KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 756
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
Добро утро. Hug Hug Hug

Превод на фрагмана. Hug

Тургут: Убий ме, Махир! Застреляй ме. Аз убих майка ти, сестра ти и Бахар. С моя заповед, без милост. Отмъсти си. Убий ме.

Хубав ден.   bouquet

# 513
Хулигани, снощният рейтингPeace

Tarihine Ait Detaylı Rating Bilgileri

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :16.12.2013 )
Sıra   Program Adı   Kanal   Rating (%)   Share (%)
1   KARADAYI   ATV   11,71   27,1

# 514
Здравейте!

Започнах и аз да следя тази тема, заради филма. В началото доста ме грабна филма, но сега лека, полека става ми малко безинтерестно. Да видим дали ще остана с такъв интерес както преди до края.

Благодаря за преведените серии!

Исках да питам не разбрах в последната серия 50-та, какво пишеше от аутопсията? Не можах да разбера какво точно става там.

Поздрави

# 515
 wavey ДУ, хулигани!  Hug

Исках да питам не разбрах в последната серия 50-та, какво пишеше от аутопсията? Не можах да разбера какво точно става там.

Едно пояснение по въпроса от bgfan от ASI:

"Махир почти се разплака, защото в експертизата пишеше, че не са открити следи по копчето. Това му беше последната надежда. Фериде показа на другите съдии фалшивия паспорт на Тургут и каза, че един невинен човек не би се опитвал да избяга от страната по този начин. Общо взето с това ги убеди. И със самопризнанията на Сехра пред нея. Тя им е казала за копчето, това излязло вярно, значи и за другото е права."

# 516
# 517
Добро утро. Hug Hug Hug

Мисони, selfie, благодаря.   bouquet

Хубав ден.  bouquet

# 518
Добро да е утрото, а и деня. Днес очакваме  резюме, фрагман снимки, подсказки.

# 519

фрагман

# 520

Новогодишното парти за екипа, което Берг организира! Laughing

# 521
Добро утро. Hug Hug Hug

marman,   bouquet Добре са се позабавлявали нашите хулигани след напрегнатата година.  Wink Сладури. Heart Eyes

Превод на фрагмана от английски. Hug

Жена: Поздравления!
Орхан: Всъщност радостта (огромна радост, екстаз) се е настанила в нашият дом сега. Предполагам, че майка ми е приготвила любимите ястия на баща ми, кака му слага сладки на масата. Сонгюл не гледа никой друг, освен татко. Малкият Назиф не се отделя от татко.
Фериде: Махир!

Това съм аз, мосю Льо Клер. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хулигани, снощният рейтингPeace

Tarihine Ait Detaylı Rating Bilgileri

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :16.12.2013 )
Sıra   Program Adı   Kanal   Rating (%)   Share (%)
1   KARADAYI   ATV   11,71   27,1

Вторият сезон е още по-голям рейтинг разбивач. Wink Party

Хубав ден.  bouquet

# 522
Добро утро.  Hug Hug Hug

Кен и Берен Саат - жената на годината. Wink

Хубав ден.  bouquet

# 523
Резюме на 51 епизод. Hug

Накрая Махир е лице в лице с Тургут - заклетият му враг. Той се чувства така, че може да си отмъсти за цялата болка и е в състояние да го накаже по възможно най-лошия начин. След всичко, което е преживял, въпреки загубата и болката, той не може да се приеме като този, който убива Тургут, но той също така не може да премахне (да изпусне) и пистолета. Назиф се изправя пред Фериде. Всички очакват думите, които ще произнесе. Решението ще повлияе не само на семейството на Кара , но така също и на Фериде и Махир - мъжа, когото обича. Носейки дълго време бремето на този товар, Фериде обявява решението... Махир е искал толкова много пъти да види Тургут мъртъв, но този път отчаяно се опитва да спаси живота му. Това е така, защото той иска да го види наказан. Но това, което Махир не знае е, че умирайки Тургут се опитва да повлече Махир с него ...

petan - Аси   bouquet

# 524
Здравейте отново

Аз лично следя серияла от тук и ми харесва, защото ако го няма с БГ субтитри излиза бързо с английски такива. http://www.viki.com/videos/1020175v-ep-42-teaser-2

Симпатяга голям е Кенан, но чесно да си призная за Берен Саат изобщо не мисля така. Е как можаха да я лепнат до него изобщо не си подхождат, дори да седят заедно. Чесно казано тази актриса изобщо не ми харесва лично на мен.

Поздрави! Благодаря за отговора. Изясни ми се серията с това пояснение за резултатите от аутопсията.

Общи условия

Активация на акаунт