90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 762
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро Simple Smile След вчерашните въглехидрати -300. Днес плодове,засега съм хапнала круша,ще видим как ще продължи деня. Вече се нагласям за първия воден, който е другата седмица  Peace но чакам и МЦ точно тогава Tired

# 721
  • София
Добро утро.

След третия ден кантарът продължава надолу с добри темпове. За днес в кутийките съм приготвила 3 сварени яйца и доматен сок за обяд и пилешко сварено филе и пражка шунка за вечеря. Закуската - кафе с мляко

# 722
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug
днес въглехидратен:
з-ябълка
о-домашен пълнозърнест хляб с кюполу
в-от хляба с течен шоколад и една две бисквитки от тези:

# 723
Добро утро и от мен   food010

desi_mama мерси за кафето  Hug

Днес съм на въглехидрати:
З - ябълка (толкова беше зелена и кисела, че не си и помислих за втора Mr. Green )
О - най-вероятно ще съм навън и в бързината може да са солети или крекери някакви
В - мисля си за нещо сладко каквото харесам в магазина

# 724
Добро утро! Към вчерашната ВХГ вечеря към 2-те парчета кекс добавих домашно сладко от кайсии (намазах си парчетата), суха паста и 2 редчета шоколад. Сутринта кантара показа -300гр., най-после се раздвижи. За днес менюто е замислено така:
З - банан;
О - омлет от 2 яйца, 1 домат и 1 зърнена филия;
В - изпържено свинско със салата.

Лек ден от мен!

# 725
Привет, след вчерашвия въглехидратен съм още малко нагоре, знаех си, не писах вчера във форума Laughing, но днес с плодовия ще елиминирам всичко над линийката и се надявам на малко надолу, така си върви по принцип при мен, хубавото е, че като цяло отслабвам, а си хапвам вкусно и нямам чувството да съм на диета, снощи например хапнах малко сладолед и викам на моите "Аз съм на диета" JoyМного е забавно.Вчера свекървата ми каза, ме съм отслабнала много, голям успех Mr. Green
Да ви кажа каква рецепта сътворих за въглехидратен ден:пълнени чушки с арпа фиде(ако някой се чуди това е като кускус, само че във формата на ориз), прави се плънката като за постни чушки с лук, домати и магданоз и се пълни и после на фурна, много вкусно става  chefТова ми беше обяда, вечерята парче козунак с малко сладолед Simple Smile
Василева, и аз съм болна, на антибиотик съм и съм си в къщи, дано оздравяваш бързичко, че много гаден трип #Cussing out
Хубав ден ви желая Hug Hug

# 726
При мен - нищо.
Днес бобови.
з: ябълка и много чай (болна съм....)
о: салата от червен боб
в: неясна все още, вероятно ориз със зеленчуци

# 727
# 728
  • при най-добрия мъж...
Здравейте и от мен.Днес след варива и 2 дни без WC кантара е пак на 0.По-добре така,отколкото плюс,при положение,че снощи прегреших EmbarassedСлед скромен оризец за вечеря към 23.00 часа бях умряла от глад и ометох половин кофичка нискомаслено кисело мляко.Срам,срам!
Днес ВХГ:
з-кафе и ябълка
о-не знам.Кръстницата ми има рожден ден и ще го празнува на нещо като коктейл и се надявам да открия нещо режимно за ядене там.
в-ябълкови мъфини(ако домочадието ми е оставило.Вчера ги правих и като ги нагънаха вечерта,дано до довечера да останат един,два)

Съжалява,не видях новата тема.Прехвърлям се там веднага. Embarassed

# 729
  • София
След вчерашния белтъчен на задушени зеленчуци на пара + обезсолено сирене съм само -100 гр, ще се връщам май към рибата.
Вчера реших да прегледам книгата за кръвната ми група, защото се озадачих от малкия минус след плодовия ден, а винаги имам доста по- голям и  установих, че бананите са ми забранени, а аз за първи път ги включих.  Crossing Arms
Смятам няколко 4-ки да пробвам да избягвам храни, които не са ми разрешени според кръвната ми група и да видя, дали няма да се раздвижи малко метаболизма.  Thinking

За днес, бобов, мислех зелена салата+ репички и картофи на пара, но картофите не са ми разрешени и ще ги заместя с леща.  Wink

# 730
  • Берлин
След вчерашния белтъчен на задушени зеленчуци на пара + обезсолено сирене съм само -100 гр, ще се връщам май към рибата.
Вчера реших да прегледам книгата за кръвната ми група, защото се озадачих от малкия минус след плодовия ден, а винаги имам доста по- голям и  установих, че бананите са ми забранени, а аз за първи път ги включих.  Crossing Arms
Смятам няколко 4-ки да пробвам да избягвам храни, които не са ми разрешени според кръвната ми група и да видя, дали няма да се раздвижи малко метаболизма.  Thinking

За днес, бобов, мислех зелена салата+ репички и картофи на пара, но картофите не са ми разрешени и ще ги заместя с леща.  Wink
Иля,каква е тази книга?

# 731
# 732
Здравейте,дами! Аз съм малко отчаяна,за първите 12 дни свалих 3 кг.Не правя абсолютно никакви нарушения,но от 12 дни не мърдам в теглото.Някакви съвети имате ли,аз ли нещо не првя както трябва?

# 733
Има нова тема под № 242. Заповядай там.

# 734
Момичета, пратете ми линк за най-новата тема, че ви изгубих.

Общи условия

Активация на акаунт