Училищата в район Младост, София- ІІI част

• 71 005
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
  • София-Младост
Никой ли няма да се похвали с прието дете на първо класиране?

# 766
  • BG
Привет, четох, четох и много се обърках.
Детенеце е 2008 г. и догодина ще сме ученици, мисля тази година да си остане  в градината.
Не видях никъде отзиви за 131-во, по принцип то ни е най-близко. С адресна регистрация в Младост 4 можем ли да се пробваме в 81-во? И не разбрах, всички училища ли по принцип имат занимални, или не?  Embarassed
Детето ми има ли някакво предимство в училищата, като интегрирано? Поне за детските градини това даваше допълнителни точки.
Ох, много въпроси имам, при нас от сега се започва  Rolling Eyes
Успех на всички в класирането Simple Smile

# 767
  • София
Детенеце е 2008 г. и догодина ще сме ученици, мисля тази година да си остане  в градината.
Не видях никъде отзиви за 131-во, по принцип то ни е най-близко. С адресна регистрация в Младост 4 можем ли да се пробваме в 81-во? И не разбрах, всички училища ли по принцип имат занимални, или не?  Embarassed
Детето ми има ли някакво предимство в училищата, като интегрирано? Поне за детските градини това даваше допълнителни точки.
Ох, много въпроси имам, при нас от сега се започва  Rolling Eyes

Здравей, защо не започнеш изречението с Детенцето ми е 2008 г... Виж колко хубаво звучи, нали? С притежателното местоимение "ми" изречението придобива красота и завършеност, и не на последно място - носи пълният смисъл, който искаш да заложиш в него. Това е твоето е дете, не на друга майка, и частицата "ми" го казва ясно.
 Simple Smile

# 768
Дами и господа, не е ли време за една нова тема?

# 769
Детенеце е 2008 г. и догодина ще сме ученици, мисля тази година да си остане  в градината.
Не видях никъде отзиви за 131-во, по принцип то ни е най-близко. С адресна регистрация в Младост 4 можем ли да се пробваме в 81-во? И не разбрах, всички училища ли по принцип имат занимални, или не?  Embarassed
Ох, много въпроси имам, при нас от сега се започва  Rolling Eyes
Здравей, защо не започнеш изречението с Детенцето ми е 2008 г... Виж колко хубаво звучи, нали? С притежателното местоимение "ми" изречението придобива красота и завършеност, и не на последно място - носи пълният смисъл, който искаш да заложиш в него. Това е твоето е дете, не на друга майка, и частицата "ми" го казва ясно.
 Simple Smile
сигурно се шегуваш? макар че не е смешно. какъв ти е смисълът да го правиш на въпрос изобщо. какво ти влиза на теб в работата. чете се упрек. а не е честно да имаш такъв. 1во - не ти е работа. 2ро - има хора с такъв изказ. 3то - по-надолу в текста тя казва и детето МИ. 4то и най-важно: хич не е това въпросът на жената, загрижена е и пита конкретно.

на въпроса, на който аз знам отговора: можете да се пробвате, но в младост 3 носи предимство.

# 770
  • София
Детенеце е 2008 г. и догодина ще сме ученици, мисля тази година да си остане  в градината.
Не видях никъде отзиви за 131-во, по принцип то ни е най-близко. С адресна регистрация в Младост 4 можем ли да се пробваме в 81-во? И не разбрах, всички училища ли по принцип имат занимални, или не?  Embarassed
Ох, много въпроси имам, при нас от сега се започва  Rolling Eyes
 Simple Smile
сигурно се шегуваш? макар че не е смешно. какъв ти е смисълът да го правиш на въпрос изобщо. какво ти влиза на теб в работата. чете се упрек. а не е честно да имаш такъв. 1во - не ти е работа. 2ро - има хора с такъв изказ. 3то - по-надолу в текста тя казва и детето МИ. 4то и най-важно: хич не е това въпросът на жената, загрижена е и пита конкретно.

на въпроса, на който аз знам отговора: можете да се пробвате, но в младост 3 носи предимство.

...Като е написала "детенце" - човек разбира, че става въпрос за някое друго дете, а не нейното. Нищо за шега няма тук, просто развален български език. Нещо като: "Идин маса мени го удари". Правилното е "Детенцето ми". Ако бях разбрал правилно въпроса - щях да отговоря веднага.

# 771
Моля, ако желаете да продължите дискусията, да минете на лс, тук е офф-топик  Peace

# 772
  • София Младост 3
Никой ли няма да се похвали с прието дете на първо класиране?
Приети сме в 81-во на първо класиране. На първия ден на записването отидох в 7,30 и си мислех, ча само аз ще съм толкова рано, а се оказах с номер 38-ми поред в списък, съставен от родителите. Някои бяха дошли в 6,00. При записването имахме възможност да посочим 2 г-жи, при които желаем да са децата (първо и второ желание). Странно, че след 29-тия родител, казаха да не пишем повече двете госпожи, които всички пишехме, защото местата за тях вече са запълнени. Това ми се струваше, че трябваше да го кажат след 52-ия родител, а не след 29-ия. Ще видим сега дали ще ни излезе късмета и за желаната госпожа.

# 773
  • София-Младост
 rossi_rossi честито приемане и дано се съборазят с желанието ви за учител   bouquet
Синът ми и след второ класиране в 81-во е извън списъка на приетите за съжаление Sad
39 СОУ са обявили 30 свбодни места, така че понеделник отивам там да го запиша. Дано има късмет с учител.

# 774
значи това си ви е късметът!!! Hug  Sunglasses там нямаше ли испански??? Flutter

не сме 144то с музика Heart Eyes
много исках и едно у-ще в центъра,но се отказах за по-големи евентуално Heart Eyes

# 775
  • София-Младост
значи това си ви е късметът!!! Hug  Sunglasses там нямаше ли испански??? Flutter
Не, има две паралелки с изобразително изкуство+ англ.език. Испански не знам да има в някое у-ще в Младост  newsm78

# 776
  • София
Ала-бала, това ви е късметът значи! Ако питаш мен, това е по-добрият вариант! Действай смело и го записвай! Испански в 39-то се учи като втори език. Училището е малко, само първа смяна са и малките ученици са много повече от големите. Директорката е симпатична.

# 777
  • София-Младост
Някой има ли представа кои учители ще преподават в първи клас в 39 СОУ тази учебна година?

# 778
  • София
Ето тук намерих по-актуална информация (последните няколко мнения).
Доколкото разбирам паралелките с изобразително изкуство са запълнени и има места само в тези с английски. Дали е така?

# 779
  • с/у ОколоМръсТното
Испански в 39-то се учи като втори език.

И в 144то е така. От 5ти клас, като втори език.
Ала-Бала - късмет  Peace Чувала съм добри отзиви за 39то.

Общи условия

Активация на акаунт