90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 796
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Цоп и аз в новата тема Simple SmileТинки благодаря  bouquet
Днес: з - 2 круши, о - картофи печени на фурна заляти с масло и салата домат и краставица,
в - същото /на половина/
Да се похваля, мъжо вчера ми купи електронен кантар, още не съм го разучила, че нещо още не съм го настроила. То "модерна" работа с дисплей с докосване и изчислява всички индекси, настройваш го колко кг, колко искаш да станеш, колко калории да поемаш на ден, за колко седмици ще стигнеш желаното тегло и т.н. Но може да се теглиш и без тези настройки разбира се. Сутринта ми показваше, че имам 45% вода, което не знам какво значи и други неща, но както и да е. Поне вече ще отчитам след различните дни на "-" ли съм или на "+". И най лошото е, че мери с 1кг повече от стария, но съм сигурна, че този е верен. Така, че просто ще смятам че съм започнала от 62,200кг./а не от 61,200кг./ и в момента съм 58,5/а не 57,5/.
Ще си пиша мнюто всеки ден, поправяйте ме, ако има нещо, че половината диета мина имам малко свалени кг., а искам поне още 4-5. Знам си прегрешенията, най - вече , че следобед ям плод и когато сме ходили на гости съм пивала по 30-40 гр. алкохол със салатат Embarassed. Но ще съм много стриктан до края. Simple Smile

# 61

ColdAsIce , вече на финала? Гони ли те параноята дали ще се справиш с почивката?

Нищо не ме гони, освен мисълта за един ужасен смъртоносен гуляй от любимия ми китайски, срещу който работя! (Не е ли жестока съдбата?) Който ще завърша с чаша червено вино! Толкова ми се пие вино!

Иначе мисля, че ще съм ок с почивката. Определено ще хапвам много повече белтъци. Липсват ми. И не знам как ще се настройвам за плодови дни. Сигурно ще си определя един ден от седмицата за плодов и да знам, че няма измъкване.

# 62
  • Бургас
Малиии, колко много сте изписали днес! Laughing Аз май съм преди МЦ, щото не мога да си го обясня това +1 килце Rolling Eyes . Иначе дините вече са с вкус на картон Confused за пореден път днес купих и няма вече... до другото лято. Сега отчет:
З: диня
О: мусака
В: шопска салата и айрян

# 63
Тинки,благодарско за новата тема.Днес варива
з банан
о и в леща и салата от зеле и моркови
Вода 3 литра.
П.С:Да попитам във въглехидратен за обяд може ли филийки с маргарин? newsm78

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 20:27 от Kaka Daka

# 64
  • в окото на щастието !
П.С:Да попитам във въглехидратен за обяд може ли филийки с маргарин? newsm78
Може, не е грешка, но не е най- добрият избор. Аз бих си спестила трансназнините , но пък ако ти се хапва- давай  Peace
 Пф, дълъг беше този ден .Поне вечерята ми беше режимна и преди 19 ч. Вечерях мачкани картофи с лук и маслини и печени чушки с чесънче за гарнитура. Дано нощта ми е спокойна , както и на вас   bouquet

# 65
Здравейте Simple Smile Два дни не мога да се добера до форума и сега докато ви изчета Simple Smile МЦ-то малко ми обърка килцата, ама не е болка за умиране Laughing
За днес:
з-ябълка
о-сьомга с огромна зелева салата и филийка вита, че от кога чета за нея(някакъв безбрашнян си взех hahaha )
в-ябъки

# 66
Здравейте   Flutter  Утре ми е белтъчен ден и ми се хапват мн пилешки дробчета   Tired Мн ли са тежки за режима и ако не са може ли да споделите някоя вкусна рецепта, но пък и здравословна  Joy

# 67
  • Калифорния, САЩ
   Тинки,  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
 Аз днес съм на плодове – стартирах с ягоди, за обяд имах 2 ябълки с шепа орехи и както се очертава ще завзрша с голяма салата от краставици и домати, с парченца авокадо. Утре завършвам първия цикъл и ще дам отчет.
  И на мен ми липсава Духи, тя нещо се сдуха и спря да пише; а дано реши да се включи с някое от нейните бисерчета.

# 68
Благодаря за новата тема.  bouquet
И аз бях на плодове днес.
Закуска - сока от един грейпфрут.През деня ядох папая,малини ,ягоди и праскови.Ядки нещо не ми се ядяха и ги пропуснах.

Някой питаше за пилешки дробчета.Според мен може да се хапват,аз мисля другия белтъчен да си направя дробчета със зеленчуци на фурна. Simple Smile

# 69
Добро утро!
Вчера варивата минаха по следния начин:
З-нектарина;
О-биолеща консерва;
В-забравения вкъщи ориз със зеленчуци.
Днес планирам пак нектарина за закуска, геврек за обяд и нещо сладичко за вечеря.
Хубав ден на всички!

# 70
Добро утро!
Днес ми е ден № 11 - въглехидратен. Няма логика, обаче в този ден се чувствам най-гладна  Embarassed
И нали се хвалех, че съм свалила 5,400 кг. /сутринта на ден № 9 бяха толкова/. Е, след белтъчния ден се сдобих с + 400 гр. Вчера бях на варива и съм - 100 гр. С една дума към днешна дата съм общо - 5,100 кг. за 10 дни. Явно се свърши с бързото отслабване. Обаче съм доволна  Crazy

Хубав ден на всички!

# 71
  • Щастлива мама на 3 слънца
здавейте 4ета подробно всичко имам един въпрос , 1. Млечни- сирене, кашкавал, прясно мляко, кисело мляко, извара   тези могат ли да се смесват защото не ми е ясно ,за другите протеини знам ,4е не се смесват. Мерси
могат Да!
Да ви похваля пълнените ми чушки с боб и ориз, ммм... голяма вкусотия са  Mr. Green едвам се спрях да не си изям и вечерята  hahaha

мерси много

# 72
# 73
Добро Утро и от мен и честита темичка, да е пълна с много минуси Simple Smile
Много пишете и трудно ви изчитем... Laughing
От вчера ме гони един кошмар "дюнер"[/b]  Embarassed От както съм почнала режима+почивката ми се върти в главата......ц ц ц ц ц ц !
Днес съм намислила:
З: банан
О:постно зеле с домати, наденичка
В:сирене,кашкавал и домати (или грозде,ако намеря хунбаво  Rolling Eyes )

Лек и усмихнат ден!   bouquet

# 74
  • София
Да се запиша и аз!
След вчерашния белтъчен +300гр. Винаги качвам малко след белтъчен, но като ви чета май с повечето е така.
Днес бобов:
з. печена тиква
о. пълнени чушки с ориз
в. същото и салата

Общи условия

Активация на акаунт