Училищата в район Младост, София- ІІI част

• 70 994
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
  • София Младост 3
Имате ли представа какво ще се обсъжда на родителската среща в 81-во, след като класирането ще излезне едва на следващия ден.

# 751
  • София-Младост
Имате ли представа какво ще се обсъжда на родителската среща в 81-во, след като класирането ще излезне едва на следващия ден.
Предполагам общи работи, като това какво предлага у-щето, занималня, смени и разни такива...в доста у-ща правиха вече РС. Ще отида довечера да видя все пак.

# 752
Здравейте опитах се да изчета старите теми, но въпреки това нещо не мога да се ориентирам. Моят син е набор 2008 и искам да го запиша в ПГ в Младост защото до месец два ще се преместим да живеем там. Най-близките ни училища са 118, 10, 125. Разбрах че в 118 и 125 няма предучилищна остава ми само 128 и 10, но проблема е че в 10 предучилищната е до обяд, а 128 ми е малко далеч. Моля ви дайте съвет  къде да го запиша и дали има наблизо частна занималня за следобеда, да го взимат от училище и да го взимам от занималнята. Много ще съм благодарна за съвети и информация.

# 753
 kabzi, провери пак, но мисля че грешиш и в 118 -то има ПГ.
Другите училища, за които знам, че имат ПГ в Младост са 10, 39, 144, 131-тук не съм много сигурна.
Плюс Шилерските в 145-то, за които обаче си има кандидатстване и класиране и сте закъснели за там.

# 754
Да до миналата година са имали но от тази година директорката е решила да увеличи 1-ви клас и нямат ПГ.

# 755
  • нейде там, където ....
В 10-то за ПК има и следобедни занимания - към сдружение "Луис Карол", платени. Не знам срокове за записване и кандидатстване при тях.

# 756
  • София-Младост
Започна се, списъците за приети деца в 81-во бяха разлепени в училището...не сме приети, за момента сме в резервите Sad Оставам с надежда за второ класиране и чакам утре 125-то да изнесе своите, макар че там шансът ни е още по-минимален.
 Sad

# 757
В 10-то за ПК има и следобедни занимания - към сдружение "Луис Карол", платени. Не знам срокове за записване и кандидатстване при тях.

Изпитите минаха. Децата се записаха.

Ала-Бала, не пропускай и другите варианти като 10-то и 39-то.

# 758
  • София-Младост

Изпитите минаха. Децата се записаха.

Ала-Бала, не пропускай и другите варианти като 10-то и 39-то.
В случая обаче като не съм подавала заявления в тези училища не знам дали имам право да участвам във второ и трето класиране...ще го проверя обаче, защото нещо ентусиазмът ми рязко спадна.
Макал, че дир. на 81-во каза, че по традиция около 30% от децата не се записват на първо класиране, но да видим...

# 759
Мини утре през двете училища и питай. За твоето успокоение поне. И недей жали по масовките. Всяко зло за добро. По-скоро прецени къде ще ви е по-удобно.

# 760
  • София-Младост
Мини утре през двете училища и питай. За твоето успокоение поне. И недей жали по масовките. Всяко зло за добро. По-скоро прецени къде ще ви е по-удобно.
81-во ни е най-удобно, изключая 131, което ни е до блока буквално. Ще проверя на място утре Simple Smile

# 761
ала-бала, не се притеснявай, според мен МНОГО резерви ще влезнат, масово се подава едновременно в 144то и 81во.

# 762
  • София-Младост
ала-бала, не се притеснявай, според мен МНОГО резерви ще влезнат, масово се подава едновременно в 144то и 81во.
А дано...но си поиграх малко и само 17 деца от приетите в 144 са в приети и в 81.
В 125-то наистина  ли чак в 17 ще изнесат резулатите Sad

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 12:30 от Ала-Бала

# 763
  • София
В сайта на 39то качиха списъците, успех Peace

# 764
На 10-то също!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт