Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • в едно миланско село
ама моля ви, гответе си каквото си искате с продуктите, които имате под ръка. ама не му викайте пицокери, лазанье и к'вото там. има си дума : пастичо ди еди си кво си  Mr. Green

на 46% ми е теста, с лева тенденция. но на 12-ти въпрос нямаше моя отговор : не помня ни физиономии, ни лица на първа среща. и на втора - също  Twisted Evil
учудва ме резултатът - наскоро направих един във фб, който ме изкара 74% лява.
мисля, че реално съм около 65% ляво клоняща, но чевтно казано, грам вяра нямам в подобни тестове  Thinking

пс. на някои въпроси отговорих по подразбиране - явно всички сте с по-добър от моя английски.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 23:39 от feiam

# 721
Аз напоследък правих един доста дълъг тест за емоционална интелигентност и резултатите ми бяха страшно високи. Но не знам какво значи т.е каква полза, както и от този - някакво знание за себе си така или иначе имаш. Но е забавно. И поне се успокоявам, че така и така никога няма да запомня разликата м/у цифра и число, ами поне в нещо да съм напред Laughing

Абе какво им е на тези дами от Ла Лече Лига?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152075908354044&se … ype=1&theater
пълен възторг пожънва тази снимка, за мен е смущаваща по-скоро

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151963814599044&se … ype=3&theater

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 22:43 от 10 cent

# 722
А ляв мозък беше рационален, нали?

Лени, дай линк за този тест. Интересно дали ще ми познае, че съм темерут.

така и така никога няма да запомня разликата м/у цифра и число
Разликата е като между буква и дума. Wink

# 723
няма линк, изпратиха ми го по имейл. ще го потърся и ще ти го дам:)

# 724
А аз напоследък си правя само тестове за болести  Laughing
Имаше един интересен сайт пълен с всякакви видове психологически тестове, ще го потърся.

Имате ли идея как мога да си успокоя хормоните? Откакто спрях противозачатъчните ще се побъркам, значи в един момент ми се реве, в друг момент ми е супер весело, а има моменти в които ми се реве и ми е весело едновременно. Пробвах с валериан, не става..

Не съм сигурна дали беше този, но много ми напомня
http://www.nienteansia.it/test/test-su-disturbi-e-dipendenze.php

ето така излизат всички
http://www.nienteansia.it/test/risultato-test-ansia-di-zung.php

# 725
Да знаеш, че тук тестове за бременност и овулация са идиотски скъпи.
Носи си от България, особено за овулация. Ако правиш такива. / Клиър Ову имат и 1допълнителна лента бременност/
Тестовете за овулация струват мин. 20 евро, редовно 30-40. по-евтините дори нямат по 5 ленти, а 3. пълна гавра е това, пълна. 1х съм намирала тестове с 5 ленти куча марка за по 10 евро ( намалени!) , от 5 ленти 4 не работеха, добре че не се 'запасих'. За бременност са по-евтини но пак под 10 евро не падат.

Хормоните. Избягвай кафе, черен чай, шоколад, месо каза, че не ядеш. Има разни успокоявщи отварки от маточина примерно. Пробвай по естествен начин първо.. пациенца.

# 726
Ау, точно кафе и шоколад напоследък много консумирам.
Вечер преди имах навик да си правя маточина, лайка.. ще пробвам.

Не знам дали на мен казваш за тестове за бременност, аз съм още далеч от това за съжаление.

