Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети бихте дали на бъдещите майки в тази тема?
-
Какви са препоръките за коремна болка и гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сънливост и болки в гърдите по време на бременност?
Сънливостта и болките в гърдите могат да варират при всяка бременна жена. Важно е да си почивате повече и да се консултирате с лекар, ако имате някакви притеснения. Болките в гърдите могат да бъдат различни по сила, продължителност и местоположение, но са често срещани и нормални по време на бременност.
-
Какви са препоръките за приема на лекарства по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?

кЪт не ги разбираме тия работи
, да живее 4астната застраховка, ина4е нямаше и да разбера 4е подобно 4удо на 4удесата може да сьществува
, здравейте! Плахо се записвам при вас. Искам да пожелая на всички лека бременност и до финала.
. Аз бях при августовските майки 2013, но родих преждевременно
. Сега, ако всичко е наред, ще съм с превантивен серклаж.
Страхотно ,браво ! Бях ти писала,че си герой- сега пак го казвам. И двете сме писали в друга тема (преди бях mini_mami) 
)
Още отсега не мога да спя по корем (а така обичам най-много), ама ще свиквам, къде ще ходя.
- Виждам че обсъждате гърди- мен ме поприболваха и бяха понаедряли , нo такова чудо като днес няма - ставам сутринта и не мога да ги пипна поглеждам в огледалото - ох Памела идва- миналата бременност пак така рано рано ми станаха бая голeми- и преди да ме проличи че съм бременна имаше яко подсвиркване по улиците.