90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 773
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес: з - 2 круши, о - картофи печени на фурна заляти с масло и салата домат и краставица,
в - същото /на половина/

За съжаление денят ти на варива не е бил режимен. Маслото се използва само в белтъчен ден.

Добро утро на всички!

Напълно съм отсвирила кантара, в МЦ съм и си бутнах в кутийката обичайното сирене, заквасена сметана и домат.

# 76
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug
днес въглехидратен:
з-ябълка
о-домашен пълнозърнест хляб с апетитка и зелева салата
в-филия с течен шоколад и ореховка  Grinning
след вчерашните ми страхотни чушки съм на 0, супер! На другия бобов пак ще ги спретна, уникална комбинация м/у ориз, боб и чушка  Mr. Green

# 77
Добро утро, прекрасни фиданки!  Heart Eyes Днес съм още 500 гр. отгоре, #2gunfire  след ориза със зеленчуци вчера и като ги събера с 500 гр. след мръвката ....  #Cussing out Но смело напред днес з.- фреш - изпит, за обяд съм си взела макарони с домашна лютеничка /без захар/ , а вечерята ми е още мътна може би филийки вита със сладко, лошото е че хич не обичам да ям само сладко обикновенно го гарнирам със сиренце Mr. Green, но така ще е само сладко или може би вместо него ще намажа мед. Но да попитам може ли да си сложа и горчица  Embarassed ! Много странни вкусове имам знам, но какво да се прави такава съм си!
Желая ви много усмихнат и прекрасен ден!

# 78
И моите килца са в застой,даже някой грам нагоре...  #Cussing out
Днес плодов,подготвила съм си киви,портокал,ябълки,праскова,ще видя кое ще подхвана Simple Smile
Утре белтъчния най-верояно на обяд ще хапна едно кисело мляко,за вечеря пилешко месце на фурна Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 79
Здравейте
след вчерашен белтъчен +0,700
може би бях пресолила
днес бобов-приготвям грах яхния
Хубав ден

# 80
Днес плодове- приготвила съм банани,портокали и ябълки и ше видим как ше мине денят,че нещо се рахремявявам ама дано поне подмине бебка ooooh!

# 81
Добър ден  Hug
Проверих кантара, послушен е  Heart Eyes
Вечерях смесено, но малко /наблегнах на салата зеле с много лимонов сок и зехтинец/ и беше неприлично рано  Crazy
За днес съм забъркала картофена яхния
Приятен ден

# 82
Здравейте,извинявайте,ако въпроса вече е задаван,но искам да попитам проблем ли е в някой дни да се вечеря след 20:00 ч.,тъй като съм на смени и приключвам работа точно тогава? Предварително благодаря за отговора!

# 83
Здравейте,извинявайте,ако въпроса вече е задаван,но искам да попитам проблем ли е в някой дни да се вечеря след 20:00 ч.,тъй като съм на смени и приключвам работа точно тогава? Предварително благодаря за отговора!
За по-добри резултати , последното хранене трябва да бъде , няколко часа преди лягане. Не само в този режим, на 100 места съм го чела
Нямаш ли възможност да си носиш храна на работа  bouquet

# 84
По принцип мога,но работя на рецепцията на хотел  и не е много уместно да си вадя храна

# 85
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,днес в унисон с времето навън е и моето настроение.Тази сутрин кантара е +300 след варива-явно картофите не са моята храна.Свалям ги от менюто Naughty
Днес въглехидратен:
з-кафе и праскова
о-мисля си за топла салата с кус кус,гъбки и домат
в-нещо сладко ще е със сигурност.Прияла ми се е грис халва,но не знам дали е режимна.Може би ще направя кекс някакъв или ще карам на готови сладкиши.

# 86
 Здравейте.

Indira,грис-халвата е режимна.

Вечерята е до 20ч.Това е по правилата.До скоро имаше доста съфорумки,които са на смени и си носеха храна от къщи.

а вечерята ми е още мътна може би филийки вита със сладко, лошото е че хич не обичам да ям само сладко обикновенно го гарнирам със сиренце Mr. Green, но така ще е само сладко или може би вместо него ще намажа мед. Но да попитам може ли да си сложа и горчица  Embarassed ! Много странни вкусове имам знам, но какво да се прави такава съм си!
Желая ви много усмихнат и прекрасен ден!
Не може и горчица.Така ще смесиш сладко със солено,което не е позволено.

Феята с тъмносините коси,аз пазарувам най-често в Кауфланд.Оттам си вземам и хляба.Един хляб го ям по седмица-две,а много често ми се случва да го изхвърля,защото е мухлясал EmbarassedСвекърва ми е може би близо 90кг.Опитах се да я убедя за 90ДД,ама не се получи.Относно парчетата кекс-много зависи какъв е кекса.Ако е маслен или шоколадов(с истински шоколад вътре,а не само какао)тежи повече,по-плътен е.От такъв кекс са горе-долу 2 парчета.А ако кекса е обикновен,пухкав са около 3 парчета.Пак зависи от представата на всеки за стандартно парче. Grinning

Вчера въглехидратния беше:
з-грозде
о-пълнозърнести спагети с лютеница,салата домати и краставица
в-тортиля чипс с дип гуакамоле(режимен джънк Rolling Eyes )
 Съответно днес нямам - след въглехидратен,а съм на 0.Така става като ям солени въглехидрати за вечеря Mr. Green
 Днес на плодчета.Снощи си опекох тиква и сутринта закусих с нея(голяма гадост беше,никакъв вкус)Ще видим с какво ще продължи деня.
 Лек ден.

# 87
  • Русе
Добър ден и от мен,
Днес съм на плодове.
Учудващо след вчерашния въглехидратен съм на -100. Май ще се окаже, че и на мен ВГХ ми действат най-добре (а не както си мислех - белтъчините). А може би причината е, че при ВГХ много внимавам колко ям, а при белтъчините се поотпускам (защото най-ги обичам)...
За днес съм на
з - 1 банан + кафе
през деня - ядки, червени боровинки (сушени), банан (това съм си взела, а кое ще изям... ще видим)
в - печени дюли (може с малко от ядките, ако останат)
Приятен ден и без "разправии" с кантарите Simple Smile

# 88
според Вас това дали е уместна въглехидратна вечеря
http://www.receptite.com
Локумов сладкиш
Необходими продукти:
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
2 ч.ч. брашно
1 ч.л. сода бикарбонат
150 г локум (1 кутия)
ядки по избор - орехи, бадеми

Начин на приготвяне:

Всичко се разбърква. Сипва се намазнена и набрашнена тава и се пече. Вече готов се ръси с пудра захар.

# 89
Василева   bouquet, много благодаря и жалко така ми е най-вкусно, но красотата иска жертви  Mr. Greenbouquet

Общи условия

Активация на акаунт