# 727
ох прочетох 'болести', като 'бременност'. дано е пророческа грешка!
да, щом си неспокойна е добре малко да ограничиш стимулиращи съставки в храната/пиенето

мен ме тресат от някоко месеца много яки ПМСи
но онзи ден малко преди да ми дойде получих много странна 'атака' която никога не бях изпитвала. нащо като паника, сърцебиене, желание за убийство (метафорично:) на съпруга и то при едно схрусване на един сухар. Овладях се тотално, вмисъл че не скочих да крещя и тн. просто се хванах за сърцето и изчаках да ми мине, беше може би 1минута ( бая време).
1-2 дни не пих кафета, чайове изобщо, после ми и дойде де, но се чувствах добре. И сега съм пак бяла и добра Outta Joint Grinning

# 728
10 cent На мен постоянно ми се случват подобни неща така че те разбирам.  Hug
А през последната седмица имам сърцебиене всеки ден.   #Crazy Което доказва, че все пак имам сърце.  Laughing

# 729
  • Италия
Малко черен хумор...баба ми казваше:"Ти се радвай, че сърцето ти бие, че ако беше обратното - лошо".  Mr. Green

# 730
  • в едно миланско село
Аз напоследък правих един доста дълъг тест за емоционална интелигентност и резултатите ми бяха страшно високи. Но не знам какво значи т.е каква полза, както и от този - някакво знание за себе си така или иначе имаш. Но е забавно. И поне се успокоявам, че така и така никога няма да запомня разликата м/у цифра и число, ами поне в нещо да съм напред Laughing

Абе какво им е на тези дами от Ла Лече Лига?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152075908354044&se … ype=1&theater
пълен възторг пожънва тази снимка, за мен е смущаваща по-скоро

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151963814599044&se … ype=3&theater

newsm78 newsm78 newsm78
Барбата ти е дала перфектния пример, все пак не разбирам и без него какво му е неразбираемото.
(мразя тестове от всякакъв вид, но това е мой проблем на лявото полукълбо  Mr. Green)

за Лече Лигата само положително ми е мнението и съжалявам, че нямаше (много) Интернет с първата ми щерка, въпреки, че и нея съм я кърмила до 9 месеца по лични опити и грешки и някоя друга случайно намерена статия. с втората, обаче, макар и с опит, ги попреглеждах и ми помогнаха да не се откажа на първия месец (детето беше перфектно кърмаче, но аз бях много нервна). тия снимки, не знам какво значение имат - според мен - лошо чувство за хумор  Confused

за ПМС ме мога да се включа, много лек такъв карам открай време, а с годините ако не е календарът и лекото издуване, ич няма и да се усетя (както стана миналия месец, понеже съм постоянно издута на нервна почва, като ми звънна за напомняне, имах точно 5 мин да се добера до тоалетна  Mr. Green).
което не е гаранция за нищо, щото нали така, без никви проблеми, ме оперираха по спешност.  Shocked тази година не съм си правила още изследванията и много се надявам да няма неприятни изненади  Rolling Eyes

# 731
абе аз казах запомня, не разбера.  Laughing
за разбиране прекрасно разбирам разликата. не мога да запомня кое беше буквата, кое думата.

Лече Лига според мен са много нужни ( информация/съпорт) но малко са ми прекалени в превъзнасянето и се увличат доста. А и очевидно се забавляват с някакви неща, които за мен са ми по-скоро отблъскващи, отколкото забавни

49та страница, искам да кажа, че нови теми се отварят на 50та ( ако не знаете) и след като имаше някакви недоволности от заглавието на настоящата, следващата няма да я отварям аз - да не чакате. Twisted Evil

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 08:17 от 10 cent

# 732
абе аз казах запомня, не разбера.  Laughing
за разбиране прекрасно разбирам разликата. не мога да запомня кое беше буквата, кое думата.

От израза "многоцифрено число" (многочислена цифра няма;) - става ясно, че числата се изписват с цифри. Hug

Аз днес май ще съм навън цял ден, за нова тема съм на разположение довечера.

# 733
моят наклонен наляво мозък ще се опита ( тозиХ път) да запомни  Grinning

# 734
Мисля, че всички с левия превес сте толкова у десно, че дори не разбрахте от графиката, че лявото ви е дясно. Joy Не знам дали ми се разбира, но аз съм по средата. Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт