Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Kaly,Kaly-и,страшна работа! Видя ли,че просто хвърляш смешни и недообмислени обвинения- конктерно пишеше,че Zimma e Emiliq,пък сега обясняваш съвсем др неща. Хайде др път да не се изхвърляш така/сега,за да не кажеш,че аз съм филанкешията,уточнявам,че не защитавам Емилия-имах няколко консулта с нея,в началото познаваше дори ситуации,които изглеждаха несбъдваеми тогава.Последно обаче,преди два дни,дори не видя разходами,които се оформя в момента.Дразнят ме празните приказки на килограм,ей така,за да се пише нещо/

# 346
момичета оговорих се с Цеца след час ще съм при нея ,да каза че в събота не гледа но ще ме вземе,а и няма да има много хора предполагам,,като се върна ще разказвам,,

# 347
доволна!!!  bouquet

# 348
Здравейте

Леля ми е доста вярващ човек, но и много заинтересувана и подвластна от нетрадиционни духовни учения.
Та  вчера ми звънна да ми каже, че е посетила някаква жена от София - Зита и ѝ е показала моя снимка. Посъветва ме и аз да отида при нея.

Някой друг има ли опит с тази жена?

# 349

По принцип тя познава горе -долу, но едно  глобално събитие при мен не го видя изобщо, което се случи има-няма 2 месеца след като ходих при нея.

# 350
Kaly,Kaly-и,страшна работа! Видя ли,че просто хвърляш смешни и недообмислени обвинения- конктерно пишеше,че Zimma e Emiliq,пък сега обясняваш съвсем др неща. Хайде др път да не се изхвърляш така/сега,за да не кажеш,че аз съм филанкешията,уточнявам,че не защитавам Емилия-имах няколко консулта с нея,в началото познаваше дори ситуации,които изглеждаха несбъдваеми тогава.Последно обаче,преди два дни,дори не видя разходами,които се оформя в момента.Дразнят ме празните приказки на килограм,ей така,за да се пише нещо/

И аз от това се опасявам, че много неща ми позна , но сега дали не бърка?

# 351
Някой има ли телефона на Севджан от Тодор Икономово /гледа на Коран/?
Отзиви?

# 352
  • София
Отново питам дали някой има координати на Айше( Ани),която преди е живеела в село Фелдфебел Денково област Добрич,после май се е преместила във Варна Възраждане,а сега вече със сигурност живее в гр.Добрич(скоро го разбрах)Звъннах на Керанка от Добрич,за да я попитам за Айше,все пак са колежки.Каза,че я знае,но и няма координатите..Искам да я открия,защото съм чувала,че наистина е добър ясновидец.Тя от много години гледа и хората си я знаят,не си прави реклама в сайтове,но немога да я открия newsm78

# 353
здр преди много години ходих при стефан.Наистина много неща ми каза които деиствително си бяха така Но не знам дали още сие в Аитос.Защото тои обикаля европа каде ли не ходи много е тарсен Повярваите
Да,още е в Айтос.Преди много години ми помогна и аз,и мои приятели бяхме много доволни за здрав.проблеми.
Преди 2 год.пак ходих,но останах разочарована.Събира много хора в стаята и пред всички отговаря на въпросите,което не ми хареса и на бързо претрупва.predi godini bqh pri Stefan ot aitos,naistina za minaloto poznava,no za bude6teto ni6to,tova ,koeto kaza do sega trqbva6e da stane a ne stana i naistina sabira vsi4ki v edna staq i se 4yvsta6 neydobno pred tolkova hora ad ti kazvat ne6ta ot li4niq jivot
И  във връзка с личните проблеми-те всички са лични,но нека поне да уточняваме сферата.
Бях при Роси от Калояново (Плд).Още с 1-то изречение за миналото се разминахме тотално-била съм имала аборт или мъртво раждане поне,което не отговаря на истината.Насочих я да не би да вижда аг операция,но тя беше повече от категорична.За настоящето беше точна във фона,в който живея и мислите ,и чувствата,които ме занимават.
За бъдеще-ще спомена след време.
Всеки сам избира къде и как да си харчи парите. Така, че ........действай. Тегли ми една и им вярвай, какъв ти е проблема?

А относно за какво съм си направила труда да проверя - няма как да знаеш, нали?

Даже много се поинтерисувах - затова и имам инфо и то достоверно. Много мога да разкажа, но не е тук мястото, пък и не е коректно.

Проблема е, че хвърляте смешни обвинения. Ако имаш достоверно инфо, кое точно му е некоректното и къде му е мястото ако не тук да го разкажеш!? Нали директно я обвиняваш в измама, тя коректна ли е ако е така, че ти да си!?

# 354
Понеже чета, че напоследък доста е питано за Вили Здравкова, която приема в един безистен на Пиротска, някои я търсят в темата като Величка...Писала съм няколко пъти за въпросната. На мен ми я похвали жена, която беше ходила преди години и беше останала доволна за неща случили се в бъдещето. Даже ѝ била говорела с имена. Аз от моята консултация с Вили не останах впечатлена относно представянето ѝ за минало и настояще. А към днешна дата съм и недоволна, защото нищо от предсказанията ѝ не се сбъдна. Помня, че и една друга съфорума сподели, че я е посетила веднъж и след години отново, като втория път нямало нищо общо с първото посещение, от което е била доволна.

Иначе Вили е ненатоварваща персона, даже леко лежерна. Взима твърдо 30лв. Останах с впечатление, че работи някъде и в обедната почивка консултира, защото записваше часове само по обяд.

Подновявам питането си дали някои има впечатления от Петранка от Люлин, както и нейни координати?

Интересувам се отново и дали някои има отзиви от нумероложката Елена Андреева?

Ще съм благодарна на споделилите Вени от ''Овча купел'', ако споделят повече инфо в темата.

# 355
anhelina, какво точно си се опитала да направиш?  newsm78

# 356
момичета ,никой няма полза от заяждане , всеки сам си решава за себе си , аз не ровя по профили и не ме интерусува кой какъв е , /е случва се да се издразня признавам /ако имам нещо споделям .......важното е да обменяме мнения и информация !!!  bouquet   Споделяйте !!!

# 357
някой с опит от гледане в/у пясък?
  bouquet

# 358
някой с опит от гледане в/у пясък?
  bouquet
Има един комплект майсторки -майка и дъщеря.Дъщерята  е Ели Загорова, гледа на таро в ценовия диапазон  35 - 40 лв. Разбира се , обсъждана е тук, последно извършваше дейността си на територията на един хотел, а преди това -по адреси или кафенета.

Майката  гледа на кафе и пясък-поотделно и в комплект 2 в 1  с дъщерята.Едно момиче тук си беше напазарувало услугата и беше споделило резултатите, които бяха обичайните.Помня ,че се наблягаше на зловещи предсказания.

Ако се обадиш на дъщерята, чиито координати са откриваеми в интернет/номерът , който аз имам ще напиша за твое улеснение: 0890437043/ -със сигурност ще може да  те свърже с майка си за пясъчен сеанс.Впрочем , иде зима, тамън време  за опесъчаване. Успех!:)

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 19:32 от ryannn

# 359
Благодаря ти,Раян.
Жената е от Варна,гледа на пясък и кафе.
Като науча името,ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт