Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 44

• 58 694
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Струва само 8.50 паунда  Peace, така че 3 шишенца ми излязоха 12 паунда.

# 331
Този детримьор има ли го някъде из познатите чужди сайтове за поръчка  Rolling Eyes Нещо не мога да се ориентирам къде пише марката.

# 332
  • в 1001-та нощ
No7 в boots го има, сигурно и другаде  Peace

Имам едно лилаво матово червило, ако сещаш е тази марка  Peace на мен ми е от размяна със съфорумка в UK  Peace

# 333
No7 в boots го има, сигурно и другаде  Peace

Имам едно лилаво матово червило, ако сещаш е тази марка  Peace на мен ми е от размяна със съфорумка в UK  Peace

Официално се продава само в Буутс, но се намира в амазон и ибей.

http://www.ebay.co.uk/bhp/no7-eye-makeup-remover

# 334
  • в 1001-та нощ
А марка на буутс ли е  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 16:44 от a.l.e.n.a

# 335
Да, продукт на Буутс е  Peace

# 336
  • в 1001-та нощ
Предположих  Peace

Сега видях, че промоцията е валидна и в сайта - слагаш 3 продукта и начислява цена за 2  Peace валидна е и за другите продукти  Peace

# 337
Аз, като начало мисля да си поръчам едно за проба  Sunglasses

# 338
Аз в ютуб съм гледала много позитивни мнения за №7. Даже в началото си помислих, че е продукт под №7 на някоя марка, докато схвана, че така се казва. Най-вече англичанки гледам, че им хвалят продуктите. Те имат и декоративна козметика, нали? Дори си мисля, че Лиса имаше грим с тяхна спирала в едно видео.

# 339
Лиса е creative director на Boots No7.

# 340
# 341
  • София
Аз имах страхотен гланц за устни на No7 Crazy

# 342
  • Варна
Здравейте преди време ви питах за палитрите на Sleek и в последствие си поръчах.Днес пристигнаха ето тези са    http://www.sleekmakeup.com/ultra-mattes-v1   за мое оромно съжеление 3 от цветовете са счупени от друга страна се разбрах с продавача за проблема и ще ми изпрати нови та въпросът ми е.По на пред в темата четох че имате тема за размяна и ако може да помоля за линк към нея?Възнамерявам да ги пусна там.За самите сенки на първо четене ми харесват страхотни свежи цветове,но пробвах само от единият счупен цвят и  за това като цяло отзивите ми са скромни.

# 343
Аз просто няма начин да взема МУА, вместо УД, не е до снобизъм .... има нещо фенско в цялата работа и .... държа на качеството нa UD  Blush

Абсолютно, вече освен Мак и УД като сенки трудно ще купя друго Peace Heart Eyes Heart Eyes, което ме подсеща и тук да се похваля, че вече  поръчах заветната ВАЙС 2 Sunglasses Sunglasses Heart Eyes

# 344
  • в 1001-та нощ
Еееееее, браво  Heart Eyes   bouquetЧестито!   bouquet

Трябва да отбележа, че моносенките на Диор за сухо и мокро прилагане - бяха великолепна изненада за мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт