90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 885
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Какоооу  Heart Eyes
Специални комплименти от мен  Hug Аз първата снимка помислих че е отсега мари
Чудесна кака си   bouquet

maikinatati,  ума ми не побира, защо си се отказала  Tired

Бонто, сега и за това ли намери да мрънкаш. Бюста бил същия? Какво искаш, като печени чушки ли да са ти
Луда жена тцтцтцтц

# 721
Благодаря за комплимента Инке,Боби.Важното е,че тръгнах по правилния път,сега искам още 13 кила да махна и ще съм супер.

# 722
  • в окото на щастието !
Благодаря за комплимента Инке,Боби.Важното е,че тръгнах по правилния път,сега искам още 13 кила да махна и ще съм супер.
Супер си   bouquet И се усмихвай широко , заслужаваш  Hug
 Инке ма , ми все си мисля, че съм нещо не по реда си , та затуй така си мрънкам.  hahaha

# 723
  • гр.София
Kaka Daka супер си  Hug
ама каква кака ти си детенце на последната снимка  Hug
anelka119 добре завърнала се  bouquet
как беше през почивката свали ли, задържали, качи ли? Mr. Green

# 724
Здравейте и от мен. Традиоционно готвя цял ден и нямам време....ей сега отивам и да чистя ooooh!
От утре заминавам за 3 дни, та ви оставят на Инка и Нана, да ги слушате, а аз ще проверя hahaha
Дако, чудесна си  bouquet
bobybonta БЛА-ЗЕ Ти му се казва на това, моя и без това "голям и пишем бюст" си замина Tired
и накрая да се отчета
з- 1 ябълка
о- зеле салата с сирене и кашкавал
в- същото или шопска

# 725
  • София
Ти не ми чисти, ами пусни нова тема.

# 726
# 727
Здравейте дами! Аз съм от понеделник на тази диета,днес ми е 2рият белтъчен и менюто ми бе,з ябълка,о пиленце със снежанка,а за вечеря омлет и снежанка

# 728
Здравейте дами! Аз съм от понеделник на тази диета,днес ми е 2рият белтъчен и менюто ми бе,з ябълка,о пиленце със снежанка,а за вечеря омлет и снежанка
има нова тема. Добре си дошла там.
Иначе- на осми ден си ,а си нережимна. Белтъчни храни не се смесват!

# 729
Иначе- на осми ден си ,а си нережимна" Това какво означава,иначе и аз четох за белтъчините ,но съм се объркала,дано не е фатално Sad(((((((((((((((((((((((((((((

# 730
Иначе- на осми ден си ,а си нережимна" Това какво означава,иначе и аз четох,но съм се объркала,дано не е фатално Sad(((((((((((((((((((((((((((((
Пак те приканям да заповядаш в новата тема. Има я с големи букви няколко поста на горе.
Иначе има 4 групи белтъчини
1.млечни
2.месо
3. яйца
4. риба
Те НЕ Се смесват помежду си по време на режима

# 731
Благодаря дано не съм сгафила много днес с тази снежанка Sad идвам в новата темичка

Общи условия

Активация на акаунт