Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
-
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
-
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
-
Как да направя конфитюр от дюли?
-
Как да направя туршия от пукани зелен фасул?
. Защо да пълня фризера с обелки
. Праз също съхранявам във фризера, нищо му няма даже става по-крехък. Тази година го сложих на парчета по около 5, 6 см и по не съм доволна. Миналата направо нарязан и да ,мързелива работа готов за готвене, даже може неразмразен
- в кисело мляко със захар стават чудесно). Плодовете ги замразявам на дъска на един ред и после изсипвам в плик. Така после са си отделни плодчета, които лесно се отделят едно от друго.