Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 37 930
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Моми4ета, по цял ден сьм като (с извинение) парцал. Не мога да си стоя на краката, лошо ми е, вьздух не ми достига общо взето за нищо не ставам.
Някоя от вас има ли сьщите симптоми? Как се справяте с това положение?

И аз съм така - доволна съм че съм болничен а съм и самоосигуряваща се - когато реша тогава работя - едва се замъквам да заведа детето до площадката зад блока- милото днес ме попита " мамо ще отидем ли някога до парка пак"- ние живеем до южния парк - и до пред 12 дни всеки ден бяхме там, но сега едно по медицински причини - казаха ми да лежа и кротувам, едно от огромната умора не стигаме до там. Мисля да питам доки за витамини че това е безумна работа - а да ви кажа с първото не беше така * толкова енергия имах че в маратон можех да се включа.

# 586
На мен ми стана интересно за чуване, не за виждането. Имам три бременности и не знам някой да е чул сърце в 6 г.с - само се вижда как тупти  newsm78
И аз имам три Laughing.
С втората бременност, 4ухме сьр4ицето в 6 седмица. Не сьс вси4ки апарати оба4е може да се 4уе. Например на прегледа който покрива здраната каса, е невьзможно да се 4уе толкова рано.
Значи ние от провинцията да мълчим  Satisfied  кЪт не ги разбираме тия работи  Mr. Green

# 587
  • Ispania
Значи ние от провинцията да мълчим  Satisfied  кЪт не ги разбираме тия работи  Mr. Green
[/quote]
Ти да не мислиш 4е аз разбирах Joy, да живее 4астната застраховка, ина4е нямаше и да разбера 4е подобно 4удо на 4удесата може да сьществува Joy

# 588
  • Пловдив
 wavey, здравейте! Плахо се записвам при вас. Искам да пожелая на всички лека бременност и до финала.
Миналата седмица видях двете черти, а в четвъртък потвърдиха бременността. Сега очаквам с нетърпение да чуя сърчице  Heart Eyes.  Аз бях при августовските майки 2013, но родих преждевременно Sad. Сега, ако всичко е наред, ще съм с превантивен серклаж.

Започна да ми се гади, но още не е много силно. Гърдите са ми меки, нямам напрежение и болки и това ме шашкаше, притеснявам се, че може да е кухо яйце.

# 589
pival , ех как се радвам  Hug Страхотно ,браво ! Бях ти писала,че си герой- сега пак го казвам. И двете сме писали в друга тема (преди бях mini_mami)  Peace
Пожелавам ти този път да удържиш до край бебето и никакви проблеми да нямаш,ама никакви  Praynig

# 590
  • Пловдив
mini_moni, добре заварила. Този път сме до термин Wink)

# 591
  • Телиш/Плевен
pival, много се радвам да те видя тук. Добре дошла! Hug
Като започнах да посещавам редовно форума, твоята история беше една от първите, на които попаднах и си помислих същото като mini_moni - че си абсолютен герой!!!
Силно ти стискам палци и вярвам, че този път нещата ще са наред докрай. Някой спомена, че юлската тема била късметлийска - вярвам, че ще е такава за всички ни! Heart Eyes Hug

# 592
  • Пловдив
Лале в дъжда,  Hug, благодаря! Не исках да избързвам със записването в темата, но си я чета от няколко дни.

Всички ли ви болят гърдите. Малко ме шашкат моите.

# 593
  • Телиш/Плевен
Мен ме наболяват в последно време, предимно вечер. ooooh! Още отсега не мога да спя по корем (а така обичам най-много), ама ще свиквам, къде ще ходя. Sad

# 594
Добро утро дами. Мислех че съм най- ранобуданта- ама съм далеч Simple Smile- Виждам че обсъждате гърди- мен ме поприболваха и бяха понаедряли , нo такова чудо като днес няма - ставам сутринта и не мога да ги пипна поглеждам в огледалото - ох Памела идва- миналата бременност пак така рано рано ми станаха бая голeми- и преди да ме проличи че съм бременна имаше яко подсвиркване по улиците.

PIVAL oтносно кухото яйце не го мисли - аз имах преди шест месеца и в момента в които спря да се развива спря и да ми се гади, но пък гърдите ми бяха доста наедряли - но не мисля че това  е определящо- според мен всеки организъм е различен както и всяка бременност- така че мисли позитивно - ти кога си на лекар.

# 595
  • Пловдив
След две седмици. Да, нищо не мога да направя, дори и да е кухо. Просто си мечтая и мисля позитивно.  Hug.
Будя се към 5 - 5,30. Луда работа,но вечер заспивам по-рано, в 9 вече дремя

# 596
и аз съм в 6-та ии от три дни много ми се гади но за сега не повръщам.А в коя седмица се чува пулса на бебето???  newsm12

# 597
  • Бургас
Здравейте момичета,
 Днес и аз се чувствам като парцал  Rolling Eyes Още с отварянето на очите и започва да ми се гади, аз обаче не повръщам (извинявам се за израза), но това чувство на отпадналост и гадене ме държи цял ден. Интересното, е че при мен като че ли преминава или поне аз забравям за него, когато съм на вън на разходки. Прави ми впечатление, че съм станала и много радразнителна - и най-малките неща започват да ме дразнят.
  Днес времето се очертава да е хубаво и мисля да прекарам целия ден в разходки, да видя как ще ми се отрази  newsm78  Simple Smile

# 598
и аз съм в 6-та ии от три дни много ми се гади но за сега не повръщам.А в коя седмица се чува пулса на бебето???  newsm12

Зависи от апарата на които те гледат - с по-модерните още от 6-та може да се чуе - със стандартните май в седма-осма. Принципно през шеста седмица вече е формирано сърцето на бебето. Но то много си зависи - кога е станало оплождането - може стандартно ти да го броиш от цикъл 6 г. с.- но ако си имала късна овулация да е станало - 2-5 дни по-късно и в 6 г.с. да не се чуе.
Примерно моето го следим зареди кървене и знаем точно кога се разви и се формира плодният сак и е  5 дни по-късно от стандартното пресмятане - вместо на 04,07 термина ми е 09,07- именно зареди по-късно оплождане - макар и по документи да са длъжни да го водят 04,07.- и от там всичко се измества с 5 дни.

За повръщането аз установих че ако веднага като стана хапна нещо после не ми се гади - днес си правя експеримент и нарочно не ядох и сега усещам че ще имам позиви след малко - на мен почва да ми се повръща обикновено към 11ч.

# 599
Момичета , като ви слушам почвам да се притеснявам. На мене изобщо не ми се гади. Макар , че и с първото дете нито веднъж не ми прилоша , започвам да се паникьосвам. Аз и затова не се включвам в разговорите , защото нямам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт