Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • Телиш/Плевен

Бих се радвала да изчислиш и на мен. Hug
Аз съм родена на 5.03.1989, а таткото - на 2.07.1989

Здравей Лаленце! Ми да ти кажа конкретно и точно за жалост не мога. Клони към момченце, но не е съвсем сигурно. Не бързай да купуваш нсини дрешки. Simple Smile
Много ти благодаря! Hug Аз имам много силно чувство, че е момченце, но докато не се роди, няма да бъда сигурна. Laughing За покупките - смятам да купувам в неутрални цветове, защото знам за някой и друг случай, когато уж се очаква момче, а всъщност е момиче или обратното. Mr. Green

# 511
  • Ispania

БХС не съм си правила, няма да си правя и сега. Не искам да се стресирам заради някакви компютърни изчисления Peace
[/color]

И за мен е то4но това - компютърни из4исления. На мен изследванията с втората бременност в 14 седмица бяха перфктни, но в 20, да под4ертая 20!!!! , според компютъра ми излизаше 4е има шанс 1/637 за Даун. Препорь4аха ми амниосентеза Shocked. Няма да забравя до живот онзи следобед. След прегледа намерихме друг кабинет и 6 4аса по-кьсно ме успокоиха, 4е е лудост, да ме пращат на подобно изследване, при условие 4е изследванията са ми перфектни.
Риска с амнио е 1/100. Мьжьт ми искаше да пуска жалба в болницата и т.н. hahaha. Аз пьк само стоях и се усмихвах. Бях доволна, 4е нищо му нямаше на бебето, 4е нямаше нужда да правя амнио.

# 512
Момичета,благодаря ви за пожеланията  Hug Не можах да влезна по-рано...Много ми е странно,това което ми се случва  Wink В понеделник ще ме преглеждат пак на 3D и ще пиша какво се е видяло  Peace Прегръщам виии  hug

# 513
здравей мила можеш ли да ми изчислиш и на мен аз съм родена 14.06.1983, а таткото 01.06.1979. Но ние сме ин витро това дали има значение

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 08:28 от Мимето14

# 514
Здравейте, красиви бременни мами newsm51
За съжаление трябва да ви кажа, че всичките
ми надежди този месец останаха зад гърба ми...
 smile3523 Започвам с изчисленията и
мислите за идния месец.
Благодаря ви за всички мили думи и подкрепа.
Желая ви красива бременност и здрави пухкави бебета
за финал! Много ми е мъчно, че няма да остана при вас.
 newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76

# 515
snejinka_balerinka  Hug Другият месец ти пожелавам да е твоят месец!

# 516
Здравейте, красиви бременни мами newsm51
За съжаление трябва да ви кажа, че всичките
ми надежди този месец останаха зад гърба ми...
 smile3523 Започвам с изчисленията и
мислите за идния месец.
Благодаря ви за всички мили думи и подкрепа.
Желая ви красива бременност и здрави пухкави бебета
за финал! Много ми е мъчно, че няма да остана при вас.
 newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76
Съжалявам много снежинка че се разделяме за тази тема, но ако наистина си имала положителен тест и след това ти е дошло недей да чакаш, а потърси специалист явно имаш проблем с имплантацията (дано да греша).Късмет следващия месец и като стане да дойдеш при нас да ни се похвалиш  Hug

# 517
Добро утро мили мами. Как сте днес - на мен от 3 дни не ми се  е повръщало чак ми е странно, но за сметка на това бюста ми ще гръмне и временно отказах сутиените - вчера ходих да си купувам но нещо нищо не харесах .

Гледах че сте разнищили темата за Феталната - аз ходих с първата бременност при д-р Томова - страшно съм доволна, ходих и при Марков, но в Майчин дом по спешност ме видя - страхотен, мил и уникален човек.Когато забременях и дойде време моята лекарка ми каза д-р. Марков, д-р Томова - имаше и една от Фемина - д-р Димитрова - но там повече няма да стъпя- за да ме накара да отида още веднъж след 10 дни една докторка такива и ги наприказва че като  излязох незнаех къде се намирах. След това и Марков и Томова казаха че да се ходи през десет дни е напълно безмислено и че всичко е наред и целта е само пари да се вземат - бях възмутена, но съм чела тук в бг мама че на Фемина това им е практика.

Smehuranka може ли да ми изчислиш и на мен - аз съм родена на 04,05,1980, а мъжа ми на 30,01,1975. - аз имам усещане че този път ще  е  момиче- макар и с таткото да сме за момче - просто преди 4 дни се събудих и такова ми беше усещането.

Снежинка съжалявам - дано скоро да те зарадва малко бебче Simple Smile

# 518
И аз да се похваля, че на мен днес също не ми е лошо за първи път от седмица насам. Crazy Само дано е така цял ден  Praynig

# 519
  • Варна
Smehuranka, може ли и на мен. Аз съм родена на 02.07.1981, а ММ на 16.12.1981. Благодаря!   bouquet

# 520
Здравейте момичета, аз вече съм в 8-ма г. с. Вторият ми преглед е на 19.11 и вече нямам търпение. Имам постоянно гадене и днес за първи път сутринта пъвърнах с извинение. Искам да ви попитам има ли някоя от вас, която се е насочила към клиника "Надежда" в гр.София и по конкретно към Нели Димова. Моля, ако имате някакви лични впечатления да ги споделите  Simple Smile

# 521
Smehuranka, може ли и на мен  Grinning аз съм родена на 06.07.1986, а мъжът ми на 08.12.1984

Междудругото аз днес сутринта за капак освен гаденето, получих и (с извинение) разстройство, а до преди това имах проблеми с ходенето до WC, които били уж често срещан проблем при бременност.  Tired

На вас помогна ли ви чаят от джинджифил, има ли някой, който си го е взел?

# 522
 Смехуранка, ако ти остане време за още една мама.. да видим дали ще оправдаеш очакванията ми Grinning
Майчето / демек аз/ на 07.06.1986г, таткото на 26.08.1979г
Благодаря ти предварително

# 523
Олеле, момичета, чувствам се като баба сред вас  Mr. Green Като гледам колко сте малки, аз съм най-старата от всички. Joy

# 524
Олеле, момичета, чувствам се като баба сред вас  Mr. Green Като гледам колко сте малки, аз съм най-старата от всички. Joy
Направо ми прочете мислите  ooooh! и аз така се чувствам

Общи условия

Активация на акаунт