Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Ланкър, планините Овнерог

Много ми харесва, но май не бих си кръстила детето така.

# 151
Пирина

# 152
От Пирина се сетих за Рила.
Чувала съм и името Туристка Crazy.

# 153
А аз се сетих за Горо /адвокат в Бургас/

# 154
  • Сопот, Пловдив
Милолюб, от некролог.

# 155
  • Бургас
Вирсавия

# 156
  • София

Това не е ли едно момиченце с уникално красив глас? Гледах я преди години при Слави, кръстена е на планината.

# 157
  • Бургас
Йоника, Павлет, Надистлава, Красилена, Батилина, Джанина, Замфир, Събрина, Ерменка, Роксандра, Флориета, Темелко, Правдомир, Някослав

# 158
Йоника, Павлет, Надистлава, Красилена, Батилина, Джанина, Замфир, Събрина, Ерменка, Роксандра, Флориета, Темелко, Правдомир, Някослав

Красилена се казва внучката на един познат, кръстена е на двете си баби -  Красимира и Елена .
Познавам един Замфир, който е танцьор , а пък Темелко имаше фотограф май .

# 159

Красилена се казва внучката на един познат, кръстена е на двете си баби -  Красимира и Елена .

Знаех сиии! Още до като го четях и си викам 'не са се разбрали Краси и Ленчето' Sunglasses

# 160
  • NE
Янтра - колкото нетипично, толкова и красиво и родно име. Peace

# 161
  • Ямбол
Еделина и Миран

# 162
  • Сопот, Пловдив
Янтра - колкото нетипично, толкова и красиво и родно име. Peace

Баща ми така си кръщава женските кучета.

# 163
Сетих се за името на една роднина - Велеста - измислено от майка ѝ, за да е кръстена и на дядо Велко, и на баба Стефка.

# 164
Като заговорихте за окончанията,да се включа.Според мен има някои имена,които са ужасно смешни и неблагозвучни с окончание.Например ако децата ми са от сегашния ми приятел,представяте ли си име: Мария Дениславова Цветанова  Crazy Но има някои имена,които ми звучат много добре с окончание и не виждам смисъл да се пропуска.Андреев,Петров,Ценов,Илиянов и т.н,са си традиционни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт