyworld

аз много добре те разбирам какво се опитваш да ни обясниш. тогава ще кажа моето по разлчен начин. лично аз,а като гледам и бъфи си падам по класическият образ на вампира,който съм си изградила от класическите (по-стари от сериалите ни днес) филми,които бъфи описва. най-много ми харесват точно вампирите от "интервю с вампир". незнам какви правила за вампири има,но поне аз имам сбствени предпочитания и се осмелих в по-предния си пост,с който провокирах тези коментари да го изразя. не ми харесва как днешните сценаристи на сериали си измислят все по-откачени неща,които очовечват все повече вампирите. това е! точно в дневниците (а като гледам май и древните натам вървят) ето това май най-много ме отблъсква.все пак искам да гледам нещо за вампири,а не за любов…..тип перуански сериали.

+ 1  Peace

# 620
Разведрявам обстановката с едно промо за 18-ти епизод;

http://www.youtube.com/watch?v=48Zx36_xQds

# 621
  • UK
Разведрявам обстановката с едно промо за 18-ти епизод;

http://www.youtube.com/watch?v=48Zx36_xQds

Скрит текст:
Елена и Стефо
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 622
  • London
най-много ми харесват точно вампирите от "интервю с вампир". незнам какви правила за вампири има,но поне аз имам сбствени предпочитания и се осмелих в по-предния си пост,с който провокирах тези коментари да го изразя. не ми харесва как днешните сценаристи на сериали си измислят все по-откачени неща,които очовечват все повече вампирите. това е! точно в дневниците (а като гледам май и древните натам вървят) ето това май най-много ме отблъсква.все пак искам да гледам нещо за вампири,а не за любов…..тип перуански сериали.
Интервю с Вампир - това е върхът на вампирското искуство. Гледала съм го сигурно 20 пъти.  bouquet Мерси за напомнянето Фиона. Пак ще си го пусна.

# 623
Това промо ме учуди. Не го бях гледала. Ще видим какви ще ги измислят Peace

# 624
Да взима Ленито единия от двамата и да се качат на коня с посока към залеза.
Искам да гледам Иън в други проекти  #Cussing out

# 625
Уоу! Сега видях че тази тема стои още от октомври ..  Mr. Green

Аз лично мисля, че вампирите трябва да са като тези от Бъфи, Интервю с вампир. Нашите наподобяват по-скоро на хора и това може би е заради аудиторията от 9-14 годишни, които гледат сериала. Сега, като се замисля, ако възрастовата аудитория беше по-голяма сериалчето нямаше да се забози ..  Thinking Жалко ..  Crossing Arms

# 626

Аз лично мисля, че вампирите трябва да са като тези от Бъфи, Интервю с вампир. Нашите наподобяват по-скоро на хора и това може би е заради аудиторията от 9-14 годишни, които гледат сериала. Сега, като се замисля, ако възрастовата аудитория беше по-голяма сериалчето нямаше да се забози ..  Thinking Жалко ..  Crossing Arms

Ако доживеем да изпишем темата, може mokka , ако и се занимава, да сложи в новата тема корица (като тези в Фейсбук) ..  newsm78

# 627

ами те сами са си виновни,че го правят за такава аудитория! ми да снимат филми за възрастни най-после! ето сега и този 100-те,както и другия star crossed пак ще станат същата хава сигурна съм. какви са тия тийнейджърски мелодрами,дето ни поднасят?

# 628
ами те сами са си виновни,че го правят за такава аудитория! ми да снимат филми за възрастни най-после! ето сега и този 100-те,както и другия star crossed пак ще станат същата хава сигурна съм. какви са тия тийнейджърски мелодрами,дето ни поднасят?

CW Е тийнейджърска телевизия, с такава цел е и създадена като общ проект на CBS и Уорнър Брадърс, където да си отделят сериалите за младата аудитория.

На mokka не ѝ се занимава, предавам щафетата на който има време да реди теми, с удоволствие Simple Smile

# 629
ами ние що ги гледаме тогава тези от тийнейджърските телевизии? къде са за възрастните?   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт