Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 534
  • 728
  •   1
Отговори
# 600

Идеята на този клип ме развесели Laughing Joy Joy

Joy Можеш да отговориш на авторките, че Енгин е събрал семеен опит от поне 5 свои "брачни" партньорки. Simple Smile)) Сигурно затова не бърза да се жени. Simple Smile))

# 601
  • Бургас

Красота Embarassed

# 602

Съгласна съм, ХаяскоHug Красота. И одухотвореност. Неустоимо!

# 603
  • Бургас

Цитат на: marytza

Съгласна съм, [b
Хаяско[/b].  Hug Красота. И одухотвореност. Неустоимо!
HugУникален актьор.Надявам се да имам възможност да гледам много негови роли занапред  Praynig

# 604
Аз - също. Той да е жив и здрав! Simple Smile

# 605
  • Пловдив

Едно колажче от фейса... Тук Керим е толкова тъжен. Следваше срещата с Вурал...

# 606
  • AMS

Аз може и да съм пропуснала, но май отговорът, за вчерашните поздравления, е в стил Мустафа Булут.

Миналата година май имаше нещо, както реакция от трето лице. Не губя надежда да ме опровергае, макар и късно.

# 607

Я аз да си оплакна очите. Simple Smile

# 608

И аз като Фатма дремя и затова ви пожелавам приятни сънища и спокойна нощ.Дано утре денят бъде по-хубав от днес

# 609
  • Пловдив

Къде ли е сега момчето?
Скрит текст:

# 610

Да ви оплакна очите и на вас... Simple Smile))

# 611

Лека нощ момичета.    love001  love001  love001

Скрит текст:

Скрит текст:
Тъкмо бях се притеснила, че никой не е мрънкал днес и всичко си дойде на мястото. Да благодарим на Валето  newsm51и на Дива роза. newsm51

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 22:55 от fantasya

# 612
  • Бургас

Маричка ,с това плакнене на очетата има да се кокорим ето така баш преди лягане Shocked Joy Joy Joy Joy
Харесва ми всяка визия на Енгин ,но се надявам като свършат снимките на филма пак да си пусне няколко дневната брада...

# 613
  • Пловдив

Маричка ,с това плакнене на очетата има да се кокорим ето така баш преди лягане Shocked Joy Joy Joy Joy
Харесва ми всяка визия на Енгин ,но се надявам като свършат снимките на филма пак да си пусне няколко дневната брада...

Задължително - ще си почине, ще излиза от образа на Текин.

# 614

Ако не го засмучат в дизито, ще пусне и няколкоседмична, не се кахъри! Simple Smile))  Hug

Ако пък го награбят веднага със следващия проект, пак ще даде повод за недоволство я с визия според сериала, я с липса на интервюта, я с нещо друго. Хич не се притеснявам за това. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт