SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Добре Laughing . А той отстрани -

# 316
# 317
Скрит текст:
Хареса ми епизода, с всеки изминал , все повече ме радват братята  Heart Eyes

Кас ,браво , много добре се справя с новото си амплоа  Blush

И ся какво излиза,че ангелите не могат да се върнат в Рая ? newsm78

# 318
  bouquet момичета , нямам време да пиша, но Ви чета Hug
Гифчопада на ниво  Mr. Green Импалке  bowuu
Изгледах
Скрит текст:
Не съм очарована от епизода. Беше забавен и толкова , няма я тръпката от преди, особено първите сезони, а как чаках тогава да излезе СПН  WhistlingКас се справя добре като човек много е забавен. Кас и Дийн пред къщата напрова ме  hahaha разкопчай ризата вика  Joy
Мисля, че ще намерят начин да върнат ангелите във Рая  Rolling Eyes Какво правеше Краули със спринцовката и защо Сам не го спря? newsm78
Промото на следващият епизод #Crazy как ме е шубе от призраци  newsm43

# 319
Призраците са лесен лов. И все пак, по-добре извикай тези двама батковци да те пазят Whistling . Професионалисти са. 

# 320
Описание на 9.09 "Holy Terror" (3 декември):
AN ANGEL WAR BEGINS — After a massive angel slaughter occurs, Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) arrive at the scene to investigate and are surprised to run into Castiel (Misha Collins). While investigating, Castiel is captured and tortured. Meanwhile, Dean questions Ezekiel’s demands and wonders if it might be time to tell Sam the truth.
Thomas J. Wright directed the episode written by Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner.

Този епизод ще е т.нар. "mid-season cliffhanger" и затова очакваме много от него, развитие по основните за сезона линии. Ще видим Метарон, явно ще разберем повече за истинските планове на Зики. Въх! И после почивка чак! до 14 януари. Нечовешко Laughing !

# 321
  • # супернатурална #
Импалко, гледам с Дииийно сте се барнали тематично. Ша яздите  smile3521

Гледах серията с много лош превод. Ужасно ми липсват Папи и Пуци  Tired Е може ли Сам да използва думата с "х"?!
Да кажем, че преводът е причина да не ми хареса много серията  Laughing

Какво правеше Краули със спринцовката и защо Сам не го спря?

Мисля, че стимулираше своята човечност  newsm78 Още като настоя за кръвта на Кевин заподозрях, че е намислил нещо, но защо не го направи с кръвта на Сам?

# 322
О,Гале , превода беше убийствен просто  hahaha

# 323
Импалке  Wink няма да се дърпам  Whistling сама ще бягам към призрака , за да ме спасят Crazy
Галче и аз го заподозрях, когата поиска от кръвтта на Кевин  newsm78 , ако Сам беше дал от кръвтта си дали Краули и Абадон можеха да разберат , че е обладан? Гледах го без превод, но предполагам коя е думата със "х"  Joy
Да бе като почнат с тея почивки  Crossing Arms , но нали и те са хора  Mr. Green предстоят празници , а и да си починат малко   Drunk

# 324

Да бе като почнат с тея почивки  Crossing Arms , но нали и те са хора  Mr. Green предстоят празници , а и да си починат малко   Drunk

как така? кой да си почине? не е ли отдавна заснет сезона? нима го снимат сега?

и на мен м ие любопитно коя е думата с "х" ?Simple Smile да не е онази с три букви,последната от които е Й?  Joy

# 325
Преводът наистина е ужасен.Аз го гледах с английски субтитри, но не ми стана ясно това с превода на плочата и затова потърсих и български субтитри.В тях пишеше и, че Кас я изгубил Грейс, пък то това е, че си е изгубил ангелското сияние. hahaha

Относно епизода, малко не ми стана ясно как Кевин превежда на език, който не знае, и въобще защо трябва да я преведе на еламитски?Всички други плочи си ги превеждаше направо на английски.Иначе хареса ми как Кас се справя като човек, много добър беше и разговорът между Клаули и Абадон.Интересно е защо ако иска да си стимулира човечността, Краули не поиска кръвта на Сам, ами взе тази на Кевин.Да не би да е усетил, че нещо е различно около Сам и затова да не му иска кръвта.

как така? кой да си почине? не е ли отдавна заснет сезона? нима го снимат сега?
и на мен м ие любопитно коя е думата с "х" ?Simple Smile да не е онази с три букви,последната от които е Й?  Joy

Не, не е заснет още.Сега го снимат.Обикновено през април свършат снимките на сезона.

И да, това е думата.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 22:53 от Jennifer.

# 326
Много ясно,че Краули знае за ангела,все пак е Сатаната,подушва ги  hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 327
изгледах и аз. на мен пък ми е жал за Кас. не се справя чак толкова добре. намерил е къде да работи,но всичко останало е катастрофа при него.

# 328
  • # супернатурална #
Да, при Кас наистина е много тъжно, но прекалено захаросано щеше да стане, ако останеше в бункера и тримката заедно яхнат импалата (сори, Импалко  Laughing) по следите на лошите. Не, че няма да стане към края на сезона  Mr. Green

Относно епизода, малко не ми стана ясно как Кевин превежда на език, който не знае, и въобще защо трябва да я преведе на еламитски?Всички други плочи си ги превеждаше направо на английски.

Може думата с "у" по средата яко да ме е объркала, но Кевин не превеждаше ли заклинанието на Метатрон? Тоест, не точно от плочата. Дано да е излязъл читав превод да завторя.

Вярно, че Краули надушва Зики. Не се бях сетила! А може би се очовечава, защото изгуби позициите си в ада, това го направи тъжен и поиска да бъде човек. А може и веднъж като е бил близо до човечността да му е харесало, да му липсва и да не може да понася демоничната си същност. Де да знам  newsm78

Томас е самолееет  Grinning И на моя Георги така му викам, но още не лети

# 329
Скрит текст:
Вчера изгледах епизода с кучетата, не беше лош, но нещо не се накефих много. Сцените, в който Дийн се правеше на куче, бяха страхотни, но самата идея май взе да се поизчерпва, очевидно и сценаристите. Много ми се иска да има и друг сезон, но е добре да се вземат малко в ръце, за първи път няколко поредни серии не ме зарадваха осезаемо.

П.П: Добре де, Руби е най-готина. Другите мацки в лице много, много не ми допадат Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт