Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 059
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички. На 1 ноември си направих тест и видях двете чертички, а в понеделник се видя и малка, черна точица при гинеколога.  tooth Термина ми се пада на 7 юли. След 2 седмици имам пак час и тогава ми казаха, че ще има вече сърчице.  newsm44
Честито!!! Аз също съм с термин 07.07.2014. На преглед съм на 15.11. Ще разказвам тогава подробности  Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 21:46 от crazy_85

# 181
Честито на всички бъдещи мами! Много щастливо и здраво бременеене ви пожелавам!
Аз също видях две чертички на 03.11 - два теста! Не мога да опиша щастието си, успехът е след ин-витро! На преглед съм в понеделник. Но днес ми влезе една муха в главата, която много ме тревожи: имам болки в корема като колитни доста често. Порових в интернет и прочетох, че това може да е признак за извънматочна бременност. Моля, ако някои от вас имат такъв симптом да сподели... Много се притеснявам...  Hug

# 182
  • Ispania
Хопи здравей. 4естита бременност и живо и здраво бебо4е на финала Hug
Не сьм лекар и не мога да ти дам то4ен отговор на вьпроса ти, но аз и при двете ми бременностти имах болки в корема. Казваха ми 4е това е напьлно нормално. Сега сьщо имам болки от време на време, но след като в продьлжение на 18 месеца(2х9 Laughing) , ми се повтаряше 4е нищо лошо няма, сега сьм по -спокойна Simple Smile.

# 183
Здравейте на всички. На 1 ноември си направих тест и видях двете чертички, а в понеделник се видя и малка, черна точица при гинеколога.  tooth Термина ми се пада на 7 юли. След 2 седмици имам пак час и тогава ми казаха, че ще има вече сърчице.  newsm44
Честито!!! Аз също съм с термин 07.07.2014. На преглед съм на 15.11. Ще разказвам тогава подробности  Simple Smile

Еха доста мами станахме за 07.07.2014  Party Hug
слагам този линк ако някои иска да си попълва този дневник-календар според мен има доста интересни неща в него
пдф вариант http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf
а тук има и електронен http://www.eurofootball.bg/pechelish_i_pomagash.php?menu_elem_id=115

# 184
Честит Празник на всички именнички  Grinning

Пожелавам на всички МНОГО късмет,защото без него всички положени усилия са напразни!

Аз още не съм ходила на доктор,но има време  Wink само 8 дни ми закъснява.

# 185
И аз съм за 07.07. наистина станахме много  Grinning

# 186
hopy Честито мила! И аз имах болки от време на време,казах на гинеколога а той ми каза че е нормално, тъй като матката растяла, сега била 0.200кг а трябвало да стане 1.500кг....Бъди спокойна сега, а в понеделник ще попиташ лекаря си!  Hug

Мимето14  календара е страхотен,благораря!   bouquet

Момичета предлагам да напишем на първа страница термините си, заедно с градовете от където сме...тъкмо да видим колко юлски мами сме.

Ще се радвам да си изпращаме полезни статии, календари и всичко което би ни било от полза за бременността!Нека да се образоваме взаимно Simple Smile

Хубав и усмихнат петък!

# 187
а как става това записване на първа страница?

# 188
  • Варна
Честито на всички бъдещи мами! Много щастливо и здраво бременеене ви пожелавам!
Аз също видях две чертички на 03.11 - два теста! Не мога да опиша щастието си, успехът е след ин-витро! На преглед съм в понеделник. Но днес ми влезе една муха в главата, която много ме тревожи: имам болки в корема като колитни доста често. Порових в интернет и прочетох, че това може да е признак за извънматочна бременност. Моля, ако някои от вас имат такъв симптом да сподели... Много се притеснявам...  Hug

Хопи, здравей. Аз имам същите болки и на моменти са доста силни. Освен това коремът ми е подут като балон. Аз по принцип си имам синдром на дразнимото черво и докторката каза, че е нормално да се засили от бременността, било на хормонално ниво. Каза ми да пия нош-па. Иначе от много четене из форума и аз съм се вкарала в някакви филми. И мен много ме е страх от извънматочна и макар че се видя плодния сак в матката от тея болки, които са основно вляво и на моменти така ме пронизва, че отива чак към кръста и бедрото, та все си мисля дали няма и нещо в тръбата.
Да се надяваме, че всичко ще е наред.

# 189
Първо Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави и само положителни емоции ви пожелавам!  smile3525

nelinceto0o  много хубав въпрос повдигна. Аз утре съм на преглед и ще питам лекарката какво може да се направи за този проблем.

Nausica на теб честито!   bouquet Лека бременност и прекрасно бебче накрая ти пожелавам Simple Smile

Mar_bella честито и на теб   bouquet Пожелавам ти една много лека и изпълнена само с положителни емоции бременост

Мимето14 календара е страхотен. Определено ще се възползвам от него!  Hug Ще ми остане прекрасен спомен.

А иначе както сте разбрали аз утре съм на преглед и нямам търпени.... #Crazy Надявам се всичко да е ОК и да видя и аз моята малка точица  baby_neutral

# 190
  • Бургас
hopy ...Момичета предлагам да напишем на първа страница термините си, заедно с градовете от където сме...тъкмо да видим колко юлски мами сме.

Ще се радвам да си изпращаме полезни статии, календари и всичко което би ни било от полза за бременността!Нека да се образоваме взаимно Simple Smile

Хубав и усмихнат петък!

Nina_88 как става това записване на първа страница. Може ли малко разяснения. Идеята ти е страхотна  newsm10 Благодаря предварително.

# 191
Трябва да си изберем администратор или двама ,които ще се грижат за оформянето на новите теми и само те ще могат да нанасят на първа страница и ще правят корекции.Ще трябва да се свържат с Юлки 2013.Старите администраторки Simple Smile Ама кой ще се занимава ,кой има познания и желание и най-вече време,защото си е ангажимент  Hug

# 192
Аз съм навита да се занимавам с това.Пускала съм и други теми във форума но до колкото знам само първите два дни може да се променя първа страница......но ще пиша на някоя майка от 2013 да обясни това онова а ако някой друг иска да се занимава да каже!

# 193
  • Бургас
Аз съм навита да се занимавам с това.Пускала съм и други теми във форума но до колкото знам само първите два дни може да се променя първа страница......но ще пиша на някоя майка от 2013 да обясни това онова а ако някой друг иска да се занимава да каже!

Ако си сериозно навита действай, за да можем да разнообразим и обогатим с информация форума на ЮЛСКИТЕ мами 2014. А с радост бих ти помагала с каквото мога, макар че не съм много веща с тези форуми.

# 194
Да,да вярно е,че само при започване на нова тема може да се допълва,нанася и т.н. Радвам се,че имате желание и познания  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт