SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аууу какво е това със ръката  #Crazy Mr. Green Каква ли отрова има там, че да го пази така Дийн Blushhahaha hahaha
Още не съм гледала по-късно мисля да се коригирам  Mr. Green
С удоволствие си разгледах гифтопада. Благодаря на Импалка   bouquet

# 91
Mоля Hug , за мен е удоволствие Wink .

https://twitter.com/TheJimMichaels/status/390623684374695936
Thanks for the huge ratings again #SPNFamily!

The CW Has Highest Rated Tuesday in Adults 18-49 in 4 years
THE ORIGINALS and Supernatural combined last night to give The CW its highest-rated Tuesday night in A18-49 in more than four years (1.1/3, since 9/15/09), and its highest-rated Tuesday in A18-34 (1.0/3) and W18-34 (1.4/4) in more than two years (9/27/11). It matched last week’s premiere night in total viewers (2.26M), which was The CW’s most watched Tuesday night in four years.
[...]
Supernatural had its best W18-34 (1.3/4) rating in more than two years (since 2/4/11), and matched last week’s premiere number in A18-34 (1.0/3).
Versus its second episode last season, Supernatural was up 30% in W18-34 and up 10% in A18-49.
Week to week, The CW’s Tuesday night was up 11% in A18-34, up 17% in W18-34, and up 10% in A18-49.
Compared to this same Tuesday night last season, The CW was up 48% year to year in total viewers, up 67% in A18-34, up 56% in W18-34 and up 83% in A18-49.
[...]
Supernatural, which in its L+SD ratings was the most watched  and highest-rated season premiere for the show in three years, saw an additional 27% boost in total viewers (3.29M vs 2.59M), a 34% jump in A18-34 (1.39 vs 1.04), a 30% increase in A18-49 (1.56 vs 1.2) and a 35% gain in W18-34 (1.67 vs 1.24).

Признавам, че не разбирам всички данни Rolling Eyes , но поне колкото ми трябва - че рейтингът засега е добър, което обикновено е (на) хубаво Laughing .

Снимка от сета на 9.02:

# 92
Ох , Дженсън в бяло  Heart Eyes

# 93
Oт FB страницата на Осрик Чау:

Joy Joy Joy

# 94
# 95
 Много хубави неща е качила Импалка  bouquet
Иначе този епизод също ми хареса.Джаред много добре играе Езекиел.Радвам се, че образът на Кевин се развива.Относно перопада на Езекиел смятам, че е от падането от Рая.Сцената с Езекиел беше наиистина ефектна, макар че малко е като "богът от машината"Краули също беше страхотен

# 96
Описание на 9.05 "Dog Dean Afternoon" (05 ноември):
DOGGIE DEANLITTLE --- While investigating two bizarre murders, Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) realize there is an eyewitness to both gruesome deaths - a German Sheppard. Anxious to find out if they are dealing with a witch, a skinwalker or other supernatural monster, the guys look up a spell that could let Dean "communicate" with the dog. Unfortunately, the spell comes with side effects that no one saw coming.
Tim Andrew directed the episode written by Eric Charmelo & Nicole Snyder.

Немска овчарка! Обичаммм Heart Eyes !

# 97
Промо снимки за 9.04 "Slumber Party":

# 98
  • # супернатурална #
Хахахаха, Импалко изпревари ме  Laughing  Hug

Интересна серия, страхотно изпълнение на Джаред (и преди съм забелязвала как има таланта да променя дори чертите на лицето си, когато играе някой, различен от Сам) , красив и предпазлив Дийн  Joy Ловджийката ми е малко странна, една такава...нагласена. Очаквам да запее песен за душата  Laughing
Жените в сериала си ги представям като русото и черното Руби - хубави, но така между другото, не прекалено нагласени. Тая така изглежда, все едно ще спре за лова да си сложи гланц  hahaha

# 99
  • В средата на времето
На мен също много ми хареса серията...много свежа, с готини реплики, Дийн си беше Дийн. Разсмях се още в началото, когато Дийн един такъв, горд от мисълта, която е вкарал, вместо направо да действа с "И тогава си помислих, какво би направил Сам Уинчестър"... и абсолютно неочаквания за него отговор на Сам. Новата Абадон е нова актриса, нали? По-хубава ми се видя нещо Laughing Краули е The King просто, няма такъв образ.
Да споделя и друго, което ми направи впечатления още в първия епизод - Джаред играе страхотно, когато на първа линия е Зики...супер creepy вид вади Grinning

# 100
Промо снимки и за 9.03 "I'm No Angel" (22 октомври) - Кас епизода:

И на последната се гътвам smile3544 :

# 101
  • гр. София
И взех, че се усетих с какъв ентусиазъм и колко увлечено седим и ги гледаме, без въобще да обръщаме внимание от какви глупости всъщност се състои сюжетът. Но като си се зарибил вече, няма спасение.
Хаха, някой на моето мнение  Laughing
Малцинство сме, да знаеш.  Sunglasses
А бе, струва ми се, че по-скоро малцинството сме тия, дето си го признаваме, ама айде  Laughing

Ми преди повече биха си признали, но отдавна забягнаха от темата.
Аз упорито си стоя тук.  Laughing Това е, защото имам шопска жилка  Mr. Green

# 102
# 103
Не ви ли е странно тия тв актьори как се вземат все едни други, малко като в оная приказка, че в Холивуд всеки е спал с всеки и накрая ще стане страшно.. Grinning Ей го, Сами женен за Руби (Женвиев Кортезе), Дийн пък за оная кака от One Tree Hill Даниел Харис. А не е да няма фенки да ги искат вкъщи, да си ги гледат по домашно, да си им готвят сърмички и перат чорапки...

# 104
Изгледах най-накрая  Crazy
Страхотна игра на Джаред браво  Heart Eyes
Сцената във която се появи Зики беше много ефектна.
Как ме кефи тази луда кучка Абадон.
Краули е King of Hell  smile3544

Общи условия

Активация на акаунт