Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 44

• 58 692
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Добреееееееееееееееее, нави ме Grinning Peace
ще си потърся съседката да ми вземе
  bouquet

# 316
  • в 1001-та нощ
Аз мисля да си взема flash  Peace

# 317
BeeJuis, понеже съм микробиолог и съм виждала много такива пациенти ... та, бих те посъветвала да изследваш кръвна захар, ако не си изследвала скоро.

Красавици,
Моля не ме бийте Simple Smile за въпрочетата в тази темичка, ама не се стърпях като срещнах микробиолог тук:

Травмиращо ми е всекидневното гримиране и особено чистенето вечер на мигли и клепачи, ама съм  като измита чиния без грим - много светла кожа имам. Възхищавам ви се, че го правите с лекота. Въпросът е: дали да се стремя към честата смяна на спиралите, т.к. за дни в тях се размножава какво ли не. Имам блзики - на 15 дни купуват нова, но не по 100 лв., естествено.
Другия въпрос - трудно се разгримирам.  С какво ви е така лесно да го правите ? Кожата след това е като леко раздразнена и в последно време ежедневно е така.
И с тези дами, които тук сменят всяккви гримове, ли е така или аз имам повишена чувствителност или просто ме мързи ?

Моля, извинете за въпросите, ако са неуместни тук.

# 318
  • в 1001-та нощ
Bi Facil на Lancome е вълшебният дегримьор за чувствителни очи (за мен) - с едно движение падат и водоустойчиви продукти - двукомпонентен е и се раздрусва за смесване на двете съставки - преди да се напои тампона.

Аз първо с с ръка и вода почиствам спиралата - каквото падне - падне (докосвам нежно с мекото на пръсти миглите - без да ги наранявам), след това прилагам двата тампона - по един на всяко око и задържам - броени секунди и в резултат - всичко е на тампона. Разбира се - не приключвам до тук - но основното е паднало  Peace

Изглежда все едно едната съставка е мазнина, но пише, че е без мазнина

http://www.lancome-usa.com/on/demandware.store/Sites-lancome_us- … p;bookmark=930981
http://www.lancome-usa.com/on/demandware.store/Sites-lancome_us- … p;bookmark=927646

Тук се продава по дрогериите  Peace (от типа на Beauty Zone  Peace )

Правила съм и домашен дегримьор с мицеларна вода и масло (жожоба). Четох за добавяне и на бебешки шампоан, но не ми допадна (като се видим мога да ти донеса ланкома да го пробваш, ако до тогава не си купила    Blush   )

Много се коментира, че Mixa върши същата работа - при мен изобщо  Crossing Arms но не пречи да го пробваш - не е скъп - около 6 лв беше - взех го от аптека  Peace

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 11:49 от a.l.e.n.a

# 319
Първо, за спиралата - моите ги сменям на 3мес, може и малко отгоре. Сменям я, защото просто свършва, не изхвърлям нов продукт  Rolling Eyes Това със смяната през 2 седмици ми граничи с мания. По тази логика всякаква козметика трябва да се подменя поне 2 пъти в месеца. Освен това не мисля, че има смисъл да се купува нещо евтино, за да може да си позволиш да го сменям толкова често. Съставките на ниския клас спирали в повечето случаи доста отстъпват на по-скъпите /нормално все пак/ Така, че какъв е смисъла да си сменям често спиралите, но да се мажа неизвестно с какво  newsm78 Но това си е по твоя преценка естествено. Аз имам гримове на по няколко години и абсолютно нищо им няма, нито ми причиняват нещо на кожа, очи и т.н.
Аз а почистването - явно ти е чувствителна кожата. Търси продукти за подобен вид кожа. Но пак ще трябва да пробваш няколко, докато си паснете с някой  Wink Аз лично лицето от ФДТ го почиствам най-добре с тоалетно мляко. Никакви мицерални води не могат да постигнат това. Но след това измивъм задължително с някакъв гел, пяна или друго подобно. Очите почиствам най-лесно и бързо с двуфазен дегримьор. Този тип се водят за почистване на водоустойчив грим, но аз установих че се справя с махането и на "нормалната" ми спирала много по-лесно и бързо  Peace Но и там има много видове и ще трябва да се пробва. Аз за момента съм най-добволна то Mixa.

# 320
  • в 1001-та нощ
Спиралите, които харесвам - ползвам докато свършат (няколко месеца), тези, които не ми допаднат - просто не ги ползвам повече. Не отварям втора спирала, ако вече има такава, която ползвам, но купувам спирали, докато ползвам някоя, само не ги отварям  Peace

# 321
BeeJuis, понеже съм микробиолог и съм виждала много такива пациенти ... та, бих те посъветвала да изследваш кръвна захар, ако не си изследвала скоро.

Красавици,
Моля не ме бийте Simple Smile за въпрочетата в тази темичка, ама не се стърпях като срещнах микробиолог тук:

Травмиращо ми е всекидневното гримиране и особено чистенето вечер на мигли и клепачи, ама съм  като измита чиния без грим - много светла кожа имам. Възхищавам ви се, че го правите с лекота. Въпросът е: дали да се стремя към честата смяна на спиралите, т.к. за дни в тях се размножава какво ли не. Имам блзики - на 15 дни купуват нова, но не по 100 лв., естествено.
Другия въпрос - трудно се разгримирам.  С какво ви е така лесно да го правите ? Кожата след това е като леко раздразнена и в последно време ежедневно е така.
И с тези дами, които тук сменят всяккви гримове, ли е така или аз имам повишена чувствителност или просто ме мързи ?

Моля, извинете за въпросите, ако са неуместни тук.

Няма смисъл от толкова честа смяна на спиралата. Зависи и колко често се отваря, както и Аленка е писала. Ако я отваряш по веднъж в седмицата - бая може да изкара:) За дегримьорите - просто трябва да откриеш твоя продукт. Аз съм с тоалетно мляко на Нивеа.

# 322
Аз пък ползвам няколко продукта като дегримьор, зависи от грима и от настроението ми Simple Smile
Не ми е проблем измиването и дегримирането, само се дразня от моливи които трудно ги почиствам от между миглите Simple Smile ама с клечка за уши и малко дегримьор става.

# 323
Deborana, според мен също имаш чувствителна кожа(зачервявания, сърбеж, опъване на кожата). И аз те съветвам да се насочиш към определени продукти, подходящи за този тип кожа. От 7-8 години ползвам La Roche Posay, серията е Toleriane-почистващо мляко. Създадено е специално за чувствителна, нетолерантна, атопична кожа. Има и крем от тази серия. Цената на млякото е около 25-27 лв. На крема 38-40 лв някъде.
Относно спиралата-наистина е несериозно да се дават пари за спирала на всеки 2 седмици. Една спирала на Диор, Ланком, Шанел, ЕЛ я ползвам поне 3-4 месеца, максимум шест, при всекидневна употреба. Нито засъхват, нито нищо. Просто тушът свършва и купувам нова.

# 324
сигурно повечето вече са го видели във фейсбук, но все пак:
MUA VS. URBAN DECAY - Смоукд, блогърско ревю

Скрит текст:

# 325
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes

# 326
сигурно повечето вече са го видели във фейсбук, но все пак:
MUA VS. URBAN DECAY - Смоукд, блогърско ревю

Аз, честно казано, след като вече имам Лоудет и видях реално как стои, се радвам, че си спестих тази палитра  Rolling Eyes

# 327
  • в 1001-та нощ
Аз просто няма начин да взема МУА, вместо УД, не е до снобизъм .... има нещо фенско в цялата работа и .... държа на качеството нa UD  Blush

# 328
Bi Facil на Lancome е вълшебният дегримьор за чувствителни очи (за мен) - с едно движение падат и водоустойчиви продукти - двукомпонентен е и се раздрусва за смесване на двете съставки - преди да се напои тампона.

Аз първо с с ръка и вода почиствам спиралата - каквото падне - падне (докосвам нежно с мекото на пръсти миглите - без да ги наранявам), след това прилагам двата тампона - по един на всяко око и задържам - броени секунди и в резултат - всичко е на тампона. Разбира се - не приключвам до тук - но основното е паднало  Peace

Изглежда все едно едната съставка е мазнина, но пише, че е без мазнина

http://www.lancome-usa.com/on/demandware.store/Sites-lancome_us- … p;bookmark=930981
http://www.lancome-usa.com/on/demandware.store/Sites-lancome_us- … p;bookmark=927646

Тук се продава по дрогериите  Peace (от типа на Beauty Zone  Peace )

Правила съм и домашен дегримьор с мицеларна вода и масло (жожоба). Четох за добавяне и на бебешки шампоан, но не ми допадна (като се видим мога да ти донеса ланкома да го пробваш, ако до тогава не си купила    Blush   )

Много се коментира, че Mixa върши същата работа - при мен изобщо  Crossing Arms но не пречи да го пробваш - не е скъп - около 6 лв беше - взех го от аптека  Peace

Хахаха тъкмо се връщам от парфюмерията с 3 шишенца за разгримиране Simple Smile Имах ваучер за 5 паунда намаление и бях решила да си купя 2 шишенца, но имаше оферта 3 на цената на 2 и се оказах с 3 шишета на много изгодна цена. От години ползвам тази марка и съм изключително доволна (ползвам само водойствойчива спирала). Преди това пробвах какво ли не, включително и ланкомския, но определено не ми хареса и дори ми пареше на очите. За жалост тази марка я няма в БГ, но я има в други държави.

# 329
  • в 1001-та нощ
Имам едно червило на марката, разкошно  Peace

Предполагам и цената е различна от Ланкомския  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт