KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 751
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро. Hug Hug Hug

dejavue, и на мен Берен не ми е сред любимките, но визията й е безупречна.  Peace  Двамата взеха наградите за мъж и жена на годината неотдавна, затова са заедно на снимката. Hug

Още снимчици от Karadayı geccesi! Wink

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/karadayi-geccesi?p=5

Приятен неделен ден.  bouquet

# 526
Снежи Hug  bouquet

Кадри от 51 епизод!

# 527
  • гр.Добрич
Благодаря на всички за резюметата и снимките.  Hug  Аз продължавам да си харесвам сериалчето. Тази вечер ВИКИ-то при мен не отваря серияла. При вас така ли е?

# 528
Приятна вечер, дами-хулиганки!
Завръщам се във вашата компания.  Hug Снежи, чудесни са снимките от еп. 51, чака ни голяма радост! Назиф баба свободен!

В очакване на епизода, малко светски вести - Кенан бей и приятели.

# 529
Добро утро. Hug Hug Hug

ДимеHug благодаря за снимките.  bouquet

spinkibouquet

ВалеHug добре дошла отново и тук. Hug

Берг пее на новогодишното хулиганско парти. Wink

Лек предпразничен ден.  bouquet

# 530
На мен ли ми се привижда само или министъра от 50 серия на пристанището е с костюм и маратонки ?

# 531
Момичета, озадачена съм. Как един министър отива в болницата с цветя при заловен престъпник?

И как така дава паспорта на дъщеря си тайно, без нейно знание? Все пак тя не е неграмотна и безпомощна жена, а съдия!

Това развитие на сценария ми е странно. Разбира се, ще чакам превода.

Снежи, благодаря!  Hug

ep. 51

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 23:39 от ValentinaP

# 532

Здравейте!

Не мога да гледам серия след серия измишльотини завързващи се добезкрай. Почва да ми омръзва. Прекалиха с завързването на фльонгата на целия сериал и това почва да ме кара да се чувствам като зрител глупак, седнал да гледа и да си губи времето.

Първо от цял старчески дом на никой не му направи впечатление, че някой стреля. Голямата клопка на Тургут, който пък на своя глава реши да се застреля от голяма любов към семейството на министъра ли, от какво ли? Определено по откачено за да драматизират до колкото си искат нямаше как да го направят. Абе аз нямам проив да гледам Кенен във филмови продукции, но не и в такава която започват да я опропастяват. Ако и тука целта ще е накрая да умре, както при Езел повче филми с Кенан няма да гледам, просто ще знам как ще свършват вече.
Да не говорим за министъра, който е загрижен за Тургут тия двамата що не ги съберат накрая и да се вземат. Така драмата накрая ще е пълна.Само разцелуването между министъра и Тургут дето се въздържаха да покажат в тая серия за да е пъла бозата с която ни показаха днеска.
После пък да не говорим как пък Орхан така лесно и доверчиво предаде оръжието все едно дава сладки за почерпка. Това пък беше върха на сериала, направиха единия брат умен, смел и най най, а другия брат го сложиха да е тъпанар и куку. Ега ти сценаристите аз ли не разбирам или брата на Махир вече го затириха и го заплюха няколко пъти вече, а сега за целия сериал докрая сигурно все така ще го плюят. А той ако трябва ще си свали гащите така доверчиво на всеки контрабандист за добро утро.
И от цял куп участници във филма не остана един нормален. Само старчетата дето лежаха в затвора са все още с всичкия си. Т.е влезнах в затвора, попаднах на хора и станах човек.

# 533
Добро утро.  Hug Hug Hug

dejavueHug явно не ти е харесала серията.  Mr. Green

Не успях да гледам, затова не мога да коментирам.  Peace

Весело посрещане на Коледа и хубав ден ви желая.  bouquet

# 534
Момичета,  Hug мисля, че губим нишката с това гледане онлайн, без да разбираме всичко. Каквито и претенции да имам, не си губя настроението и чакам превода на Филипова.  Hug Когато гледаме сериите по ред и с превод, възприятието е различно. Хубав ден ви желая със Силата на любовта и Фериде и Махир.

# 535
Сега Махир ли ще влиза в затвора за убийство , Фериде пак ще се доказва професионално, трябва да се бори за освобождаването му !?!?!?!!?!

# 536
Симпатяга голям е Кенан, но чесно да си призная за Берен Саат изобщо не мисля така. Е как можаха да я лепнат до него изобщо не си подхождат, дори да седят заедно. Чесно казано тази актриса изобщо не ми харесва лично на мен.

Това ако беше написано преди молбата за пояснение щеше да видиш помощ от приятел, ама друг път.  Wink Joy Joy Joy Майтапче!  Wink Честно казано тази актриса на мен ми харесва много.  Heart Eyes Но всеки с предпочитанията си.  Hug
За снощния епизод - ами доста са се развихрили сценаристките.  ooooh! Такъв рискован план на Тургут?  #Crazy Но ValentinaP  Hug е права, че не всичко се разбира в детайли преди превода. Иначе рейтинга пак са го докарали трепач:

TOTAL

1 KARADAYI ATV 20:42:31 23:39:00 12,25 28,01
2 O SES TURKIYE STAR TV 20:58:52 23:23:47 9,3820,9
3 O SES TURKIYE OZET STAR TV 19:53:21 20:58:52 6,5614,86

AB GRUBU

1 KARADAYI ATV 20:42:31 23:39:00 12,27 29,23
2 O SES TURKIYE STAR TV 20:58:52 23:23:47 11,5627,12
3 O SES TURKIYE OZET STAR TV 19:53:21 20:58:52 7,9621

Този път и шоуто Гласът на Турция сме били.  smile3501 В Турция си го харесват.  Peace

Пожелавам Весела Коледа и щастливо посрещане на Новата 2014 година!
 Tada

# 537

Вале  Heart Eyes Hug много се радвам, че и твоето изгнание свърши, както и моето! Laughing
Весели празници, момичета!  bouquet

# 538
  • гр.Добрич
Весели празници на всички Hug

Пак казвам че сериалчето много ми харесва. Нормално е в един момент, сценаристите да пооклепат нещата.

dejavue, моля те  не разказвай цели серии.

# 539
За да е сериал с много серии /турските двучасови/ , трябва да има разтягане на локуми.

Общи условия

Активация на акаунт