Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 078
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
Така създадох го чакам тука да пращате данните си и полезна информация за всички нас.
Която от вас желае паролата да пише на ЛС

# 211
Така създадох го чакам тука да пращате данните си и полезна информация за всички нас.

Браво!!! Да изпращаме ли данните или е рано още?Аз нямам термин от доктора, а само от тукашния калкулатор...

# 212
  • Бургас
Здравейте!

Сигурно съм най-ранната от късните юлки. Днес си направих кръвен тест, още преди датата на цикъла, във връзка с лечение с антибиотик и той се оказа поощрително положителен. Ако всичко се развива нормално, терминът на третото ми дете ще бъде 23.07.
Официално ще се запиша в общия профил след още седмица - две, засега само се радвам на компанията ви.
Видях, че има и други майчета, които очакват трето детенце. Това си е особена тръпка!

Поздрави на всички!

# 213

Браво!!! Да изпращаме ли данните или е рано още?Аз нямам термин от доктора, а само от тукашния калкулатор...
Пращай ако искаш, аз когато събера още малко информация тогава ще е изпратя
а за термина ако има промяна после можем да го променим

# 214
  • Телиш/Плевен
Здравейте на всички! Hug
Престрашавам се да пиша в темата, след като днес мина първият ми преглед и видяхме точицата. newsm76 Много съм развълнувана!
На 15-ти отново съм на преглед и тогава вероятно ще имам повечко информация.
Засега всичко е наред, имам си плодно сакче и ми изписаха фолиева киселина.
Термин още нямам, според калкулатора тук е 3-ти юли, но ще видим.
Малко информация за мен - на 24 години съм, от Плевен, в момента не работя (Sad). Таткото също е на 24 и е авиотехник. Бебето не е планирано и затова казвам, че е нашето малко чудо. Heart Eyes Това ми е първа бременност.
Това е засега от мен. Надявам се да останем заедно до края. Леко бременеене на всички и ще се радвам да си споделяме емоции, проблеми и всякакви други неща, които ни вълнуват. Hug

# 215
Лале в дъжда, да те добавям ли в списъка, които ще публикуваме на 1 страница?

# 216
  • Телиш/Плевен
Много бих се радвала. Hug
Да изпратя ли данните си или ще ги вземете оттук?

# 217
 hahaha вече ти ги взех  Mr. Green
Понеже разбрах че имате проблем с инсталирането на електронния дневник, другия вариант е да си принтирате пдф файла и да го попълвате на ръка. Намерих, че се и продават подобни дневници http://www.book.store.bg/p90694/dnevnik-moiata-bremennost.html
Открих и това предполагам е ВАЖНО за всяка една от нас да знае правата си съгласно НЗОК http://www.glbulgaria.bg/upload/docs/sites/default/filesfiles/%E … 0%B5%E2%80%9D.pdf

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 15:59 от Мимето14

# 218
Да ви кажа и аз за нашата старата тема на Октомврийки 2012. Направихме си един общ профил Октомври 2012 и от него няколко момичета се занимаваха да пускат тема. Те знаеха паролата за този профил и можеха да влизат и да променят първа страница по всяко време. Според мен, най-добре е да направите този общ профил например Юли 2014 и всяка от вас, която си знае вече термина да прати на него ЛС с термин, град, години, поредна бременност - кой каквото прецени, че иска да сподели. После, да изчакаме до края на темата, за да може момичетата, които ще се занимават с оформлението да са събрали информацията за всички или поне за повечето мами. Тепърва доста момичета ще се включват, някои още нямат определен термин от АГ преглед и за това мисля, че е по-добре да изчакаме още малко.  В другата ми отчета тема аз и още една мама пускахме новите теми - картинки, линкове и т.н., но сега просто нямам време. Мога да помагам, ако има нужда. Също така всяка от вас, която прецени, че може да сподели някакъв полезен линк, нека го прати на този общ профил и момичетата после да го добавят.

На този етап, ако искаме да променяме първа страница, трябва или да пишем на майката, която е направила темата какво искаме да се добави или на модератор, но реално ще се получи така, че едва ли не всеки ден да им пишем за нова промяна, а това е досадно според мен.

Надявам се да съм била полезна.  bouquet

newsm10  202uu

# 219
Мимето14 страхотна си  Hug Радвам ти се колко си инициативна -само така  smile3501

# 220
Честито на всички бъдещи мами! Много щастливо и здраво бременеене ви пожелавам!
Аз също видях две чертички на 03.11 - два теста! Не мога да опиша щастието си, успехът е след ин-витро! На преглед съм в понеделник. Но днес ми влезе една муха в главата, която много ме тревожи: имам болки в корема като колитни доста често. Порових в интернет и прочетох, че това може да е признак за извънматочна бременност. Моля, ако някои от вас имат такъв симптом да сподели... Много се притеснявам...  Hug
И аз имах болки, като предменструални, лекарката ми изписа но шпа, но сега не го пия, понеже ми мина. Ако искаш за всеки случаи иди на лекар, обясни точно какво чувстваш, защото аз не знам какви са точно колитните болки. Но на мен ми каза лекарката, че това е нормално, да не се притеснявам. Ама тъй като това ми е първа бременност, не искам да те подведа някак си. Най-добре питай лекар или направо иди.

# 221
Здравейте Юлски Маминки ! Днес разбрах, че вече сме двама Simple Smile  EFP
Юлските мами се увеличават с още една Simple Smile Привет на всички и лека бременност  hug

# 222
Видях, че някой беше споменал маслото на Икаров за стрии. Аз го ползвам, но е доста мазно и преди да си облека дрехите трябва да изчакам, защото се омазняват. Ако някой знае друго мазило, което да не е толкова мазно и да омазнява дрехите, ще се радвам  Party

# 223
  • Ispania
Днес се потвьрдиха и моите две 4ерти4ки Laughing.

# 224
Здравейте и от мен Simple Smile
според калкулаторите моят термин трябва да е на 14-15 юли 2014....
между другото доста съм притеснена и изнервена колко бавно минава времето докато отида на първия си преглед при лекаря....
и ми е трудно да се отърва от притеснението дали всичко ще е ок.....да не вземе да се случи нещо още началото(пази Боже).....не смея да се зарадвам.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт