Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 904
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Ембриона е в тази черна точка, но все още е прекалено миниатюрен за да може да се види така, че тепърва ще расте и ще става все по видим Simple Smile кога ще го видиш зависи от това кога те викат на преглед отново  Simple Smile

Оф, ужас....След 2 седмици ми каза пак да отида да чуем тоновете на сърчицето...ама то тези две седмици.... със сигурност ще ми се сторят като 2 месеца. Sad  Благодаря за отговора алек

# 616
За мен миналия път бяха двете най-тежки седмици през бременността ми  Crazy за това сега ще си ги спестя и смятам да ида, когато съм 8-9г.с. да мине всичко на веднъж въпреки, че пак си ми тъка отвътре,но някак си не чак толкова много  Laughing

# 617
  • София
Нелита, не се притеснявай, мисли си само хубави неща и се наслаждавай на бременността и най-вече на факта, че не повръщаш. не ти се гади, нямаш киселини и т.н. Малко жени могат да се похвалят с това през този период, за това недей да се притесняваш, а му се наслади пълноценно  bouquet Hug

За протокола - и аз не се чувствам бременна и ме викат чак към 10-ти декември на преглед, т.е. 1 месец след първия и да ви кажа не знам дали ще издържа до тогава, че и аз искам да видя  Heart Все пак никой не е застрахован и всяка от нас тръпне за този миг, но не забравяйте, че от притеснения човек може да си навреди Peace

# 618
Така,виждам,че хубава компания се заформя..Може ли да се присъединя към вас,макар че малко ме е страх все още на този ранен етап?На 20 октомври ми беше първият ден на последния цикъл,на 12 ноември,на кръвен тест по съвсем друга причина пуснат ,ми излезе резултат 246Чхг.веднага си направих и уринен тест ,беше със слаба втора черта.Имам час за 20 (в сряда за преглед)но дотогава ще умра от притеснение.Тази бременност е чакана 6 години,имам дъщеря на 8 години.След една инсеминация и 2 Икси процедури(последната септември месец)неуспешни,спонтанно забременяване октомври.Аз съм на 32 год,а съпругът ми е на 42.

# 619
Добре дошла Чъки  Hug
тихичко честито с пожелание за една лека и безпроблемна бременност и малко пухкаво човече на финала.
Хубавите неща ставали на шега когато на-малко ги очакваме

# 620
Благодаря много за посрещането Алек.
По календарите в интернет ми излиза термин за раждане 27 юли,но на мен ми се струва,че овулацията би е била не около 14 ден,а около 10 ден и затова толкова рано ми показват тестовете.По принцип имам супер нередовен цикъл,случва се да ми прескача по 1,2 месеца.Един път се опитах да засичам с тестове за овулация и ми показа на 19 ден овулация.
От 2-3 дена имам и гадене,главоболие,имах и болки  като при цикъл,и през 15 минути ходя да проверявам да не ми е дошло.Гърдите не ме болят изобщо.

# 621
  • Телиш/Плевен
Чъки, добре дошла и тихичко честито! Hug

Nelita_Lolita, мисли положително и вярвай, че този път финалът ще е щастлив. Ще видиш, че всичко ще е наред. Hug

Аз идната седмица ще се записвам на ЖК и ще ми правят първите изследвания. Спокойна съм и много щастлива, че засега нещата се развиват много добре. Heart Eyes

# 622
Nina - много ти благодаря. Записах си го и ще си купя и аз блистер за тежките случаи, особено когато се налага в работата да съм в абсолютната форма. Да, и при мен гаденето е постоянно, но всъщност от 2-3 дена съм малко по-добре. Сега идва ред на киселините  #Cussing out

Приятен неделен ден на всички бъдещи мамчета   bouquet

# 623
Здравейте момичета, не съм чела назад, открих Ви и съм много щастлива, че има всякакви теми в този форум. Миналата седмица и аз направих тест, "за всеки случай" преди да започна да взимам хомеопатични капки за забременяване, защото ми омръзна от хормонални хапчета, и много се изненадах, когато се появиха двете чертички (преди това два отрицателни теста имах). Отидох на лекар веднага, но нищо не се видя, лекарят предположи, че или няма бременност, или пък е извънматочна. Умрях от ужас докато станат готови кръвните тестове през 48 часа. В крайна сметка - вътрематочна е, просто е било много рано. Сега започват всички страхове и притеснения, които предполагам имате и всички Вие. При мен се появи едно бледорозово "кървене" и гинекологът ми ми предписа утрогестан и но-шпа. Има ли други от Вас, които също пият тези хапчета? Аз иначе нямам гадене, но миналата и по-миналата седмица ядях така, сякаш не съм яла с месеци. Сега обаче овладях положението. От време на време ме стяга леко стомаха, усещам леко придърпване - дано е нормално. Много се надявам да отмине и всичко да е наред. Пожелавам на всички Ви лека бременност и живи и здрави дечица. До юли има много много време.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:12 от mapua

# 624
здравейте и от мен   Simple Smile бременна съм за втори път и съм много щастлива . Още съм объркана ,как стана толкова бързо и лесно (от първия опит). В края на месеца съм на преглед за да видим всичко наред ли е с бебока. Направих някакви леки изчисления и термина ми е около 12 юли !!!! Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всяка от вас  Hug

# 625
Момичета, кажете как се справяте с киселините? Аз са сега не повръщам, но киселините направо ме разяждат отвъртре  Rage

# 626
Може да ти прозвучи смешно VeryMe, но на мен ми помагат лютите дъвки от сорта на еаруейвс екстрим. Можеш да пробваш и да си сигурна, че няма да навредиш на бебче 

# 627
аз все още нямам киселини, но пък имам леки болки в корема и постоянно ми се спи... а може да пробваш с газирана вода за киселините и вечер спи на по висока възглавница....Simple Smile

# 628
  • Burgas
За сега не се оплаквам от киселини,нооооооо
1. ми се спи, 2. почти през цялото време съм гладна, 3. болят ме гърдите и 4. ако се застоя много на работа ме наболява и корема. Страхотно но иначе всичко ми е наред  Simple Smile

# 629
аз все още нямам киселини, но пък имам леки болки в корема и постоянно ми се спи... а може да пробваш с газирана вода за киселините и вечер спи на по висока възглавница....Simple Smile
И болките ги имам /но били нормални/, както и сънливостта. Ще пробвам с възглавницата, bybeto7 

alek_stz вярно, че ментола успокоява /не се бях сетила/ Аз дъвките ги спрях, нещо се наплаших от тези подсладители, може и да е напразно де. Благодаря момичета bouquet

Общи условия

Активация на акаунт