Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 953
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Скъпи мамчета, искам да ви попитам кога планирате да съобщите за бременността си на работодателя и смятате ли да носите някакъв официален документ ? Знам, че все още се водим в т.нар. рисков период, но за някои от нас ще бъде много трудно да скрием бременността още дълго, особено когато почти 60 % от времето си прекарваме полегнали на бюрото си или в тоалетната.  Tired
И аз това се чудя. По принцип си е доста индивидуално,според работата ти и отношенията с шефа. За официален документ четох някъде ,че може да си подадеш в човешки ресуси,но смятам,че това се прави в случай,че се притеснваш,че като съобщиш новината може да те уволнят  newsm78

# 496
  • София
Срамежливка, съжалявам, че няма да си с нас до края, но те чакаме да се похвалиш като му дойде времето Hug

ЗАцапване и аз имах с първата бременност, а и въобще не вярвах, че съм бременна, та направо си помислих, че ще ми дойде, но.....9 месеца по-късно дойде Ади Two Hearts Сега не съм имала такова зацапване.

ФМ първия път си правих само една - тази която се прави 18-22 г.с. Записах си час при Марков в края на март/началото на април за 20-ти май (първия възможен). За това имайте предвид тези, които мислят да ходят при него. 100 лв беше тогава прегледа на 4д апарат + 10 лв, ако искаш диск със снимки и клипчета на бебето.

Самият доктор ми каза, че няма нужда да ходя повече, че всичко е наред и ме чака на втори преглед с едно момченце след някоя година Mr. Green

БХС не съм си правила, няма да си правя и сега. Не искам да се стресирам заради някакви компютърни изчисления Peace

# 497

БХС не съм си правила, няма да си правя и сега. Не искам да се стресирам заради някакви компютърни изчисления Peace

Не съм съгласна, че са прости компютърни изчисления, аз самата съм с лека степен на спина бифида, точно защото тогава ги е нямало тези изчисления  Mr. Green
Другото е че, ако не дай си боже има нещо, абортът по медицински причини е до 22 г.с. тогава обаче се прави и ФМ и ако се открие нещо на ФМ може да е твърде късно за реакция.... Ако обаче като една моя приятелка сте решили амниоцентеза - да няма смисъл от БХС, но пък амниото се прави между 20-22 г.с. точно поради гореизложените причини
Затова смятам, че е лично решение, но трябва да си информиран за рисковете  Peace

# 498
Момичето относно феталната и скрининга,/ поне за мен /записвам си час.. Защото при Марков, трябва да се запишеш от рано, кагато се записах имаше свобен час едва на 07.0.2014,пък аз тогава ще съм на границата,за тези изледвания и има шанс и да пропусна ранната фетална, ако плода върви по голям...Това е според секретарката.Но Марков е един от професионалистите в тази област и за това часа е запазен..
Искам и аз да се присъединя във фейса и ще правя лично на Смехуранка. Моля да ме включиш!

# 499
Момичета, знам един  начин за изчисление на пола на бебето.  stork-girl stork-boy
 Не казвам че е 100% сигурен, но до сега на доста мой приятелки съм познала Simple Smile Ако искате мога да изчисля и на вас. Simple Smile Само ми трябват датите и годините на раждане на вас и татковците. Ще сметна при първа възможност.  Аз например си сметнах и при мен съм сигурна в резултата.  stork-boy

# 500
Аз искам да ми сметнеш  Laughing Моята е 05.10.1982г. , на таткото 04.09.1984г. Странно ми е как само по датите се познава. Първото ни дете е момче. Ще ми е интересно.

# 501
Аз искам да ми сметнеш  Laughing Моята е 05.10.1982г. , на таткото 04.09.1984г. Странно ми е как само по датите се познава. Първото ни дете е момче. Ще ми е интересно.

При теб  шанса е около 50/50, но по-скоро според мен би било момче, ако е заченато Октомври 2013. Самото изчисление е свързано със "смяната на кръвта"  в организма на човек.

# 502
Има голяма вероятност да познаеш. Аз по принцип се усещам като мъжка майка. И искам да е момче. Но таткото ще е разочарован  Sad Никой около мен не залага на момиче. Каквото дойде.....но  има вероятност да познаеш , според мен.

# 503
  • Телиш/Плевен
Момичета, знам един  начин за изчисление на пола на бебето.  stork-girl stork-boy
 Не казвам че е 100% сигурен, но до сега на доста мой приятелки съм познала Simple Smile Ако искате мога да изчисля и на вас. Simple Smile Само ми трябват датите и годините на раждане на вас и татковците. Ще сметна при първа възможност.  Аз например си сметнах и при мен съм сигурна в резултата.  stork-boy
Бих се радвала да изчислиш и на мен. Hug
Аз съм родена на 5.03.1989, а таткото - на 2.07.1989

# 504
Аз вече видях сърчицето. В малката черна точка има още по-малка бяла и в нея пулсира сърчицето. Малко предварително ми се наложи да ида на лекар заради кафеникаво течение, но всичко е наред, пулс има и сакчето вече е 19мм  tooth
Моя доктор ми каза, че трябва да почивам повече, да не обикалям много пеш и да внимавам да не се натоварвам психически.
Добре дошли на всички нови мами, доста сме се насъбрали. Много се радвам за всички и ви пожелавам весела и безпроблемна бременност   bouquet

# 505
добре дошли на всички нови момичета, леко бременеене и най-сладките бебчета на финала Hug

аз днес се чувствам учудващо добре, не ми е лошо, не ми се вие свят и ако нямаше придърпването долу ниско и напрегнатите гърди, щях да реша че тестовете са се объркали  ooooh!

за пола нямам никакво усещане и един ден искам момиче, няколко часа по-късно момче... но каквото дойде. сега си чакам 25.11. да си ида на преглед, за да се уверя, че всичко е наред

# 506
Ще се радвам да изчислиш и на мен Simple Smile))
рожденните ни дати са  10.02.1986 на мен, а на таткото 21.04.1986

Момичета утре съм на първи преглед и съм леко притеснена, надявам се всичко да мине добре.
Искам да ви питам знаете ли дали може да пътуваме на дълги разстояния, тъй като излизам отпуска и мислех да попътувам, но навсякъде чета че първия триместър е най рисков и започнах да се замислям дали да не отложа пътуването Sad

# 507
bebeone, за по-дълги пътувания най-подходящ е втори триместър. Ама вие с мъжа ти сте като нас - водолей и овен, пожар  Laughing

БХС първият път не можах да си направя. Синът ми беше с 2 мм по-голям от максимума и не можаха нищо да ми сметнат. А аз вече го бях платила дори...е, върнаха ми парите  Laughing
Бях на ранна ФМ при д-р Врагалева във Фемина. Много е мила, при нея беше и зълва ми. Сега пак ще се запиша при нея.

# 508

Ще се радвам да изчислиш и на мен Simple Smile))
рожденните ни дати са  10.02.1986 на мен, а на таткото 21.04.1986

При теб съм доооста категорична - ще си имате малка дама Simple Smile Шанс за грешка тук няма Wink

# 509

Бих се радвала да изчислиш и на мен. Hug
Аз съм родена на 5.03.1989, а таткото - на 2.07.1989

Здравей Лаленце! Ми да ти кажа конкретно и точно за жалост не мога. Клони към момченце, но не е съвсем сигурно. Не бързай да купуваш нсини дрешки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт