Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Най-добрите астролози, ясновидци и лечители , събрани на едно място :
https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0 … e/503535573062314

# 241
  • Под Слънцето
хвани единия че  удари другия е таз работа  Stop

# 242
 "Познавам" задочно "ясновидката" от Голямо Враново. Мои приятелки преди време (години) ходиха. На първата каза, че ще има момче (тя отиде бремена), е роди дъщеричка. Не видя последвалия ѝ развод след 2-3 години! На другата, че ще се събере с приятеля си отново. Е, нищо подобно - омъжи се след години за съвсем друг човек, без да си възобнови дори и за ден старата връзка както беше предсказано. Сами си направете изводите каква ясновидка е била.
ПП Може сега да "вижда по-ясно" Wink 

# 243
  • Под Слънцето
Търсената локация е друга , тва  Голямо Враново пак  русенско.. Даже ми се стрелна мисъл за асоциация  на герой на  Апостол   Карамитев  и Вълчидол , ма ш'си затрая Simple Smile

# 244
  • София

[/quote]

Таня на мен ми взе 30 лв, на една приятелка 20.

Слетлана в кой квартал приема?
[/quote]

Светлана доколкото прочетох е в "Сухата река".
А от Таня видяхте ли ти и приятелката ти реално някакво подобрение?

# 245
  • София
Търсената локация е друга , тва  Голямо Враново пак  русенско.. Даже ми се стрелна мисъл за асоциация  на герой на  Апостол   Карамитев  и Вълчидол , ма ш'си затрая Simple Smile

Я, уточни, че   тая геогрфия, била голяма история!  Joy

# 246

Таня на мен ми взе 30 лв, на една приятелка 20.

Слетлана в кой квартал приема?
[/quote]

Светлана доколкото прочетох е в "Сухата река".
А от Таня видяхте ли ти и приятелката ти реално някакво подобрение?
[/quote]

Ами ние не сме ходили за лечение... Слава на Бога. Просто за сенс с восък. Между другото на нея й предсказа неща които се случиха, но не виноги й се дава инфо за човека, т.е. тя не предсказва непременно.

Днес си записах час за Светлана... 30.11:(

# 247
Таня лекува с Рейки, изключително рядко! Защото след подобно влияние, енергията на пациента копира енергииния модел на мастера, и някои хора привикват към това. Тя ми е казвала, че повечето хора са така, и съответно много внимателно избира на кой да го прилага. Леенето на восък, също е терапевтична процедура, не е просто бабешка деветина. За предсказването съм абсолютно съгласен с вас  Wink Бая ще почакате за срещата със Светлана, дано да си заслужава!

# 248
Питах за Искра от Бистрица,но уви никой не ми отговори.Моля ви ако имате инфо драснете

# 249
Питах за Искра от Бистрица,но уви никой не ми отговори.Моля ви ако имате инфо драснете

Има много инфо за Искра, но както и да е...
Аз влязох в серия преди време, така както не ходех по врачки Simple Smile

Ето:

Искра - на мен не ми позна нищо, говореше ми общи приказки. Има много доволни от нея обаче! Просто на мен не успя.

Махмуд (Пловдив) - позна ми едно нещо, за което аз още нямах нито идея нито желание, но беше хубаво. Трудно му се разбира. Може и други верни неща да ми е казал човека, ама...

Момичето с лъжиците (не й помня името) - надявам се да не ми е познала за нищо. До сега нищо от предсказанията не се случи за щастие. Предрече ми само неща които не искам...

Сирма - ммм, на половина.

Пепа - на 30 %. Но преди само при нея ходех по веднъж годишно... Вместо пари за психолог просто даваш 30 лв на година:))

Цеца - за част от нещата ми позна. Не мога да кажа за всичко защото има още време.

Лили - не. Мисля че беше реклама във форума. Дори си купих муска за щастие от нея срещу 30 лв. Скоро я изхвърлих.

Марина (Графа) - честно казано на мен не ми направи никакво предсказание. Като я питах за неща за бъдещето ми отговаряше с да и не, но с голяма мъка. Иначе това описание на характерите много не ме вълнуваше, но в това е добра.

Не се сещам за друга, но може би пропускам някоя.

поздрави

# 250
Таня лекува с Рейки, изключително рядко! Защото след подобно влияние, енергията на пациента копира енергииния модел на мастера, и някои хора привикват към това. Тя ми е казвала, че повечето хора са така, и съответно много внимателно избира на кой да го прилага. Леенето на восък, също е терапевтична процедура, не е просто бабешка деветина. За предсказването съм абсолютно съгласен с вас  Wink Бая ще почакате за срещата със Светлана, дано да си заслужава!

Едно въпросче:) Нали ти сподели че си доволен от Светлана? Не ми се чете отново темата, но ако не се лъжа...

# 251
  • София
TopsyG, при мен няма как да се получи, защото правя само добро и с уважение се отнасям към  хората с които общувам.От няколко години ми прави впечатление в тази тема, че има хора, за които е много важно кой с какъв цвят пише, дали допуска грешки при писане на пост / а те стават от бързина /...... Явно тези неща осмислят вашия живот. Мда!  Благодаря ви, че  за пореден път го показахте тук.   smile3508 smile3501

# 252
  • Под Слънцето
Бъди каквато можеш! Името си смени, но останалото .. едва ли..

# 253
Скоро не съм писала, момичета кажете ми , кой е най - добър да види дали има друга жена при мъжа ми?
 При кого да отида за такъв въпрос? Мисля си за Ани от Пловдив, но тя е астролог, може да не види нещо временно, кой може да ми свърши работа? 

# 254
Само да конкретизирам ситуацията, при рутинна консултация с Еми от Лондон на въпроса какво виждаш между мен и мъжа ми, без въобще да съм се съмнявала в него, тя каза, че вижда друга жена и да го наблюдавам. Въпреки, че го следя какво прави нищо нередно не намирам. Направих втора консултация с нея, пак му излиза някаква жена, не било нещо кой знае какво,ама я вижда. Като отбелязвам ,че на мен Емилия ми е познала такива неща, които не вярвах да се случат, ама станаха. Като цяло на мен тя ми познава, може да не е съвсем на 100%, но много неща ми ги описва вярно. Затова съм склонна да й вярвам. Но искам при още някой да отида, за да видя какво ще ми каже . Посъветвайте ме при кого?

Общи условия

Активация на акаунт