Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 705

Барбич, с какво сирене? (така Лени ше го запомни  Mr. Green)

Valtellina casera, parmigiano reggiano, bitto - микс от трите.

аз слагам само фонтина и количеството е наполовина спрямо рецептата, ползвам за зеленчука косте и  малко картофи , като са готови ги поливам с разтопено масло и чесън,много добре се получават и на бг гърла се харесват.  chef

# 706
Не, на Коледа ще съм си в София, заминавам на 27 сутринта и ще караме само Нова Година заедно.

# 707
Добре де, при липса на пицокери и вердзе, не мога ли да направя рецептата с тънко нарязано прясно зеле и талятеле?!  Rolling Eyes Фейам, отговорът "може, ама няма да са пицикури" не важи, все пак нещо подобно трябва да може да си сготви човек, или?  Laughing За кашкавалите да не казвам, че очевидно и те ще са по заместване...  Rolling Eyes Ехех. Неволя.  Mr. Green
Важно е вдъхновението Wink.

МГ, поучителна история  Shocked. Добре,че си се отървала без никакви усложнения!  Peace

Дясното или лявото полукълбо на мозъка си използвате?  Mr. Green С този кратък тест за губене на време може да разберете що за човек сте. Аз излязох перфектно балансирана личност, 54 ми е резултатът... но забравих все пак този лек превес налево ли беше или надесно... надясно ще да е бил  Crazy.

# 708
И аз си го правих теста и на мен ми излезе, че съм балансирана  Shocked Аз съм доста далеч от баланса ама карай.

# 709
Добре де, при липса на пицокери и вердзе, не мога ли да направя рецептата с тънко нарязано прясно зеле и талятеле?!  Rolling Eyes

не, нищо общо нямат с талятеле Simple Smile

# 710
  • Италия
Тралала, 54 е и моят резултат. Дет` се вика - перфектната хармония  Crazy

# 711
ото или лявото полукълбо на мозъка си използвате?  Mr. Green С този кратък тест за губене на време може да разберете що за човек сте. Аз излязох перфектно балансирана личност, 54 ми е резултатът... но забравих все пак този лек превес налево ли беше или надесно... надясно ще да е бил  Crazy.

заковах го то4но 50  bowuu

# 712
Добре де, при липса на пицокери и вердзе, не мога ли да направя рецептата с тънко нарязано прясно зеле и талятеле?!  Rolling Eyes

не, нищо общо нямат с талятеле Simple Smile

Кажи го на Уикипедия: "Pizzoccheri are a type of short tagliatelle"

Какви сме се събрали хармонични личности в този форум  bowuu

# 713
"Pizzoccheri are a type of short tagliatelle"
Чисто геометрично - да.

И аз 54 на теста. Thinking

# 714
"Pizzoccheri are a type of short tagliatelle"
Чисто геометрично - да.

да, ако лазанята е юфка Simple Smile

# 715
МГ, това е .. когато човек е склонен да се самолекува поема и съответните рискове. Слава Богу малкия дявол е бил, че е имало човек до теб и бързо те взели мерки.

Аз понастоящем също малко като Ани съм, първо гледам дали ще ми мине без лекарства ( или с мн. елементарни такива) и после мисля за нещо по-сложно така да джасна един антибиотик .... не. Не че не съм го правила, ама вече не го правя.

От теста излезе, че моят мозък е наклонен наляво.

# 716
Е то има и лекарства и които не са антибиотик и вършат чудесна работа при грип и настинка. Антибиотик не съм пила сигурно от 10 години, може и повече, да чукнем на дърво.

# 717
Тралала,Лени,така е ,аз имам този лош навик да се самолекувам,а бях спряла да го правя.Днес малко се поотърсих от неприятната случка и даже се пошегувах,че  поне видяхме как ще ми изглеждат устните ако реша да си слагам хиалурон или каквото се казва там.Няма да ми отива Mr. Green

# 718
  • Milano
Аз съм вляво и то доста...но само в теста.   Mr. Green

# 719
Нямам време за тест, но знам, че и аз ще съм у лево. Дълга история е как го знам.

Общи условия

Активация на акаунт