Есенна КАНАДскА малко преди зимата ;-)

• 45 236
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Лавал-Пловдив
За бебеправещите, гледайте да раждате септември, октомври, ноември Laughing.
Така така, който е правил деца, когато трябва е нямал проблеми с градината  hahaha
(под когато трябва разбирайте, когато на 1 Св. Валентин се напих)

На пътуващите - успешно пътуване
На чакащите клетва - кратко чакане
За работещите - петък е  Party

Утре е Атанасов ден и мм ще ни води на Фънтрополис (детски център) да се стреляме с топки.  Laughing

# 586
Вери, сигурно ще ви извикат преди нас, все пак сте минали теста 1 месец по-рано. Казаха ми, че за клетвата има много места и е по-скоро по райони, докато за теста е едно единствено място. Ще видим колко време ще проверяват досиетата  Simple Smile

Тарилилей лек полети послушни деца ти пожелавам, и много целувки на Бургас, морето (и неговите трудови хора  Wink). Аз обмислям идеята да изпратя момчетата за лятната ваканция, но малкият се опъва, последно каза, че ще му липсваме ...

# 587
  • Лавал-Пловдив
Вери, сигурно ще ви извикат преди нас, все пак сте минали теста 1 месец по-рано.

Не е гаранция. Тарилилей мина теста 1 месец преди нас, а нас ни викнаха 1 месец преди нея на клетва.

# 588
Момичета,
имам купон за Н$М за 10$ (при покупка за 25$), валиден от 27/01 до 9/02.
Ако има желаещи, свиркайте, ще ви го пратя по пощата...

# 589
  • Калгари, Канада
Момичета, я споделете за какво го ползвате таблета? (ако може и линкове)

# 590
  • Лавал-Пловдив
Музика, филми, игри - когато съм на работа и имам свободен час
Снимам се с него, но не стават хубави снимки (аз съм със самсунг галакси 8 инча), после качвам снимките във фейсбук.
Общо взето не е от първа необходимост, а по скоро гъзария. Един хубав телефон върши същата работа, само дето може и да говориш по него.

# 591
  • Pierrefonds, CA

за нищо, стои си в нощното шкафче Laughing ooooh!, върша си от лаптоп или телефон каквото трябва...

Който гледа за самолетни билети, някъде по сайтовете намирате ли следобедни полети от София ..Само в 07ч10(през Амстердам) и 07ч20(Париж) виждам аз... Air France имаха полет към 15часа София-Париж,но какво стана...няма го..

# 592
  • Vaudreuil Canada
Air France имаха полет към 15часа София-Париж,но какво стана...няма го..

В 5 часа е другия полет
AF345     5:35 PM Montreal

Аз го ползвам обичайно като чакаме някъде или като приспивам дребното ... да ме държи будна да не заспя с него  Wink

# 593
  • Pierrefonds, CA
Шеметче, имах предвид полета София-Париж, на връщане към Монреал... Ти пишеш за Монреал-Париж;), иначе са доста към Париж...Но София-Париж е само този рано, рано в 7ч20:(..

# 594
Имаш с полските в 14.40, ама е със 100 долара отгоре т.е. 769 спрямо другите  661/668. Цените са паднали.
Гледам тук:
http://www.airticketsdirect.com/

Иначе преди 10-на дена като проверявах, в сайта, който Мамамиа даде (ако не бъркам), беше по-евтино спрямо горния сайт:
https://www.flightnetwork.com

Имаш и с Луфтханза в 12.50 на цена 780.

# 595
  • Pierrefonds, CA
Вери, тези цени да не са за отпътуване сега?Simple Smile). Иначе, зная го този в 12.50 с немците..
Яд ме е, че AF са спрели този в 15 и нещо. Или пък ще го пуснат, но по-нататък и на по-висока цена, естествено...Миналата година взехме билетите края на януари, а след месец излезе по сайтовете следобедния полет..но късно...

# 596
Не, гледам за началото на юни. Simple Smile За тогава ми трябва.

"Миналата година взехме билетите края на януари, а след месец излезе по сайтовете следобедния полет..но късно..."
И аз така миналата година - края на януари.
Повече не съм гледала сайтовете.
На мен по принцип ми е по-удобен сутришен полет, т.к. нощният автобус от Бургас (летния сезон) ме спира точно на аерогарата.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 06:20 от Вери

# 597
  • Калгари, Канада
Леле, Вери , нощен рейс и после полети  Crazy  И то с деца. Аз не бих издържала, кошмар ми е спането по превозни средства. А като не съм се наспала съм многооо кисела.

Благодаря за отговорите за таблета   bouquet
Ние наскоро си взехме  и още го разучаваме.  Ще ми се да го ползвам по пълноценно и затова питам. Гледам, има и календар  (даже и по часове) та се чудя дали е удобно да се ползва.  newsm78
Намерих задачи по математика за децата и дори едни занимания  по български - утре ще гледам да пусна линкове, че сега съм си в леглото и се мъча да пиша от телефона.

kaka_dora, от къде ги сваляш филмите и музиките ?

# 598
  • Лавал-Пловдив
мамамиа, филмите ги гледам онлайн, а музиката - от различни сайтове, просто пиша името на песента, която ми харесва и я издирвам, нямам определен сайт за музика.

# 599
Леле, Вери , нощен рейс и после полети  Crazy  И то с деца. Аз не бих издържала, кошмар ми е спането по превозни средства. А като не съм се наспала съм многооо кисела.
По-скоро ме "уби" 6-часовото чакане м/у двата полета. Тази година ще го избегна.

Общи условия

Активация на акаунт