Звездни компромати - 186 част

• 62 312
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Хахахахахах да си гледал футбола? Божинов отдавна не е футболист. Дори български отбор не го иска. Футболист е само на поза и анцунг, останал от славното време, в което го мислеха за талант.
В кой отбор е сега?

Никаква идея нямам къде е сега Валерко...Последно знам, че се е разминал с отбор от Унгария. Една от причините за това разминаване е, че в отбора имало таван за заплатите на всички футболисти(с изкл. на един по избор на треньора, но едва ли този един щеше да е Валери).

По този повод един виц на футболна и звездна тематика - След показното разсъбличане на Ивайло Петев от фенове на ПФК "Левски", молби за треньори на "синия" отбор са подали Евгени Минчев и Азис.

# 196
С риск да ме набиете  Mr. Green , но аз да попитам, защо разни хора си умират да дават непоискани съвети? И защо очакват, че някой трябва да сведе глава, да примигва с очички и да мълви "ти повече ги разбираш нещата, прав/а си"?
Всеки да си прави това, което желае в собствения живот и кариера!

Това по повод Майли и Шинейд...

# 197
Хахахахахах да си гледал футбола? Божинов отдавна не е футболист. Дори български отбор не го иска. Футболист е само на поза и анцунг, останал от славното време, в което го мислеха за талант.

Не го отписвайте така рано Божинов, има още хляб в него. Сигурна съм, че ще си намери отбор, тук или в чужбина.  Wink

# 198
  • GYM
Съдейки по отговора и към Шинейд- не е нарочно, просто толкова и е акълът Tired
Гримът иначе е страхотен
Какъв е отговора на Майлито?
Това съм го пропуснала.
Цитирала е стари нейни публикации в Туитър, за да докаже, че е психично болна, и е казала, че не може да се занимава с нея, защото си "имала кариера".
Чудя се защо изобщо Шинейд ОКонър се занимава с такива парцалки като това Майли?! Еднодневка, която никой няма да помни след едно 15-20 години, за разлика от вечни класики като Шинейд Оконър. Изобщо онова поколение музика, както и предходни класики, никога не може да се сравняват с музика, филми и въобще всичко след 2000 година. Може би с мноооого малки изключения. Всичко друго е търговия.
Шиниъд вечна класика?!? Че тя е one hit wonder!Няма нищо общо с класиката, просто е изпяла песен написана от Принс и толкоз!Пък и на кого му трябват непоискани съвети...

# 199
Николета е с ужасна прическа и яке, иначе епизода е готин засега.

# 200
На мен ми харесва якето, но в главата е като ритана зелка.

# 201
Поздрав с едно изпълнение на Шийнед, което аз много харесвам Peace
http://www.youtube.com/watch?v=5E-k4MoAwMQ&list=PL2064859F28D405AB

# 202

И е чела мноооого форума  Mr. Green hahaha Добре,че е той,че иначе не знам как ще си скалъпят остроумните анонсчета Mr. Green

# 203
За Майли- изобщо не ми харесва поведението й в момента, пропадна и то много, но няма какво да се лъжем.. Разбива всички класации. Тя това искаше и го постигна.

# 204
И е чела мноооого форума  Mr. Green hahaha

Защо, защо, споделете....

# 205
За Майли- изобщо не ми харесва поведението й в момента, пропадна и то много, но няма какво да се лъжем.. Разбива всички класации. Тя това искаше и го постигна.

Е, скандална е, шуми се около нея, неслучайно лоша реклама няма. Wink
На мен ми е инфантилна но пък не може да й се отрече че постига своето.

# 206
Не го отписваме рано рано Божинов. Той от няколко години е отписан. Вижда се, че му се играе, но все не му провървява нещо.
За Унгария не знам, но в Австралия писаха, че не е подписал.

# 207

Ужасна прическа наистина, да си смени фризьора.  Laughing

# 208
  • Sofia
Не ми се гледат лигави предавания, ще ми синтезира ли някой накратко какво даваха при Нило и Венета? Crazy

# 209
Аз гледам венетка, Тоцито май си е помпала устните, не ми харесва как е гримирана, изкривява и се лицето някак си.
азис и валерко, ами......скучни. Николета ще ме прости, но вече не изглежда на 35+ , ами на 40+.реклами при Венетка, ще обърна на азис и валерката

Общи условия

Активация на акаунт