Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
-
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
Сънливостта и болките в гърдите могат да варират при всяка бременна жена. Важно е да си почивате повече и да се консултирате с лекар, ако имате някакви притеснения. Болките в гърдите могат да бъдат различни по сила, продължителност и местоположение, но са често срещани и нормални по време на бременност.
-
Какви са препоръките за приема на лекарства по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?
така се стресирах......направих си още 5 теста...3 положителни и 2 отрицателни....Вчера сутринта пак направих...положителен...
Сега съм доста притеснена....преди седмица ми правиха 3 кариеса, слагаха ми упойка, и ми правиха снимка и вадиха мъдрец...след това пих ацефиин....Не знаех че съм бременна.......
Терминът ми по калкулатора излиза на 11 Юли ,моля ви посаветвайте ме кога да отида на лекар...
Това е за сега, не се притеснявай да питаш аз ще отговарям винаги когато мога

Така се чувствах тази сутрин....Днес при всяка по силна миризма в транвая ми призляваше...После дойде сутрешното гадене, сега чакам следобедното приспиване....Преди трудно да ме изкараш от леглото сега окорвам очи преди алармата. Да ви се похваля днес си записах час за първи преглед при гинеколог. Рано е и най-вероятно ще видим само торбичката,но искам да съм спокойна,че няма извън маточна бременност и да ми потвърдят официално заветната новина... Стискайте палци всичко да е на ред на 06.11
.2013
- за вичко предварително да прочета и да се информирам