Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 045
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Иначе ви питам за закъснението,защото се чудя дали не е рано да ходя на док само след 6 дни закъснение  newsm78
Аз като отидох на прегледа след моето закъснение от седмица и половина, видяха плоден сак, но диагнозата ми е непотвърдена бременност. Сега в петък ми е другия преглед, на който се очаква да я потвърдят. Peace Така че ако искаш изчакай още малко, то си зависи може би и от апаратурата на гинеколога, де...
абе май,май много бързам  Mr. Green

# 331
И аз се чудя дали не отивам много рано,но друго си е да те успокои лекар, дори и да ти запише отново час за окончателно потвърждаване на бременността   bouquet

# 332
  • Телиш/Плевен
Е, както е видно и аз съм избързала, ама просто нямах търпение да видя има ли нещо. Blush Не знам дали щях да издържа, ако трябваше да чакам до края на тази седмица... Embarassed

# 333
На мен не ми идва на една и съща дата,въобще не съм точна като часовник,но ако съдя по датата от последния ми цикъл,на 06.11 имах 4 дни закъснение. Защо да са ти излезли рано чертичките? Освен това има тестове,които отчитат бременност 3 дни след зачеването,а не след закъснението.  Hug

На мен доки ми беше казала да отида на лека при поне една седмица, но най-добре две закъснение защото иначе не може нищо да се види.

# 334
  • Бургас
Здравейте момичета, днес аз съм най-щастливата на света. Бях на втори преглед и мога да се похваля че малката точица, която видяхме на 28.10 сега прилича на балонче, че даже и сърдечна дейност има вече. В края на месеца ще ми направят и картон. Но поне за сега с успокоих че има зародиш със сърдечна дейност. Надявам се и за в бъдеще да е Ок всичко и очаквам съвсем скоро и вие момичета да започнете да споделяте радостните новини със тоновете на бебчетата.

Мимето 14 и аз като теб съм с Хашимото и днес си направих и контролно ТСХ, моето беше в норма, но леко завишено като за бременна жена, и ми промениха дозата на лекарствата.

Plama4ence предполагам че болките ниско долу постепенно отшумяват и аз от седмица не съм имала оплаквания от болки в корема и гърдите, но за сметка на това пък започва по цял ден да ми се гади,чувствам се гладна, а само като си помосля за храна и ми става още по зле, дано да не продължи дълго това, че си е истинка мъка. НО в името на бебчо съм готова на всичко Simple Smile

Лека и спокойна вечер момичета и мислете само положително!

# 335
mnogo se radvam za teb az si 4akam s neturpenie i pritesnenie pregleda v petuk-6 sedmica i 4 dni ,da vidim dali 6te vidim beb4o!stiskam palci vsi4ki koito sme se zapisali v temi4kata da si ostanem dokrai i vsi4ki hubavi ne6ta da si gi spodelqmeedna s druga  Hug

# 336
  • Бургас
mnogo se radvam za teb az si 4akam s neturpenie i pritesnenie pregleda v petuk-6 sedmica i 4 dni ,da vidim dali 6te vidim beb4o!stiskam palci vsi4ki koito sme se zapisali v temi4kata da si ostanem dokrai i vsi4ki hubavi ne6ta da si gi spodelqmeedna s druga  Hug

newsm17  preggo  ylinfant  Пожелавам го на всяка една бъдеща мама във този форум

# 337
Момичета, кажете как се справяте с това целодневно гадене.  diyana_mihova и аз като теб чувствам глад, но само при мисълта какво да ям и  Sick

# 338
  • Бургас
И при мен е така Миме и незнам как да се справя, пия ментов чай и лимони, защото те ме облекчават малко, но така как ще я караме.
  Момичета, казвайте вие как го преодолявате това гадене?

# 339
Кога ви започна сутрешното гадене? Аз за сега нямам такова,надявам се да съм от късметлийките, на които им се разминава  Whistling

# 340
Ох то да беше само сутрешно добре щеше да е. Цял ден съм така! Отслабнала съм 2кг вече ooooh!
Мен ме почна от събота това гадене и не знам колко ще продължи но.............е ужасно изтощително

# 341
  • Бургас
При мен започна миналата седмица и също ме държи по цял ден. В момента отново ми се гади. Мисля си че ако поне повръщам ( извинявам се за израза), ще ми преминава, но уви - само гадене  е при мен.

# 342
и аз това си мислех че ако повърна и ще ми олекне, ама няма само ми се гади.....направо е кошмарно

# 343
  • Телиш/Плевен
За себе си лично още не съм открила лек... Sick Миналата седмица, преди още да си направя теста, имах два кошмарни дни, в които не спря да ми се гади и буквално имах чувството, че ще умра. На следващия ден си направих теста и тогава от толкова шок и всякакви емоции дори не остана време да ми стане лошо. Laughing Сега ми призлява, но само от време на време и открих, че нито солети, нито сухари ми помагат. Sad Май айряна засега се справя що-годе успешно, но още не съм се убедила напълно в "лечебните" му свойства...

# 344
и аз съм така с гаденето, ужасно е
забравих да кажа и моите данни - 35 г. от София , втора бременност, имам син на 6 г., терминът според калкулаторите е 3.07.2014 г.

Общи условия

Активация на акаунт