Звездни компромати - 186 част

• 62 318
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Хахахахахах да си гледал футбола? Божинов отдавна не е футболист. Дори български отбор не го иска. Футболист е само на поза и анцунг, останал от славното време, в което го мислеха за талант.

# 181
# 182
Относно новите обувки на Венетка. Искрено се забавлявам на снимките й къде, как и какво прави, ама не е ли нормално, ако ще си показваш новата покупка, то да не е докато я мериш в магазина, с кутията и погледите на продавачките? Може просто да ги мери, а дали ги е купила е друг въпрос.

P.S. - Аааа, сетих се защо ги е снимала върху кутията - иначе как ще се види цената?!  Joy

# 183
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съдейки по отговора и към Шинейд- не е нарочно, просто толкова и е акълът Tired
Гримът иначе е страхотен
Какъв е отговора на Майлито?
Това съм го пропуснала.
Цитирала е стари нейни публикации в Туитър, за да докаже, че е психично болна, и е казала, че не може да се занимава с нея, защото си "имала кариера".

# 184
Гримът иначе е страхотен
Това съм го пропуснала.
Цитирала е стари нейни публикации в Туитър, за да докаже, че е психично болна, и е казала, че не може да се занимава с нея, защото си "имала кариера".

Затвърди ми се мнението за тази....звезда. Отвратително девойче!

# 185
Нова снимка на Троян Белисарио с Натаниел Бъзолик. Той се присъединява към екипа на "Малки Сладки Лъжкини".

# 186
Венета: "Днес от 23.10 в "Горещо" : скандалите около Антония Петрова, тайната нумероложка на звездите Стефка и нещо, което не сте знаели за една от най-скандалните ни плеймейтки!!"
Тази нумероложка на звездите май е само нейна нумероложка .

# 187
Анелия и Сиско

# 188
  • в 1001-та нощ
Илиана Раева при Диков - много странно изглежда  newsm78

# 189
Илиана Раева при Диков - много странно изглежда  newsm78
Заради пристискването на устните, които вече са джуки, Алена. Докато говори артикулира неестествено с устата, криви ги, само и само да придаде тежест на казаното и да се открои по някакъв начин. То, открояването, вече беше налице - с тоя грим на маман, тъмен, тежък, модерен преди години сред чалгарките. Не мога да приема насериозно жена, която ми говори за политика, корупция и несправедливост в обществото, а изглежда и се държи толкова евтино и най-вече пошло.
И защо за Бога не си беше измила косата?

# 190

Снимката не е от сега,но са страхотни Heart Eyes

# 191
  • в 1001-та нощ
Daisy^Slava  Hug мерси   bouquet бях е недобре осветено помещение и се чудих дали аз виждам добре .....  Crazy

# 192
Гримът иначе е страхотен
Това съм го пропуснала.
Чудя се защо изобщо Шинейд ОКонър се занимава с такива парцалки като това Майли?! Еднодневка, която никой няма да помни след едно 15-20 години, за разлика от вечни класики като Шинейд Оконър. Изобщо онова поколение музика, както и предходни класики, никога не може да се сравняват с музика, филми и въобще всичко след 2000 година. Може би с мноооого малки изключения. Всичко друго е търговия.

# 193
  • Sofia
То от Майли започна всичко, нали каза, че направила клипа си гледайки песен на Шинейд. Тя Майли още е в пубертета явно, нещо й е размита действителността. Сигурно си мисли, че е много яка.

# 194
Хахахахахах да си гледал футбола? Божинов отдавна не е футболист. Дори български отбор не го иска. Футболист е само на поза и анцунг, останал от славното време, в което го мислеха за талант.
В кой отбор е сега?

Общи условия

Активация на акаунт