SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Между другото, доскоро си мислех, че Миша Колинс ще да е някоя яка мацка, като разбрах, че става дума за него, голям смях падна...  Grinning
hahaha
Случва се  Hug

Ох , малеееееееееей  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
  • гр. София
Моментът, когато вещицата облада Сам и Дийн.Дийн добре него да го обладае, но Сам?Той нали вече е обладан от ангел.Много обладавания стават при него.

Точно това си помислих и аз  Peace
За мен беше тъпо и недомислено. Езекиил нали каза на Дийн, че има сили или да съживи Чарли, или да спре вещицата. Спаси Чарли и не спря вещицата, но чак пък да не можеше да овладее обсебването... Или поне вещицата да се беше потрудила повече, да й беше станало трудно заради това, че в Сам има ангел.

Иначе не ми хареса епизодът. Пълнеж и боза. Затова и заспах докато гледах, та после връщах да видя пропуснатото  Laughing
Да взема да пратя на сценаристите едни Български народни приказки, че да имат материал.

# 227
Здравейте сладурковци   bouquet Как сте?
Изгледах и аз най-сетне в общи линии не ми хареса този епизод Rolling Eyes
Единственото , което и мен ме учуди как така вещицата омагьоса Сам newsm78 Толкова ли не можеше Зики да се противопостави на това? И къде е  Кас  Sad липсва ми този "новороден" човек  Mr. Green

# 228
  • гр. София
Между другото, доскоро си мислех, че Миша Колинс ще да е някоя яка мацка, като разбрах, че става дума за него, голям смях падна...  Grinning

Да не си го объркал с Миша Бартън или Миша Тейт?  Laughing
Макар че е по-нормално горните да бъдат объркани с мъже, защото Миша е на галено от Михаил в Русия.

# 229
# 230
Алелеййй!

# 231
# 232
Описание на 9.07 "Bad Boys":
YOUNG DEAN – Dean (Jensen Ackles) gets a call from an old friend named Sonny (guest star Blake Gibbons) asking for help with a ghost. Sonny runs a home for delinquent boys, and Dean was sent there for stealing food when he was younger. Sam (Jared Padalecki) is stunned he never knew this about his brother and asks for more information, but Dean dodges his questions. Another murder occurs while Sam and Dean are at the house, so they scramble to find the culprit before anyone else dies. Meanwhile, Dean looks up an old girlfriend (guest star Erin Karpluk) and recalls his time at the house.
Kevin Parks directed the episode written by Adam Glass.

Актрисата, която ще играе Робин, старата тръпка на Дийн, вече е участвала в сериала - в 1.21 "Salvation". Е толкова ли няма други? Червенокоса, висока и атлетична ако им трябва нещо Flutter ...

# 233

Здравейте   bouquet

# 234
Между другото, доскоро си мислех, че Миша Колинс ще да е някоя яка мацка, като разбрах, че става дума за него, голям смях падна...  Grinning

Да не си го объркал с Миша Бартън или Миша Тейт?  Laughing
Макар че е по-нормално горните да бъдат объркани с мъже, защото Миша е на галено от Михаил в Русия.

Да сме в Русия, да е нормално, да го объркам, но в Щатите колко мъже се казват Миша??? Simple Smile Въпреки че като му прочетох цялото име (Миша Димитри Типен Крушниц), тази част от името вече ми се струва най-малко странна.

# 235
# 236
Между другото, за очевидно цялата армия фенки на Дийн, ако не сте гледали сериала Dark Angel (играе с Джесика Алба), хвърлете му едно око, мисля че го има в оня торент тракер, дето всички дърпаме от него. Много е различен от Supernatural, в интерес на истината Simple Smile

# 237
На мен ми са ми свалени няколко епизода,ама все няма време ама вече съм от безработните та ще се намери  Joy

# 238
  • # супернатурална #
 hahaha

# 239

Общи условия

Активация на акаунт