Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Фей,и аз видях,че го заляха с гореща вода ,само пропорциите ме интересуваха.

снимай упътването и дай в гръцката тема да ти преведат  Grinning да не стане фал нещо

# 76
Благодаря Фей,и аз видях,че го заляха с гореща вода ,само пропорциите ме интересуваха.

снимай упътването и дай в гръцката тема да ти преведат  Grinning да не стане фал нещо

Mr. Green и това е идея,

# 77
  • Milano
Момичета, здравейте.
Аз не пиша често тук, а и в момента не съм си в Италия, но срещнах нещо интересно във фейсбук и реших да споделя тук , може за някого да е в полза. Има инициатива за отварянето на неделно училище в Милано.
https://www.facebook.com/bgschoolmilano?fref=ts
Приятна вечер на всички

Не мога да прочета (нямам фейсбук).

Като се замисля май сме единствената тема, в която децата ни не ходят на бг училище Laughing(а то и нямало).
Направи ми впечатление в Чужбинския подфорум, че на почти всички списващи там децата им посещават подобни училища, дори да живеят в малки селца (в които предполагам не е пълно с българи).

Това от любопитство. На практика...не смятам да си развалям неделния сън дообед, за да водя детето незнам си къде си. Mr. Green

# 78
Лени, надявам се не си се засегнала на глупостите за  сандви4ите. не ни обръщай внимание  Wink

# 79
  • в едно миланско село
Лени, надявам се не си се засегнала на глупостите за  сандви4ите. не ни обръщай внимание  Wink

е, за какво да се засегне?  Rolling Eyes
аз дори и не помнех, че от автогрила са нейните сандвичите, което обяснява разликите в цените  Laughing мисълта ми беше, че ако аз в центъра на НЮ съм яла хот-дог по 2 и нещо долара, не значи, че НЮ е евтин, а че имаш избор и възможност като турист да не се набуташ прекалено за едното му ядене. ако напълнят Милано с техните Дели, може и да реша по-често да се храня навън, сега, за 4 човека, и пицата си е лукс.

Реджи, срамота!  Twisted Evil

исках да кажа, че дадох втори шанс на Заландо-дрехи, като този път поръчах само "фирмени" неща, в смисъл на Бенетон, Есприт, Морган. размерите са ок  Peace

# 80
  • Milano
Аууу, в петък пускат билети за концертите на Васко догодина на Сан Сиро и в Рим. Дано не забие сайта.

# 81
  • в едно миланско село
аз с Васко приключих. съжалявам, че не го видях в по-добри години, но това което видях, беше плачевно в сравнение с очакванията ми. не съм недоволна, де, но предполагах, че ще му е последен концерт, имайки предвид формата му  Mr. Green
всъщност, мисля, че изобщо съм приключила с концертите  Thinking

# 82
  • Италия

Как ви завиждам, че си имате СкАлата на близо. Аз при това положение не бих приключила с концертите и в следващия живот  Crazy

# 83
  • в едно миланско село

Как ви завиждам, че си имате СкАлата на близо. Аз при това положение не бих приключила с концертите и в следващия живот  Crazy

представи си, че имам приятелка-шивачка в Ла Скала и мога да имам безплатен  достъп до всички генерални репетиции и до доста представления. резултат : 2 посещения за 10 години, едното, за да заведа майка ми  Rolling Eyes
прекалено съм уморена, за да се изнижа от къщи по каквато и да било причина Confused

# 84
  • Италия
Фей, направо мА разби, разбийш ли! Аз бих ходила точно, за да релаксирам...така да ми липсва тази емоция  от "живата" класическа музика Cry

# 85
  • Milano
Всички ли сте си взели почивка от Форума?

Барба, как върви обучението на първокласника, взеха ли азбуката вече?

Тралала-то не ни е пускало повече снимки на близнаците.

Не мога да изброявам всички поименно, но вземете пуснете една рецепта Laughing да потръгне  темата.

Аз успях да си купя билети за концерта на Васко. Точно в 11 влезнах в сайта и за 5мин. приключих...да не повярваш. И за тези 5мин. вече бяха свършили билетите за прато, 1 и 2 ред централно.

Фей, Десита вие купувахте ли си медицински застраховки за САЩ?

Ако, да, моля за подробности, откъде, какво включваха, колко струваха?

Незнам къде да гледам - директно на сайтовете на застрахователните компании ли, или в туристическите агенции или в собствената банка? newsm78

Само един път съм ползвала, при организирано пътуване с агенция. Беше от порядъка на 80-100 евро на човек и то непълната полица (нищо общо с ''по левче на ден престой'', които предлагали бг застрахователите Laughing).

# 86
  • в едно миланско село
Реджи, задължително правиш здравна застраховка да ти е мирна главата. аз използвах колумбус за здравна, багаж и аннулламенто виаджо. всичко он-лайн  Peace

# 87
Барба, как върви обучението на първокласника, взеха ли азбуката вече?
Magari. Stop До тук са взели пет букви. Гласните - A, O, I, E, U.

# 88
  • Milano
О,оо разгеле. Бяхме го ударили на чат с Фейам (не че имам против).

Аз се избъзиках, а те верно много бавно го дават. Laughing

Разкажи нещо друго де, защо така лаконично?

Фей, погледнах тези които ми каза. Ти ''премиум'' ли прави или ''аннуале'', понеже видях, че тази последната покрива 31 дни?
Въведох данните за ''семейство'' от 3 човека, сумата от ок. 200 евро, която ми излиза е за всички, нали?
Ще се информирам друг ден за подробности в договора.
Благодаря ти. Това, което покрива ме устройва напълно...само отпуска да ми дадат. Praynig

# 89
  • в едно миланско село

Фей, погледнах тези които ми каза. Ти ''премиум'' ли прави или ''аннуале'', понеже видях, че тази последната покрива 31 дни?
Въведох данните за ''семейство'' от 3 човека, сумата от ок. 200 евро, която ми излиза е за всички, нали?
Ще се информирам друг ден за подробности в договора.
Благодаря ти. Това, което покрива ме устройва напълно...само отпуска да ми дадат. Praynig

премиум, освен ако нямаш сериозни намерения да прескачш до Щатите 2-3 пъти годишно  Laughing
сумата е обща, да, на фона на целия разход е нищожна  Wink

(би трябвало да те пита за продължителност на престоя)

Общи условия

Активация на акаунт