Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 968
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте бъдещи мамчета! Тук съм се разписала само веднъж и чак сега влизам и гледам още нови 10 написани страници! Ще има много летни бебетааа  Heart Eyes Аз да питам ако в пубертета ми са се появили стрии, това значи ли, че и сега при бременноста ще съм по-податлива към тях? Хич не ги искам, ще направя всичко възможно да ги предотвратя! 

# 436
Здравейте, бях писала по-назад, че има вероятност и аз да се присъединя. Е, официално и аз се присъединявам, вчера си направих тест- втора бледа черта- цикъла трябва да ми дойде утре или вдугиден, но аз така или иначе още 2 дни след акта знаех, че е станало, макар, че изобщо не сме правили опити, беше като всеки един друг път, но вътрешното ми чувство беше толкова натрапчиво, че има НЕЩО. Станало е като по филмите - от нищото, от една миниатюрна капчица и то от един път...Дори не знам как  Embarassed Вече имам едно момиченце на 7 месеца, и се надявам, че ще мога да се справя с тази огромна изненада. Бащата посрещна новината много спокойно и се радва, макар, че аз съм малко изплашена и несигурна, може би ми трябва време, за да свикна

# 437
Здравейте,
Да се запиша и аз в редиците на юлските мами. С два ++ теста от вчера съм. По изчисленията на калкулаторите в нета терминът ми е 19.07.2014г. Все още се чудя кой лекар да посетя. Втора бременност ми е, имам сладур на 6 г. и половина.
Болят ме гърдите, гладна съм нон стоп - дори през нощта ставах да хапна, вие ми се свят - сигурно кръвното ми е паднало, умирам от студ....абе екстри да искаш. С първата бременност нямаше такова нещо. Какво ли още да очаквам  Joy  Под секрет - току що ометох две кюфтенца, пържени картофи и две ябълки. Това бях приготвила да хапна на обед, ама не устисках  Embarassed

# 438
Добро утро! Честито на новите мами,видели две чертички-пожелавам ви безпроблемни 9  Peace
Аз минавам да споделя как мина първия ми преглед ...хи хи Видяхме ...две точки   Shocked #Crazy newsm78 hahaha Ей такива чувства ме засипаха...Да -две еднакво големи почти  една до друга точки.Докторката се изненада и веднага каза да не се надявам,че нищо не е сигурно още.Шашната съм..нямаме в рода близнаци.Моя мъж все се бъзикаше - дай да ти направя едни близнаци , и вчера като му казах,че евентуално може и да са  newsm09  Та така - 5 с. и 2 дни съм - термин 15.07 .Чувствам се добре  Hug

# 439
mini_moni  Hug браво, и ние много искахме близнаци но не се получи.
 newsm51 за всички нови бъдещи майки добре дошли при нас  Hug
ставаме все по вече, а аз имам само на 5-6 майки термините и се чудя да ги пратя ли на момичето което може да променя първа страница или да ги оставя за новата тема?
Val, аз си поръчах ето този чай от джинджифил и лимон http://coffeespot.bg/BIO-Yogi-te%D0%B0-ginger-lemon, но по интернет защото не можах да намеря по магазините намерих само портокал и джинджифил, който не ми подейства особено. А и този пише че е органик

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 08:44 от Мимето14

# 440
mini_moni  Hug Нали знаеш приказката - внимавай какво си пожелаваш! Wink Да сте живи и здрави!

# 441
  • Варна
Днес тръгвам и аз да търся въпросния чай от джинджифил, че не се търпи вече..

# 442
mini_moni, честито! Какво по-хубаво от това, и ние много искахме близнаци, но си имаме само една точица, но да са ни живи и здрави, всичко ще преживеем. Аз днес съм като парцал, събудих се в 4 сутринта и всяко движение, дори на главата предизвиква мексиканска вълна в корема ми. Даже имах неблагоразумието да дойда на работа и от толкова висене в тоалетната май всички колеги ще научат  no

# 443
Чаят от джинджифил аз го намерих в ДМ на щанда за био продукти или там, каквото са. Имаше няколко вида: джинджифил + зелен чай + лимон; джиндифил +портокал и този, който аз си взех и ми харесва вкусът - джинджифил + бъз. Общо взето няма чист джинджифил, но вие сами може да си направите. Взимате от някой плод и зеленчук едно коренче джинджифил, нарязвате колкото парчета искате и го варите за чай. Имайте предвид, че вкусът и мирисът са силни и натрапчиви затова ви трябва едно малко парченце за една доза.
Хубаво е да го пиете без подсладители, той е достатъчно ароматен.

