Училищата в район Младост, София- ІІI част

• 70 992
  • 788
  •   1
Отговори
# 780
  • с/у ОколоМръсТното
В 10-то СОУ в Мл.1 има обявени 8 свободни места за първи клас.
И няколко за подготвителните групи от 6г. и от 5г.

И преди секунди ми попадна и това инфо от ФБ:

ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАПИСВАНИЯТА В ПЪРВИ КЛАС И ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ГРУПИ ЗА 5 и 6-ГОДИШНИ ДЕЦА

39 СОУ "Петър Динеков" обявява 30 свободни места в паралелките за първи клас с английски език .

Заповядайте всеки ден от 8:00 до 16:30 часа в канцеларията на 39 СОУ "Петър Динеков"

За повече информация, звънете на 028859019

# 781
  • нейде там, където ....
Има голяма вероятност за 10-то СОУ да мине на две смени от есента, заради увеличения брой паралелки. Иска ми се да не е истина, но ще се разбере чак есента.

# 782
Има голяма вероятност за 10-то СОУ да мине на две смени от есента, заради увеличения брой паралелки. Иска ми се да не е истина, но ще се разбере чак есента.

Това от къде стана ясно? Уф, силно се надявам да не се случи, но пък и сама бях наясно, че този рай няма как да продължи вечно.

# 783
  • Някъде там...
Здравейте!
Дали може някой да сподели мнения за г-жа Роси Маринова от 39  СОУ? Още ни е рано, но ми се ще да започна лека полека да проучвам...  Blush

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 12:52 от Жабче

# 784
  • София
Здравейте, момичета.

Може ли да споделите отзиви за следните учители от 10-то СОУ - Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова?
За 2014/2015 ще поемат подготвителните групи към Луис Карол.

Благодаря  предварително!   bouquet

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 15:41 от desitka*

# 785
  • нейде там, където ....

Това от къде стана ясно? Уф, силно се надявам да не се случи, но пък и сама бях наясно, че този рай няма как да продължи вечно.

На косъм сме се разминали с двете смени тази учебна година. На събранието на настоятелството директорката го каза като почти сигурен вариант за следващата, заради частното училище на първия етаж. Договорът им изтичал по време на следващата учебна година. Надявам се да се наредят някак нещата и да остане училището само първа смяна.

# 786
  • София
Здравейте, момичета.

Може ли да споделите отзиви за следните учители от 10-то СОУ - Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова?
За 2014/2015 ще поемат подготвителните групи към Луис Карол.

Благодаря  предварително!   bouquet
Мария Тодорова беше нашата класна. Нямам забележки. Децата много я харесваха.

# 787
дами, темата е за ключ  Peace
моля някой да направи нова

# 788
дами, темата е за ключ  Peace
моля някой да направи нова

О.К.

НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 16:10 от Касита

Общи условия

Активация на акаунт