90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 773
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
 neli_asneli,става сладкиша И е много лесен и вкусен!
 BUBETTTO, Hug

# 91
Здравейте и от мен Simple Smile
След хубавите меденки снощи днес + 200, но пък и аз като Инка ям ли смесено ям в 4, даже 3 и половина Mr. Green

Нели режимен ти е сладкиша за сладката вечеря да Peace
Аз днес плодувам, но както не бях гладна тази дни, сега нещо ми се яде Rolling Eyes По- скоро ми е раздразнен стомаха от снощи, та ще хапна и някоя и друга ядка.
з- 2 ябълки
о- кивита. Те вече станаха на сироп докато им се наканя, та ще хапвам от купичката Mr. Green и ядки
в- пак ябълки
Хубав ден  bouquet

# 92
  • при най-добрия мъж...
Здравейте.

Indira,грис-халвата е режимна.

Благодаря ти Hug Както се казва you make my day girl!

# 93
Днес менюто е кафяв ориз с царевица, грах и моркови.

Още съм с МЦ и се чувствам супер подута и жалка Mr. Green

Стискай зъби - ще мине  Hug

Hug  bouquet

минаааа! Mr. Green
поради този факт съм -750 тази сутрин и танцувам танца на радостта из къщата!

Днес е най-скучният ми - въглехидратен ден. Писна ми да нагъвам спагети, а пици (въобще тесто) не обичам.... а не се сещам какво друго да ям. Помооощ! Cry Cry

# 94
Днес е най-скучният ми - въглехидратен ден. Писна ми да нагъвам спагети, а пици (въобще тесто) не обичам.... а не се сещам какво друго да ям. Помооощ! Cry Cry

Салата Табуле,пърленка с нещо отгоре(зехтин и шарена сол,чесън),филийки с лютеница,багета с билки,постна зеленчукова яхния от безскорбялни зеленчуци с хляб,чушки с доматен сос и хляб,салата с хляб или само с крутони....Все вкусотийки Mr. Green

# 95
  • в окото на щастието !
Добър ден   bouquet Днес съм на ВХ ден -
закусвах банан,
за обяд - чиния макарони с доматен сос ,
за вечеря - нещо сладко от магазина , към 16,30 - 17 ч.
 Приядоха ми се вече палачинки, но се прибирам след 18, и докато ги приготвя- ще закъснея , а искам поне въглехидратната вечеря да ми е възможно по- раничко. Ще чакам до неделя  Heart Eyes

# 96
Здравейте , след вчерашното парче лазаня вечерта днес не ми е много Ок , чуствам се някак гузна , след 3 м си позволявам такова смесено хранене и някак си се плаша ...  Thinking Rolling Eyes Confused
менюто днес е
з- ябълка
о- пилешка супа ,салата,1ф.вита
в- салата със сирене и кашкавал

Скрит текст:
от 3 м не съм яла супи и днес реших да ям най-после, така добре ми дойде и се затоплих ,имаме заведение и постоянно храня хората , а аз да не ям една супа колко време стана ... , не е режимна , но мисля ,че няма да ми навреди , ще ям супичка вече чак след 1 - 2 седм Simple Smile много я обичам но ...

# 97
Привет  Hug
Втори ден... Бих хапнала картофи за обяд, но както някой по- горе беше казал- знам, че това не е моята храна  Crazy Така се подувам от тях. Може би днес ще е ориз с гъбки и салата. Закуската беше две малки нектарини и кафе с малко кокосово мляко. Обаче между храненията имам нужда нещо да похапвам и не знам как ще отвикна от този грешен навик. За сега се наливам с чай с лимони. Имам нужда в такива моменти някой да ме завлече до огледалото и да ми покаже какво съм си причинила с това "имам нужда нещо да похапвам, че ми е скучно"  #2gunfire
Идеята за пърленката със зехтин и шарена сол за утрешния ден е велика!!! От сега точа лиги Simple Smile
ПП...сутринта бях -700гр, чиста водица съм изхвърлила, но ми харесва Simple Smile

# 98
  • България, София
имам нужда нещо да похапвам
Ето това е и моя проблем.
Да попитам знаещите - какво е най-подходящо да хапне към 15-16 часа - зеленчук (като най-нискокалоричен), малко от основната храна (за по-лесен метаболизъм) или плод?
Не мога да се храня само 3х на ден и искам да минимизирам злината. Joy

# 99
  • София
Хоп, върнах се и вече съм на линия, привет фиданки!  Hug

Четири дена скитане и нито едно прегрешение, много доволна. Нямах кантар да се претегля, чак утре ще разбера, как съм на кг, но се чувствам страшно подута, защото чакам след няколко дена МЦ, така че ако имам голям + няма да се изненадам, задържам вода.  Confused

От 3 дена имам ужасна тежест в гърдите, не знам, от какво е, но много боли.  Cry Cry Cry

# 100
Да попитам знаещите - какво е най-подходящо да хапне към 15-16 часа - зеленчук (като най-нискокалоричен), малко от основната храна (за по-лесен метаболизъм) или плод?
Че то 16 часа си е кажи речи време за вечеря време за вечеря. Няма следобедна закуска и не вярвам че някой който твърди, че се опитва да отслабне не може 4-5 часа без храна. За какво въобще се бориш в такъв случай? Извинявам се ако съм прозвучала малко по рязко, ама това е положението. Пии един чай Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Нана мерси, че ме поправи за картофите с масло. Днес съм + 300, но вече като имам кантар виждам и аз ще махна картофите от менюто до края на диетата. Днес въглехидрати:
з-круша, о - пица със зеленчущи /слагам доматен сок върху блата - поправете ме ако е грешка аз имам много време до обяда/ако не може доматен сок-купен е, мога да си настържа домат/, в-сладко - или палачинки със боровинково сладко или нещо купено.

# 102
  • София
Нана мерси, че ме поправи за картофите с масло. Днес съм + 300, но вече като имам кантар виждам и аз ще махна картофите от менюто до края на диетата. Днес въглехидрати:

Първо махни маслото от картофите  hahaha

# 103
  • България, София
не вярвам че някой който твърди, че се опитва да отслабне не може 4-5 часа без храна. За какво въобще се бориш в такъв случай?
Благодаря, че отговаряш.
На режим съм от вчера, споделих и поисках съвет. Всеки се бори както може, радвам се, че ти нямаш проблем и всичко ти е ОК.
Успех!

# 104
Че то 16 часа си е кажи речи време за вечеря време за вечеря. Няма следобедна закуска и не вярвам че някой който твърди, че се опитва да отслабне не може 4-5 часа без храна. За какво въобще се бориш в такъв случай? Извинявам се ако съм прозвучала малко по рязко, ама това е положението. Пии един чай Simple Smile
Изобщо не си рязка...и си безкрайно права. Всеки може да не яде 3-4-5 часа. Мога и повече..мога и дни  Mr. Green Ама...пуста лакомия и лоши навици... Ще се опитам...надигам чая и се опитвам да съм доволна. Въпрос на навик е вероятно, който трудо се изгражда, а именно яденето в определени часове. Полезен навик. Ще се напъна... Само вечерята не мога да я организирам толкова рано, защото в 23ч ще вия от глад  Crazy ...а си лягам определено след 1-2ч. Вчера съм си изгубила гъбите  ooooh!...всичко друго от магазина е тук  Mr. Green Оризът ще е със зеленчуци  Tired скууукааа

Общи условия

Активация на акаунт