# 444
  • Телиш/Плевен
Добре дошли на новите майчета и леко бременеене! Hug
mini_moni, страхотна новина! Много се радвам за вас и стискам палци всичко да си остане така до юли. Hug
Аз вече нямам търпение за прегледа утре. Blush Heart Eyes

# 445
Ех сладки бъдещи юлки, ставате все повече  Heart Eyes Толкова ви се радвам и чета всеки пост с интерес  Hug Хубаво е да си припомням какво аз съм чувствала преди точно една година. Моят термин беше за 24.07, макар че по мои лични изчисления беше за 17.07. Така или иначе заради силни болки и контракции се наложи 20 дни по-рано да родя.

За стриите да ви кажа, генетично е. С каквото и да се мажете и клепете, все тая. Зависи от типа на кожата и от предразположеност. Всички кремове са просто индустрия и начин за печелене. Пожелавам ви леки и безстрийни бременности !  Hug
Само почакайте да видите догодина по това време какви сладури ще имате  Grinning

# 446
Добро утро . Добре дошли на всички нови мами Hug

Ей mini moni - това е мечтата на моя мъж Simple Smile Да са ти живи и здрави и да растат Simple Smile

Ей ама колко много юлски мами сме голям бебевалеж ще е през юли.

Ох нямам търпение да става понеделник и да отида да си видя пак моята точица Simple Smile и да даде бог да чуя и сърчице - ох сладък звук. По изчисления моя термин  е 04.07.2014, но явно е стана малко по-късно и като я гледахме туко що формиралата се точица на екографа даде термин 09.07.2014.

Мимето 14- аз мисля че е най - добре да се разберем да пращаме лични на момичето, което променя темата с данните - години, град , кое по ред дете е и термин. А тя когато има време да ги въвежда- поне така сме правили преди като съм била бременна- вие преценете де. Simple Smile

Хубав ден на всички макар и малко мрачен Simple Smile

# 447
  • Телиш/Плевен
Мимето 14- аз мисля че е най - добре да се разберем да пращаме лични на момичето, което променя темата с данните - години, град , кое по ред дете е и термин. А тя когато има време да ги въвежда- поне така сме правили преди като съм била бременна- вие преценете де. Simple Smile
Според мен няма нужда отсега да се въвеждат тези данни, след като темата е изписана повече от половината. По-добре от следващата и вече ние да си отговаряме за първия пост (тъй като темата ще е пусната или от една от нас, или от общия профил july2014). Но това е моето лично мнение, както решите вие. Hug

# 448
Според мен няма нужда отсега да се въвеждат тези данни, след като темата е изписана повече от половината. По-добре от следващата и вече ние да си отговаряме за първия пост (тъй като темата ще е пусната или от една от нас, или от общия профил july2014). Но това е моето лично мнение, както решите вие. Hug

Да права си - така ще е най-добре Simple Smile

# 449
Smehuranka  днес съм значително по- добре. Аз съм малко сложна хване ли ме задължително на антибиотик, но сега няма как. Мъжа ми ме лекува с инхалаций и чай с мед и лимон, нямаше как да не взема и сироп Стодал. Повече ме притеснява кашлицата /идва от гърлото, но все пак/. Гинеколога с който мъжа ми поддържа връзка каза да не се напъвам при кашлицата. Днес отивам да ме преслушат. Направо ми идва да си оскубя косите. Повече от 2 години не бях боледувала, но точно сега се случи. Пазете се мами много.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт