SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
 Mr. Green

Пък от тези какво филмче си врътнах Flutter … Не ми се мисли за Галя.

Проблясват ли, проблясват оружията Whistling .

# 211
То да проблясва , та чак да ни заслепи  hahaha

Я я , кажи ся за фиУма  Whistling Mr. Green

# 212
Като го гледах на живо не ми хареса особено, беше по-скоро на кантар Rolling Eyes . Даже не знам защо, дали заради многото фусти или заради смотаните книжовници от старото време Laughing . При повторното гледане ми хареса повече, макар че като цяло не ми допадат епизоди, в които братята не са в центъра на събитията или се оказват в положение някой друг да ги спасява. Крайната ми оценка за епизода е положителна, със сигурност няма да е сред любимите ми, но има сцени, които много ми харесаха и го "спасяват", като различното отношение на братята към бункера като дом, сцената с гледането на 'Game of Thrones' - някак много мила и непринудена ми се стори. Оценявам и многото визуални ефекти в епизода - радвам се, че продукцията има вече повечко пари за тях, щото още помня как ефектите в първите сезони бяха... леко смехотворни. Гориво за въображението ми за дълго време ще бъдат и отделни моменти, като тези в гифчетата от последния ми пост Flutter . Продължавам да се радвам на играта на Джаред Heart Eyes и да се чудя какъв ще излезе накрая Езикиел.
Сега тръпна за следващия епизод, който обещават да бъде "very Yellow Fever-ish".

Да отбележим днешния празник в нашия си стил:

# 213
Много добре написано,Импала !

И аз се чудя за Езикиел ,дано да е от добрите  Praynig

# 214
На мен също епизодът ми е на кантар.Имаше добри и не толкова добри моменти.
Хареса ми, че обърнаха внимание на темата за дома и дали бункерът е техен дом.Радвам се най-после показаха стаята на Сам, хареса ми сцената с гледането на "Игра на тронове" и че Сам ще чете книгите.Забавен ми беше и моментът със споменаването на Беки и реакцията на Сам. LaughingОтново много добра игра на Джаред като Зеки.Не на последно място сцените с Краули също бяха много добри.
Не толкова ми хареса това, което каза Сам за Чарли, че била най-интелигентната.Ами, Сам не е ли умен?Някакси не искам да бъдат принизявани братята.Моментът, когато вещицата облада Сам и Дийн.Дийн добре него да го обладае, но Сам?Той нали вече е обладан от ангел.Много обладавания стават при него.Също така напоследък много възкресявания стават и то в 2 поредни епизода.
Но общо взето нямах големи очаквания за епизода, така че не беше лош и не съм се разочаровала.

Много ми е любим гифчопада след епизода.  Laughing     Импалка.  bouquet

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 14:51 от Jennifer.

# 215
На мен също епизодът ми е на кантар.Имаше добри и не толкова добри моменти.
Хареса ми, че обърнаха внимание на темата за дома и дали бункерът е техен дом.Радвам се най-после показаха стаята на Сам, хареса ми сцената с гледането на "Игра на тронове" и че Сам ще чете книгите.Забавен ми беше и моментът със споменаването на Беки и реакцията на Сам. LaughingОтново много добра игра на Джаред като Зеки.Не на последно място сцените с Краули също бяха много добри.
Не толкова ми хареса това, което каза Сам за Чарли, че била най-интелигентната.Ами, Сам не е ли умен?Някакси не искам да бъдат принизявани братята.Моментът, когато вещицата облада Сам и Дийн.Дийн добре него да го обладае, но Сам?Той нали вече е обладан от ангел.Много обладавания стават при него.Също така напоследък много възкресявания стават и то в 2 поредни епизода.
Но общо взето нямах големи очаквания за епизода, така че не беше лош и не съм се разочаровала.

Много ми е любим гифчопада след епизода.  Laughing     Импалка.  bouquet
Аз нещо се обърках да не би да не съм гледала последния епизод.
Аз гледах този в който Кас го намушкаха и умря, и после Езикил го съживи  Rolling Eyes

# 216
Аз гледах този в който Кас го намушкаха и умря, и после Езикил го съживи  Rolling Eyes

Този, който си гледала, е трети епизод, но вчера излезе следващият - четвърти епизод от девети сезон.

# 217

Този, който си гледала, е трети епизод, но вчера излезе следващият - четвърти епизод от девети сезон.
Ооо мерси  Crazy

# 218
# 219
Не на последно място сцените с Краули също бяха много добри.
У, да! Краули! Една дума - ве-лик!

Joy

Моментът, когато вещицата облада Сам и Дийн.Дийн добре него да го обладае, но Сам?Той нали вече е обладан от ангел.Много обладавания стават при него.

Джен Hug ,
Ето затова обичам постовете ти - гледаш, но и мислиш Peace ! Не като мен - *точещплюнкиемотикон* Mr. Green Може би може да се обясни с това, че контролът беше вследствие на магия, не точно обладаване Rolling Eyes . И все пак един ангел, макар и не с пълните си сили и способности, дали не е по-силен от ня'ква вещугерница Laughing ? Явно не. Или по-скоро не е домислено чак до такава степен.

Аз ти благодаря   bouquet , много.

# 220
Добро утро  с едно 19-месечно  Heart Eyes

ПП :  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 08:18 от малката лисичка

# 221
  • # супернатурална #
Ох, как ми липсвате! Както и времето, когато гледах новата серия най-малко по два пъти  Laughing Надявам се скоро да вляза в релси и да ми остава време и за другите важни неща в живота - темата и момчетата  Crossing Arms

Дийн добре него да го обладае, но Сам?Той нали вече е обладан от ангел.Много обладавания стават при него.

Маани, не моа се вредя  Crossing Arms Crossing Arms

Епизодът...твърде приказен. Бая отнесено ми се видя с тая Дороти, даже много ясно не ми стана. Но тази книга не ми е от любимите, може би за това.

Благодаря на Импалка и Лисето за ревюто  Heart Eyes

А Джен е прекрасна. Както и тоалета  Laughing

И от мен нещичко:

# 222
Във връзка с костюма на Том за Хелоуин.

# 223
Жалното  Joy

# 224
С всеки нов епизод, Кастиел ми става все по-любим образ, голяма атракция е, как ги докарва тия физиономии на паднал от...луната (или по-скоро от рая), евала му правя. Между другото, доскоро си мислех, че Миша Колинс ще да е някоя яка мацка, като разбрах, че става дума за него, голям смях падна...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт