Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 120
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
благодаря за отговора! а на жена със светло кестенява коса и кафяви очи какво трябва да отговаря? каро ли ?
купа

# 406
Здравейте,
Попрехвърлих темите до тук. От Враца съм и ми трябва добра ясновидка в региона. Някакви идеи??? Моля някой ако има инфо и впечатления от Таня от с. Ребърково.

# 407
Малко се обърках- Стела от Горна Оряховица е жената, която гледа по скайп на карти и в скайпа й пише, че е от Велико Търново? Нали така или бъркам?

# 408
А нещо за мен в близост до Враца?

# 409
Малко се обърках- Стела от Горна Оряховица е жената, която гледа по скайп на карти и в скайпа й пише, че е от Велико Търново? Нали така или бъркам?
[/quote

Същата е. Искам само да споделя,че стане нещо което тя ми каза, макар че не се отнася за мен, а за мой близък без аз да съм  я питала за него, просто го видя и ми го каза.

# 410
Здравейте,
В пета тема намерих, че има писано за Таня от с. Ребърково, но е много малко. Моля някой да сподели повече лични впечатления. Ако знаете друга в района на Враца???

# 411
Оф, такава беля си направих с тези врачки....Кажете ми за някой с ясновидски способности да не е таро или карти или астрология.

# 412
Здравейте,
В пета тема намерих, че има писано за Таня от с. Ребърково, но е много малко. Моля някой да сподели повече лични впечатления. Ако знаете друга в района на Враца???

Ходила съм при Таня преди година и нещо- през май 2012г. Имаше много хора а ние със сестра ми нямахме записан час, приемаше само събота тогава. Прие ни въпреки всичко и двете заедно. Тогава бях в тежка депресия, препоръча да ми четат Киприянова молитва. Притеснявах се че не забременявам а тя с усмивка ми каза- всичко ти е в главата, ще имаш момче. Месец след ходенето при нея забременях. Носех снимка на бащата на детето ми и тя ми каза че не е за мен.Така и се оказа. На сестра ми не мога да кажа дали позна, видя второ дете при нея, а тя няма желание, но ще видим. Жените отвън излизаха разплакани защото тя общувала с починали близки.Ние дадохме по 5лв.Аз лично бих отишла пак но ми е далеч.Дано съм била полезна. Препоръчаха ми я тогава колежка на майка ми- сина й се беше възстановил психически след като отключвал черква няколко пъти подред.Успех.

# 413
Здравейте,

Ходила съм при Таня преди година и нещо- през май 2012г. Имаше много хора а ние със сестра ми нямахме записан час, приемаше само събота тогава. Прие ни въпреки всичко и двете заедно. Тогава бях в тежка депресия, препоръча да ми четат Киприянова молитва. Притеснявах се че не забременявам а тя с усмивка ми каза- всичко ти е в главата, ще имаш момче. Месец след ходенето при нея забременях. Носех снимка на бащата на детето ми и тя ми каза че не е за мен.Така и се оказа. На сестра ми не мога да кажа дали позна, видя второ дете при нея, а тя няма желание, но ще видим. Жените отвън излизаха разплакани защото тя общувала с починали близки.Ние дадохме по 5лв.Аз лично бих отишла пак но ми е далеч.Дано съм била полезна. Препоръчаха ми я тогава колежка на майка ми- сина й се беше възстановил психически след като отключвал черква няколко пъти подред.Успех.

Благодаря за инфото. Мен една приятелка ще ме води в събота. А тя на какво гледа?

# 414
  • София
Момичета, преди около месец писах за Вени от Овча Купел и после дадох телефона й на доста от вас, та молбата ми е ако някоя от вас е ходила да сподели /може и на лични/ че още чакам прогнозираните от нея събития.
МНого съжалявам, IDI,  и на мен ми беше дала тел на Вени. Още не съм звъняла. Ако е рекъл Бог, утре!   bouquet

# 415
Дами!
Аз мога да споделя с вас за Милка от София.Ходила сам на много врачки,ходжи и какави ли не,някои познават,но никога точно.Една приятелка ме заведе при Милка в Редута преди около 10 години и от тогава до сега ходя почти всеки месец да си сверя часовника с точност.

Препоръчвам я.
тел. 0887 43 98 21  Милка/Редута
предварително се  разбирате

# 416
Дами!
Аз мога да споделя с вас за Милка от София.Ходила сам на много врачки,ходжи и какави ли не,някои познават,но никога точно.Една приятелка ме заведе при Милка в Редута преди около 10 години и от тогава до сега ходя почти всеки месец да си сверя часовника с точност.

Препоръчвам я.
каква и е цената и на какво гледа?

# 417
Дами!

Препоръчвам я.
каква и е цената и на какво гледа?
Simple Smile  Wink  Wink

# 418
А нещо за мен в близост до Враца?
Мога да ти  препоръчам една жена в Монтана, ако те устройва. В Монтанска област съм ги обиколила всичките и само от една съм доволна

# 419
Дами!

Препоръчвам я.
тел. 0887 43 98 21  Милка/Редута
предварително се  разбирате
.   Кико, не се прави така. Позачакваш няколко дни, пускаш някоя и друга плява - детето се напикава, косата ми пада........После споделяш как ти е познала името на котката....? Ние ще ти повярваме и ще хукнем към нея.  Може да си направиш два-три профила още, но гледай да е през прокси, че Тати ще те залови иначе.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 07:47 от мамарамболина

Общи условия

Активация на акаунт