Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Имате ли мнение и отзиви за Здравка от Велико Търново, дадоха ми телефона и, но искам да разбера дали и доколко познава, струва ли си да я посещавам?

# 301
Здравейте,
Дали някой би могъл да ми изпрати актуални контакти на Стефка Добрева?
Благодаря много.
Някъде преди 3 годони ходих при нея , взимаше 20 лв. и няккави планети ми говори ,като според нея Венера не се свъзва с чсилото 6 ......и едни пак такива разминавания имаше ,които тогава много ме учудиха . Не си спомням добре ,не останах много доволна и по вече не съм я търсела .....

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 14:12 от zimma

# 302
Здравейте момичета, бях ви казала,че след разговора с жената  ще споделя. Ами каза ми неща които няма как да ги знае, за миналото и настоящето на 100% познаваемост . За бъдещето  съвпада с това на трима астролози и една гледачка.  А и аз си го знам,че ще е точно така, но пусто любопитство. За мен си заслужават парите. Вече всеки си преценя сам за себе си.

# 303
Здравейте момичета, бях ви казала,че след разговора с жената  ще споделя. Ами каза ми неща които няма как да ги знае, за миналото и настоящето на 100% познаваемост . За бъдещето  съвпада с това на трима астролози и една гледачка.  А и аз си го знам,че ще е точно така, но пусто любопитство. За мен си заслужават парите. Вече всеки си преценя сам за себе си.

Извинявай, за коя жена става въпрос?

# 304
За жената която спомена zimma в по предната страница мисля беше.

# 305

EEEE  Браво ,благодаря ти че сподели , и се радвам че си доволна ,това потвърждава нещата ...... Simple Smile  bouquet Simple Smile

# 306
За жената която спомена zimma в по предната страница мисля беше.

Помолих да изтрият координатите на жената ,които бях пуснала , ако някой иска да се свърже с нея да ми пише на лични .....мола ви и вие да уважавате това и да не ги поставяте тук ....Благодаря ви момичета !

# 307
Здравейте Simple Smile Чух от една позната, че е много доволна от някаква врачка, която работи на "Пиротска", но нямах възможност да я разпитам подробно. Вероятно става въпрос за Величка, чийто телефон сте оставили тук. Можете ли да ми кажете за нея колко взима и дали сте доволни.Имам голямо желание да отида в близките няколко дни при нея или при някоя друга в софия - център или Гео Милев. Това, което ме притеснява е, че не мога да отделя повече от 10лв, а искам да отида при човек, за които съм чула добри отзиви.

# 308
Бих искал да попитам има ли отзиви за Буба от Нови Искър?

# 309
Здравейте Simple Smile Чух от една позната, че е много доволна от някаква врачка, която работи на "Пиротска", но нямах възможност да я разпитам подробно. Вероятно става въпрос за Величка, чийто телефон сте оставили тук. Можете ли да ми кажете за нея колко взима и дали сте доволни.Имам голямо желание да отида в близките няколко дни при нея или при някоя друга в софия - център или Гео Милев. Това, което ме притеснява е, че не мога да отделя повече от 10лв, а искам да отида при човек, за които съм чула добри отзиви.
При Величка от Пиротска ,още преди 2 години, изискваното отделяне възлизаше на 30 лв.Не знам защо с тези такси не си купуваше по-добра боя за коса.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 16:18 от ryannn

# 310
Момичета много ви моля , тази Величка от Пиротска , зимата на 2011 ми взе крупна сума за някакво изчистване, като дори не я чух в последствие .... т.е. откраднати от мен пари. Как може да се надявате една обирджиика в Безистен на Пиротска да ви помогне , при положение че Баба Ванга , която е помагала , на толкова хора , от никого не е просила пари. То вярно наивност ама....... всяко нещо си има граници .....

# 311
Момичета много ви моля , тази Величка от Пиротска , зимата на 2011 ми взе крупна сума за някакво изчистване, като дори не я чух в последствие .... т.е. откраднати от мен пари. Как може да се надявате една обирджиика в Безистен на Пиротска да ви помогне , при положение че Баба Ванга , която е помагала , на толкова хора , от никого не е просила пари. То вярно наивност ама....... всяко нещо си има граници .....

Всъщност, Айнщайн ясно е казал, че  за едно нещо е сигурен,че няма граници и е безкрайно.Наивност е по-мекото му наименование.Безбрежно понятие.

# 312
ами, може ти да си Емилия. В темата имаш 3-4 коментара. В 3 хвалиш и препоръчваш Емилия, а в 4 коментар тази нова звезда от Горна Оряховица дето май сте си дружки и менкате клиенти?
Обаче дори не си правите труда да се поинтересувате за дадения човек/профил...по-същият начин аз се оказах Карла #Crazy

TopsyG, и ти не знаеш какво искаш...

# 313
Мили момичета/ момчета. Отправям апел още веднъж, моля който има адреса на леля Искра от Бистрица да ми го препрати на лично съобщение. Преди време говорих с жената по телефона, много ми пона и наистина много ме успокои за проблемите ми тогава. Тогава тя ми даде адреса си,но по стечения на обстоятелствата го загубих. Исках да и изпратя прички, а не можах. Моля ако някой има адресчето и да ми го препрати за да мога да и се издължа на жената.

# 314
ами, може ти да си Емилия. В темата имаш 3-4 коментара. В 3 хвалиш и препоръчваш Емилия, а в 4 коментар тази нова звезда от Горна Оряховица дето май сте си дружки и менкате клиенти?
Обаче дори не си правите труда да се поинтересувате за дадения човек/профил...по-същият начин аз се оказах Карла #Crazy

TopsyG, и ти не знаеш какво искаш...

точно... .
Всеки сам избира къде и как да си харчи парите. Така, че ........действай. Тегли ми една и им вярвай, какъв ти е проблема?

А относно за какво съм си направила труда да проверя - няма как да знаеш, нали?

Скрит текст:
ПП: Даже много се поинтерисувах - затова и имам инфо и то достоверно. Много мога да разкажа, но не е тук мястото, пък и не е коректно

Общи условия

Активация на акаунт